Slider

VANHA ASU UUDELLEEN STAILATTUNA

19. maaliskuuta 2019

Aloin selailemaan läpi vanhoja asukuvia vuosien varrelta Aneten inspiroimana tarkoituksenani tehdä samantyyppinen "style throwback"-postaus ja sen varmasti teenkin ihan piakkoin, mutta Ane heitti myös ilmoille idean siitä kuinka hauska olisikaan postaussarja, jossa vanhoja asuja stailattaisiin tähän päivään sopivaksi. Vanhoja kuvia läpi käydessäni löysin viime vuodelta lähes identtisen asun, jollaiseen olin pukeutunut viime viikolla, joten olkoot tämä ensimmäinen postaus sarjassamme kuinka stailata vanhat asut uudelleen.
asu2018-inkap
Tässä siis asu vuoden takaa, josta en oikeastaan lähtisi muuttamaan mitään, paitsi takki voisi olla helmasta hieman pidempi. Aluksi mietin, että hatunkin olisi voinut jättää pois, mutta nyt kun katson tätä kuvaparia uudelleen niin se saa ehdottomasti jäädä luoden samalla asuun lisää mielenkiintoa. Nuo housut olivat pitkään mun suosikit, mutta odottavat tällä hetkellä parin uuden napin ompelemista ja pientä fiksailua, joka täytyykin tehdä mahdollisimman pian, sillä mä todellakin haluan käyttää noita edelleen!
asukuvat-2019-4
asukuva2019-inkao
Tässä puolestaan asu viime viikolta, joka vastaa elementeiltään vuodentakaista asua, mutta on kuitenkin omanlaisensa kokonaisuus. Kummastakin asusta löytyy yksi mun suosikkiyhdistelmistä eli poolo + toppi, kamelitakki, nilkkurit ja suht samantyyppiset housut ja musta on hauska huomata miten ihan pienet muutokset vaikuttavat siihen miltä kokonaisuus näyttää. Kuluneen vuoden aikana mun tyyli ei ole kokenut mitään radikaalia muutosta ja tykkään edelleen samoista jutuista, mutta aion ehdottomasti jatkaa tätä postaussarjaa stailaamalla uudestaan vielä vanhempia asuja. Kumpi asu on enemmän sun mieleen vanhempi vai uusi?
asukuvat-2019-1
asukuvat-2019-3
Kuvat: Anette Marie

4 kommenttia:

 1. Hei vitsi miten kiva idea tämä postaussarja, jään innolla oottamaan jatkoa! ♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pinja!💕 Mäkin jo ootan et pääsen tekemään jatkoa vielä vanhemmilla asuilla, tää oli vasta lämmittelyä😂

   Poista
 2. Niin hyvä idis tää, täytyy ehkä itekin jossain vaiheessa tarttua tähän!😊 Niin hyvältä näyttää tämä uudelleen stailattu asu, ja tuo vanhempikin sopii sulle tosi hyvin!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl niin hauska, kaikki kunnia vaan Anelle idean keksimisestä ja ois hauska nähä sultaki tällänen!😊 Ja kiitos paljon murunen💕 inspiroiduin niistä sun vilan housuista ku on aika samanlaiset noitten mun kanssa nii täytyy fiksata ne kuntoon et pääsee taas käyttämää🙏

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä