Slider

VARASLÄHTÖ KEVÄÄSEEN - ENSIMMÄINEN KEVÄTASU

11. maaliskuuta 2019

inkap-kamelitakki1
Hei ja mukavaa uutta viikkoa! Täällä ollaan parhaillaan valmistautumassa uuteen työviikkoon vapaiden jälkeen (lue = neljän päivän neljän seinän sisällä olon jälkeen, kun parantelin jälleen viime viikolla poistettuja viisaudenhampaita), ihanaa päästä taas liikkeelle ja ihmisten pariin. Muita suunnitelmia tälle viikolle ei vielä olekaan, paitsi keskiviikolle jolloin mulla on vapaapäivä ja on tarkoitus nähdä tyttöjen kanssa ja käydä yhdessä tapahtumassa.

Mun oma mieli kuin inspiraatio pukeutumisenkin suhteen alkaa olla jo keväässä ja neuleet pikkuhiljaa kyllästyttää, joten päätin ottaa pienen varaslähdön ja kevätfiiliksissäni pukea pari viikkoa sitten hameen ylleni. Siinä missä hameiden ja neuleiden yhdistelmiä näkee syksyllä kelien hieman viiletessä niin mun mielestä tämä kaksikko sopii yhtä hyvin myös kevääseen. Voisin samalla ristiä tämän vaikka ensimmäiseksi kevätasuksi. Liehuvien helmojen lisäksi tällä hetkellä pukeutumisessa miellyttää beigeväripaletti ja erilaiset helmikorvakorut, jotka löytyy tästäkin asusta. Tämä on mun mielestä ihan mun näköinen asu ja muistan, että mulla oli koko päivän ajan hyvä ja itsevarma olo näissä vaatteissa.
inkap-kamelitakki2
inkap-kamelitakki3
inkap-kamelitakki5
inkap-kamelitakki4

6 kommenttia:

 1. Siis ai että tää on kyllä niin hyvännäköinen look! Laittaisin itekin päälleni ihan koska vaan! ♥︎

  VastaaPoista
 2. Vitsi tää asu on niin ihana, oot niin kauniina❤️❤️

  VastaaPoista
 3. Oi että ois ihana pukea jo hame tai mekko päälle ulos mennessä *.* Vielä ei vaan täällä ole siihen tarpeeksi lämmintä. Tosi kiva asu, beige sopii sulle niin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää, pitäs kerrostaa vaan kunolla nii ehkä sit tarkenis! ja kiitti paljon<3

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä