Slider

VIIME AIKOINA ON HYMYILYTTÄNYT...

13. joulukuuta 2018

glasgow-pallopaita-2
- Joulukuu, joka jo ihan huomaamatta huitelee puolessa välissä. Olen tänä vuonna aloittanut joulufiilistelyn hyvissä ajoin ja odotan jouluaattoakin jo kovasti, mutta ennen sitä haluaisin ehtiä tekemään vielä vaikka mitä joulujuttuja.

- Joulufiilistelystä puheenollen käytiin mun synttäriviikonloppuna perheen kanssa ihastelemassa keskustan jouluvaloja, pyörimässä Tuomaan markkinoilla ja ravintolassa syömässä. Tulipa tuolloin juotua myös ensimmäinen kuppi glögiä tänä vuonna ja maistettua kombuchaa, joka osoittautui yllättävän hyväksi juomaksi.

- Kahdet pikkujoulut. Vietettiin rentoa iltaa tyttöjen kanssa meillä jutustelun ja herkuttelun parissa ja seuraavana päivänä pikkujouluiltiin työporukan kanssa. Hauskoja iltoja molemmat!

- Tuntematon pariskunta päästi mut edelleen kauppajonossa pienen puuropakettini kanssa. Tuosta pienestä eleestä tuli itselle niin hyvä mieli. Samoin hyvä mieli tuli hyvien viikonloppujen toivotuksesta kassalla ja nuoresta bussikuskista, joka pirteästi moikkasi ja huomioi jokaisen matkustajan.
glasgow-pallopaita-6
- Kokattiin poikaystävän kanssa (tai no, lähinnä hän kokkasi ja mä koitin pysyä poissa tieltä sähläämästä) itsenäisyyspäivänä oikea juhla-ateria alkuruokineen kaikkineen. Se oli musta ihanaa yhteistä tekemistä ja aiotaankin toteuttaa näitä yhteisiä kokkaushetkiä jatkossakin.

- Kävelylenkki pakkasessa aurinkoisena päivänä, luonto näytti niin nätiltä ja kirpeä pakkasilma virkisti ihanasti.

- Treffattiin Aneten kanssa pitkästä aikaa jokunen viikko sitten ja ensin höpöteltiin kahvilassa, josta siirryttiin vielä burgereille jatkamaan juttua, jossa vierähtikin helposti pari tuntia ja oltaisiin varmasti höpötelty vielä toinenkin mokoma.

- Löysin Prismasta nätin kukkakimpun eurolla ja tämä on juurikin niitä arjen pieniä iloja, joista tulee hyvälle tuulelle.

- Uusi tatuointi, jonka otin itselleni eilen myöhäisenä synttäri- ja aikaisena joululahjana. Siitä tuli niin nätti ja just sellainen kuin olin mielessäni kuvitellut.
glasgow-pallopaita-1
- Sain vihdoin keksittyä kaikille läheisilleni joululahjat ja enää tarvitseekin vain hankkia ne. Lahjojen ostamisen suhteen en tykkää yhtään sellaisesta päättömästä kaupoissa pyörimisestä, joten ihan parasta, että niiden suhteen on nyt selvät sävelet.

- Mun ystävä otti kissanpennun ja mä oon intopiukeena katsellut hänen lähettämiä kissakuvia ja lauantaina lupauduin menemään moikkaamaan ja ottamaan pentukuvia siitä söpöläisestä 

- Ensi viikonlopulle on suunnitteilla muutenkin monia kivoja juttuja. Lauantai-illalla olisi tarkoitus nähdä tyttöjen kanssa ja mennä Saran luo mussuttamaan herkkuja ja sunnuntaina käydä ehkäpä luistelemassa, kuvaamassa, pyörimässä toistamiseen joulutorilla ja varmaankin käydä myös syömässä jossain.

- Extrakohtana pakko vielä mainita, että mua huvittaa sekä ilahduttaa myös se, että näin kuukautta myöhemmin sain vihdoin ja viimein nämä toisetkin asukuvat Glasgow'n reissulta ulos :-D
glasgow-pallopaita-4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä