Slider

UUDEN VUODEN KUULUMISIA

4. tammikuuta 2019

joulukuusella-1
Ja näin viimeiset jouluisemmat kuvat tapani mukaan Matti Myöhäisenä uunista ulos ja samaan yhteyteen ajattelin tulla kirjoittelemaan hieman kuulumisia ja mietteitä kuluneesta ja tulevasta vuodesta.

Uusi vuosi vaihtui pienellä porukalla nyyttärihengessä ja heti perään koitti ei niin kiva juttu nimeltä viisaudenhampaiden poisto. Toivottavasti tämä toipilaana olo ei kestä kauaa ja paraneminen sujuu muutenkin hyvin, että mäkin saan uuden vuoden vihdoin kunnolla startattua. Kiinnostaisiko teitä muuten postaus viisaudenhampaiden poistosta? Monet (minä mukaan lukien) tuntuu pelkäävän kyseistä operaatiota ja mä ainakin käänsin koko Googlen ympäri saadakseni vinkit talteen paranemiseen sun muuhun liittyen.

Tulevaa vuotta kohtaan en tehnyt mitään erikoisia tavoitteita tai lupauksia, sillä vuodenvaihde tuli niin yllättäen etten kerennyt edes miettimään asiaa. Yksi pieni tavoite mulla kuitenkin on ja se on, että haluan pienillä teoilla ja omilla valinnoillani pyrkiä kohti ekologisempaa ja muovittomampaa arkea. Muuten antaa vuoden kulua omalla painollaan ja toivon, että siitä tulee yhtä hymyjen ja ilontäyteinen kuin edeltäjästään. Lisäksi toivon, että vuoden aikana olisi mahdollista tehdä ainakin yksi reissu ulkomaille. Meillä oli pokaystävän kanssa jo viime vuonna oli suunnitelmissa lähteä Budapestiin, joten katsotaan josko se tänä vuonna toteutuisi.
joulukuusella-5
joulukuusella-2
Jos palataan vielä hetkeksi vuoteen 2018 niin mulle nousee pintaan heti hyviä muistoja ja fiiliksiä. Musta tuntuu, että kuluneen vuoden aikana tuli oikeasti tehtyä ja toteutettua asioita eivätkä ne jääneet roikkumaan vain ajatuksen tasolle enkä jäänyt aina kotiin nyhväämään, vaikka sitäkin mahtui mukaan sopivassa balanssissa. Päällimmäisinä muistoina nousee mieleen monet brunssit ystävien kanssa, muutto uuteen kotiin, pitkä ja kuuma kesä Hankoreissuineen ja Ruisrockeineen, Suomenlinna, hauskat kuvausreissut ja I love me-viikonloppu sekä Glasgow'n reissu ja monen monta muuta ihanaa hetkeä.

Kuluneen vuoden aikana olen myös tutustunut uusiin ihmisiin, joista harva asuu samassa kaupungissa saatika edes maassa, mutta joista on heti tullut todella läheisiä ja joiden seurassa tuntuu siltä kuin oltaisi tunnettu jo vuosikausia. Näistä tyypeistä aion ehdottomasti pitää kiinni <3 p="">
joulukuusella-7
Muistan koko kevään odottaneeni kovasti pääsykoematskujen ilmestymistä, mutta monien asioiden summana päädyin jälleen lykkäämään kouluun hakemista eteenpäin. Olen kovasti yrittänyt takoa päähäni ajatusta, että mulla ei ole kiire yhtään mihinkään ja kouluun ehtii myöhemminkin. Ei mun tarvitse mennä sitä tavanomaisinta polkua ja uskon siihen, että kyllä sen tietää kun oikea aika tulee jos on tullakseen. Keväällä sain myös lisää tunteja töihin ja loppuvuosi sujuikin mallikkaasti töitä tehdessä ja tällä hetkellä se tuntuu parhaalta vaihtoehdolta.

Alkuvuodesta motivaatio blogin suhteen oli huipussaan ja pää tulvi erilaisia ideoita, kesää kohti postaustahti hieman hiljeni ja pakko myöntää, että sillä tiellä ollaan edelleen. Just puhuttiin tyttöjen kanssa yhtenä päivänä, että on vähän ikävä sitä vuoden takaista draivia, mutta aina tilanteet ei anna periksi panostaa yhtä paljon ja mä en halua missään nimessä ottaa myöskään stressiä somen päivittelystä. Koen kuitenkin, että viimeisen vuoden aikana mun tuottama sisältö on ottanut aimoharppauksen eteenpäin ja olenkin ylpeä vuoden aikana tapahtuneesta kehityksestä. Blogi on tuonut mun elämään myöskin upeita mahdollisuuksia, joita ilman tätä ei varmasti olisi tullut eteen. Suuri kiitos myös teille lukijoille, jotka ootte pysyneet matkassa.<3 p="">

Kiitos 2018, olit ihana ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!
joulukuusella-4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä