Slider

KESÄLLÄ 2017

1. kesäkuuta 2017

kesällä2017_2
Aion nousta katsomaan pellon laitaan päivän ensimmäisiä hetkiä, kun aurinko raottaa säteitään metsän takaa. Rakentaa patjoista, peitoista ja tyynyistä majan parvekkeelle ja nukkua siellä yön tai miks ei parikin. Tehdä monia pyörälenkkejä ja etsiä uusia reittejä. Elää yhden päivän mini-Inkana ja hurjastella laitteissa ja syödä hattaraa Linnanmäellä.

Toivon saavani sisustettua parvekkeen kesäkuntoon ja sen myötä viettää vielä monia ruokailuhetkiä siellä. Edes yhtä pienempää tai suurempaa ulkomaanreissua, lähelle tai kauas. Rantapäiviä, jolloin voi liian kuuman tullen juosta tai hypätä laiturilta viileentymään veteen. Saavani varattua ajan ensimmäisen tatuoinnin ottoon, joka toivon mukaan sijoittuisi syksylle.
kesällä2017_3
Odotan lämpimiä kelejä ja rentoja kesäpäiviä monien muiden tapaan sekä niitä sadepäiviä jolloin voi hyvällä omalla tunnolla viettää koko päivän sisällä sarjojen parissa. Festareiden tuomaa fiilistä, tanssimista ja laulamista kurkku suorana, jolloin tunnen olevani elossa. Pientä roadtrippiä, jota ollaan pikkuisen hyvän ystävän kanssa suunniteltu. Hetkiä ja niiden tuomia muistoja uusien ja vanhojen ystävien kanssa, joita muistellaan elokuun viimeisinä päivinä.

Haluan vierailla Seurasaaressa ja Suomenlinnassa, ruokkia lintuja ja oravia sekä nauttia ja seikkailla Suomen luonnossa. Nauttia kunnon grilliherkuista pidemmän kaavan mukaan edes yhden kerran ja syödä ihan liikaa jäätelöä. Juhlia aamuun asti ja vastapainoksi pyöräillä yhden kerran Helsinkiin ja takaisin. Kuvata vlogeja mun kesämeiningeistä ja tehdä niitä juttuja jotka just sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Tämän kaiken lisäksi haluan olla stressaamatta ja viettää rentoa, mutta varmasti huippua kesää, josta mulla on ollut oikeanlainen kutina jo alkuvuodesta lähtien ♥
kesällä2017
Kuvat vuosi sitten toukokuulta.

4 kommenttia:

 1. Ihania suunnitelmia sulla kesäksi <3 mulla tulossa huomen aamusta ulos vastaavanlaista listaa.

  Ihana blogi muutenkin, jäin lukijaksi :)

  http://sofia-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos kovasti, mä kävinkin jo kurkkaamassa sun postauksen! :-) Ja ihana kuulla, tervetuloa lukijaksi♥♥

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä