Slider

21 ASIAA JOTKA OLEN OPPINUT 21 VUODESSA

2. joulukuuta 2018

tuomiokirkolla_3
Joulukuun toinen ja samalla myös mun syntymäpäivä, 21 pamahti mittariin ja teinivuodet on nyt virallisesti takanapäin :-D Mä oon melkeinpä koko vuoden odottanut pääseväni tekemään tätä postausta, sillä kuluneen vuoden mittaan olen näitä lukenut yhdestä jos toisestakin blogista. Mitä mä sitten olen kuluneiden 21 vuoden aikana oppinut? No ainakin sen, että...

...Asioilla on lopulta tapana järjestyä, niin klisee kuin se onkin. Ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella.

...Toisen onni ei ole itseltä pois. Kadehtiminen ei johda sinua mihinkään, joten miksi et vain olisi iloinen toisen puolesta.

..Ujosta pikkukylän kasvatista voi kasvaa puhelias papupata, jonka on suht helppo tutustua uusiin ihmisiin ja saada suunsa auki vähän tuntemattomammassakin porukassa, vaikka ei niissä niin viihdykkään.

...Älä laita upouusia kenkiä jalkaan kun tiedossa on paljon kävelyä. Todennäköisesti saat niistä hirveät rakot ja itku kurkussa tuskastelun jälkeen päädyt kävelemään paljain jaloin.

...Kynsiä ei koskaan kannata lakata kiireessä ennen lähtöä johonkin, sillä tulet aivan varmasti sohaisemaan ne johonkin ja lopputulos ei ole ihan niin nätti kuin kuvittelit. Ja pörröisen hiuslaadun omaavana ei kannata suoristaa hiuksia kostealla kelillä, se on yhtä tyhjän kanssa.

...Anna tunteiden tulla äläkä patoa niitä sisääsi. Itke jos itkettää, kiukuttelu jos kiukuttaa. Se helpottaa ja puhdistaa ja olo on heti sen jälkeen jo parempi.

...Opettele nauttimaan arjen pienistä iloista, sillä juuri ne tekevät siitä ihanaa. Älä elä odottaen koko ajan viikonloppua, kesää tai tulevaa lomaa, sillä meillä on vain nykyhetki ja elämä on tässä ja nyt.

...Olet rohkea ja pystyt paljon enempään kuin uskotkaan.

...Ulkomailla ollessa avautuu ihan toinen maailma ja vaikka maailmaa en hirveästi ole vielä päässyt näkemään niin voin sanoa matkailun avartavan.

...On välillä täysin ok kieltäytyä menoista ja röhnöttää sohvalla puhelinta selaten ja telkkaria tuijotellen, mutta vastapainoksi on välillä hyvä potkia itsensä liikkeelle ja lähteä ulos vaikkei niin jaksaisikaan, sillä loppujen lopuksi kiität siitä itseäsi.
tuomiokirkolla_4
...Jos poikaystävä sanoo ulkona olevan "ihan lämmin" niin se tarkoittaa sitä, että mun on puettava päälle kaksi kertaa enemmän kuin hänen, jotta tarkenen.

...Vaikka virallisten puheluiden soittaminen onkin epämiellyttävää niin kannattaa ottaa itseään niskasta kiinni ja soittaa niin asiat sujuvat paljon helpommin ja nopeammin. Nimimerkillä saatiin vasta viime viikolla aikaiseksi hoitaa meidän takkuileva nettikuntoon, joka hoitui vain yhdellä puhelinsoitolla. Eihän tässä ookkaan ku puoli vuotta jo asusteltu :-D

...Turhista asioista stressaaminen ja negistely ei auta mitään. Sen sijaan kanavoi energiasi asioihin, joihin pystyt omalla toiminnallasi vaikuttamaan.

...Sä voit tehdä mitä vaan, mutta et voi tehdä kaikkea.

...Uskalla epäonnistua ja yrittää, sillä voit olla varma, että jos et edes yritä niin et voi myöskään onnistua.

...Kaikista ei tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa on hyvä osata tulla toimeen.

...Elämässä tulee vastaan tyyppejä jotka antavat ja puolestaan vievät sulta energiaa. Noihin jälkimmäisiin on turha tuhlata aikaansa ja ensimmäisistä pidettävä sitäkin lujemmin kiinni.

...Parhaat jutut tapahtuvat yleensä oman mukavuusalueen ulkopuolella.

...Sun ei todellakaan tarvitse tietää vastausta kysymykseen "miksi haluat isona?". Sulla ei myöskään ole kiire päästä kouluun, jokainen meistä kulkee ja rakentaa oman näköisensä polun.

...Hymyllä ja ystävällisyydellä pääsee pitkälle.

...Sä oot just hyvä noin eikä sun tarvitse muuttaa itseäsi miellyttääksesi muita. On vain yksi sinä, joten älä yritä olla mitään muuta.
tuomiokirkolla_1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä