Slider

KULUNEEN KUUKAUDEN LEMPIVAATE

19. marraskuuta 2018

glasgow-asu6Heipat uuteen viikkoon! Tänään ajattelin laittaa jakoon toiset Glasgow'ssa otetut asukuvat ja muutenkin tulla vain höpöttelemään teille perinteisen asupostauksen parissa, joita ei ole näkynyt blogissa hetkeen.

Mun mielestä reissuille lähtiessä on aina yhtä vaikea miettiä asukokonaisuuksia ja varsinkin kun tällä kertaa lennettiin pelkillä käsimatkatavaroilla, oli tila matkalaukussa hyvinkin rajallinen. Koitin valita mukaan vaatekappaleita, jotka ovat mukavia sekä helposti yhdisteltävissä tai muunneltavissa. Yksi vaate minkä tiesin heti haluavani mukaan on tämä kuvissa näkyvä neulemekko, joka on samalla ollut syksyn lempivaate ostohetkestä lähtien. Mä en aikaisemmin ole jostain syystä lämmennyt neulemekoille sen suuremmin, mutta tätä nykyä kelkka on täysin kääntynyt ja niistä on tullut todellisia asukriisienpelastajia. Muuten simppeliä neulemekkolookkia on helppo stailata erinäköiseksi vaihtelemalla kenkiä, takkia, laukkua tai lisäämällä hatun/pipon päähän. Mitä pidätte asusta, jatkoon vai ei?

Mun viikko alkaa muutamalla vapaapäivällä, joista jokaiselle olen kehitellyt itselleni jotain hommaa, samoin kuin loppuviikolle töiden lisäksi. Vaikka pientä väsymystä onkin ilmassa niin tästä on varmasti tulossa hyvä viikko, tsempit maanantaihin ja mukavaa viikkoa just sulle<3
glasgow-insta11glasgow-asu2glasgow-asu10glasgow-asu4glasgow-asu8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä