Slider

MY FIRST COLOURPOP HAUL

5. lokakuuta 2017

colourpop_inkap
Kellekään ei varmaan oo jäänyt tuntemattomaksi supersuosittu Colourpop meikkibrändi ja jos on niin nyt kannattaa kaikkien yhtä meikkihullujen kuin minä olla kuulolla, nimittäin mun ensimmäinen tilaus kyseiseltä merkiltä saapui viikonloppuna ja haluan ehdottomasti esitellä nämä myös teille. Tehtiin kimppatilaus kaverin kanssa jotta säästyttiin postimaksuilta ja kävi muutenkin hyvin, sillä paketti ei jäänyt ollenkaan tulliin vaikka Jenkeistä tulikin. Toimitus kesti vähän alle kuukauden, mutta oon kuullut, että joillekin on tullut jo viikossa. 
colourpop_lippies
colourpop_lippies_swatches
Mä vietin valehtelematta puolitoistatuntisen nettisivuja tutkiskellen ja valinnanvaikeuksien kanssa painien, mutta huulijutuista tilaukseen lähti lopulta Ultra Satin Lip Tansy ja Magic Wand, Ultra Glossy lip Weho ja kaupanpäällisenä Whip Lippie Stix. Ensimmäistä kertaa huulilakkoja kokeillessani yllätyin siitä miten pehmeiltä ja keveiltä ne tuntui levittäessä sekä huulilla ja kuten kuvasta huomaa, näistä ei pigmenttiä puutu. Lopputulos ei ole ihan mattainen eikä pysyvyys yhtä hyvä kuin mattapunissa, mutta mua ei ainakaan haittaa lisäillä tätä päivän mittaan. 
Mä oon myös alkanut tykästyä uudelleen huulikiiltoihin, varsinkin nuden sävyisiin ja olihan yksi sellainenkin saatava testiin. Weho on musta todella nätti nudesävy ja huulikiiltojen tapaan vähän tahmean, mutta kosteutetun tuntuinen. Pysyvyys ei ole kovin hyvä ja esim. syömistä tai juomista tämä ei kestä, mutta mitään superkestävyyttä mä en huulikiillolta odottanutkaan. Kaupanpäällisenä tullutta Lippie Stixiä en oo vielä kerennyt testaamaan eikä se sävynkään puolesta oo ihan mun väri, mutta eiköhän sekin jossain tilanteessa pääse käyttöön.
colourpop_supershock_luomivärit
colourpop_shupershock_swatches
Silmämeikeistä halusin erityisesti päästä testaamaan näitä Super Shock -luomivärejä, joista en oo kuullut vielä mitään huonoa sanottavaa ja jotka näköjään valitsin samantyylisissä sävyissä kuin huulilakatkin. Tang ja Brady ovat mattasävyjä kun taas Weenie ja Game Face metallisia. Mulla on ennestään ollut vain puuterimaisia luomivärejä, mutta nämä tuntuu koostumukseltaan voidemaisilta kuitenkaan sitä olematta ja luomelle levitettynä muuttuvat puuterimaiseksi. Kunnon testiin nämä pääsee viikonloppuna ja odotukset ovat aika korkealla, sillä kattokaa nyt noita swatcheja?!  Mun lemppariksi nousi ehdottomasti Weenie, niin kaunis ruusukultainen sävy. Jos kiinnostaa lukea vähän tarkemmin näistä niin ihanan Nooran blogista löytyy tosi kattava postaus, jonne pääsette tästä!

Onko Colourpop sulle tuttu merkki? Kertokaa ihmeessä lempparituotteet kommentteihin ♥

6 kommenttia:

 1. Weenie on aivan ihana sävy, yks mun lemppareista ehdottomasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, toi on niin ihana!!<3 En malta oottaa et pääsen testaamaa kunnolla!

   Poista
 2. Aivan ihania värisävyjä! 💕 Pitäisi itsekin joku päivä laittaa tilausta menemään, varsinkin luomiväreistä olen lainaillessa innostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti!<3 Seuraavaan tilaukseen vois kyl laittaa vähän jotain muutaki ku näitä tuttuja ja turvallisia sävyjä ja suosittelen kyl ehdottomasti tilaamaan! :-)

   Poista
 3. CP:n huulilakat ovat parhautta! Mulla on varmaan viides Bumble menossa jo :D Mä tilasin aikoinaan noita luomivärejä, mutta osa oli kyllä suoraan sanottuna aikamoista kuraa niin hankkiuduin niistä eroon. Toivottavasti ovat nykyään parempia, silloin en saanut niitä blendattua kyllä millään ja katosivat luomelta parin tunnin aikana kokonaan primereistä huolimatta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, mä haluisin testata jotain mattalakkaa kans seuraavaks ja kattoo miten ne mun huulilla käyttäytyy vai kuivattaako ihan hullusti :-D Ja höh harmi et sulla on ollu huonoja kokemuksia noista luomiväreistä, ainaki mun kokemuksen perusteella ei oo vielä mitään huonoa sanottavaa! :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä