Slider

PÄIVITETTY ARKIMEIKKI

24. marraskuuta 2018

Sisältää mainoslinkkejä, * tähdellä merkityt tuotteet saatu yhteistyönä tai pr-lahjana.

Pitkästä aikaa meikkijuttuja blogiin! Kesän menin meikin suhteen todella luonnollisella, vähemmän on enemmän linjalla ja suosin kevyitä sekä heleyttä antavia tuotteita. Nyt talvea kohti suosin vuorostaan enemmän mattaisia tuotteita ja vaikka meikkirutiinini on pysynytkin aikalailla samana niin käytettävät tuotteet ovat päässeet vaihtumaan, joten ajattelin, että päivitetty arkimeikkipostaus voisi olla paikallaan.
meikkikuvat-10
Aloitan meikin levittämällä TonyMolyn Egg Pore Silky Smooth Balm-pohjustusvoiteen* ja jos olen ennen tätä sanonut jotain primeria lempparikseni niin perun sanani, sillä tämä on hands down paras mitä olen koittanut. Kasvot tuntuvat yhtä sileiltä kuin vauvan peppu ja loput meikit levittyvät nätisti tämän päälle. Tuotteen salaisuus on varmasti kananmunan valkuainen, kameliauute sekä punainen savi, jotka häivyttävät ihohuokosia synnyttäen tasaisen meikkipohjan.
meikkikuvat-4
Yllä näkyvät kaksi ovat mun meikkipussin uusimmat tulokkaat, jotka nappasin mukaan Glasgow'n reissulta. Revolutionin meikeissä on mun mielestä hinta-laatusuhde kohdillaan ja esimerkiksi noista peitevoiteista on saatavilla laaja sävyvalikoima. Seuraavaksi levitän siis Conceal & Correct Green peitevoidetta neutralisoimaan punoitusta t-alueelta ja poskilta ja häivytän sen Beautyblenderillä.
meikkikuvat-9
Meikkivoiteena käytän edelleen mun meikkipussissa paikkansa vakiinnuttanutta Lumenen CC-voidetta ja nykyään olen tykännyt sekoittaa sitä muutamaan tippaan Lumenen Instant Glow Beauty Serumia*. Mulla on CC-voiteesta sävy Light ja Beauty Serumista Medium ja näiden kahden kombo on just hyvän sävyinen mun iholle ja lopputuloksesta tulee samaan aikaan sopivan kevyt ja peittävä.

Silmien alle, nenänpieliin, otsaan ja leukaan levitän edellisessä kuvassa taustalla näkyvää Revolutionin Conceal & Define peitevoidetta, jota on myöskin verrattu Tarten Shape Tapeen. Aion tehdä myöhemmin "Peitevoiteet vertailussa" -postauksen, jossa kerron tästäkin tuotteesta enemmän, mutta voin jo nyt sanoa, että tulen varmasti jatkossakin ostamaan ja pumppupulloihin tottuneena ainoastaan aplikaattori ei ole ihan mun mieleen. Kiinnitin meikin ja puuteroin kasvot kevyesti Joe Blascon puuterilla.
meikkikuvat-7
meikkikuvat-6
Aurinkopuuterista on vasta hiljattain tullut osa mun meikkirutiinia ja silloin kun en jaksa tehdä varjostuksia saa tällä monen suosikilla ja paljon kehutulla The Balmin Bahama Mamalla* nopeasti väriä ja hiukan lämpöä kasvoille. Sävy ei taita yhtään oranssiin niinkuin jollain aurinkopuutereilla on tapana ja tuote on myös aika pigmenttistä, joten sivellintä ei hirveästi kannata pannussa pyöritellä.
meikkikuvat-12
Mut tunnetaan poskipunan suurkuluttajana ja levitänkin sitä yleensä ronskilla käydellä, sillä tykkään lookista, jossa se oikeasti näkyy. Tällä kertaa käytin Catricen Multi Matt poskipunaa sävyssä 020 La-Lavender ja poskien lisäksi olen tykännyt levittää sitä myös nenänvarteen. Tuossa poskipunassa on neljä eri sävyä, mutta käytän niitä aina sekaisin eikä lopputuloksessa ole ollut valittamista.
meikkikuvat-5
Seuraavaksi päästäänkin jännän äärellä, sillä olen mä olen tosi tarkka kulmakarvojen suhteen ja olen käyttänyt niihin samaa tuotetta pienen ikuisuuden. Vanha kulmaväri alkoi kuitenkin vedellä viimeisiään, joten päätin testata seuraavaksi Milanin Stay Put Brow Coloria sävyssä Medium Brown*. Tekniikka tämän kanssa on vielä vähän hakusessa, sillä koostumus on kuivempi verrattuna edelliseen mitä käytin, mutta muuten vaikuttaa oikein lupaavalta.
meikkikuvat-2
meikkikuvat-3
Yksi mun lempikohdista meikkaamisessa on highlighterin laitto ja Revolution Strobe Highlighter sävyssä Ever Glow Lights on tosi kiva arkeen! Tuote blendautuu nätisti ja tällä saa halutessaan joko luonnollisen tai näyttävän hehkun. Sain viime vuonna synttärilahjaksi We Care Iconin sivellinpaketin ja tuo on ollut ihan lemppari puuterimaisten tuotteiden levitykseen. Highlighteria levitän siis poskipäille, nenänvarteen, otsaan, amorinkaarelle, kulmaluulle ja hiukan leukaan. Tämän jälkeen meikki alkaa olla valmis ja viimeistelen sen Kicksin Setting Spraylla* ja lopuksi lisäisin vielä huulipunan.
meikkikuvat-1
Yhteistyössä Bangerheadin kanssa mulla olisi teille vielä alekoodi jaettavana. eli koodilla INKA20 saatte -20% normaalihintaisista tuotteista 30.11. asti.

Lue myös: Arkimeikkini ja Heleä kesämeikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä