Slider

MEIKKI VIIDELLÄ TUOTTEELLA

14. toukokuuta 2019

Millaisen meikin saa aikaan vain viidellä tuotteella? Mitkä tuotteet pelastavat kiireiset aamut tai kun muten vain laiskottaa ja meikkaamisesta tahtoo selviytyä mahdollisimman helposti ja nopeasti? Tätä postausta tehdessäni huomasin, että meikkipohja on selkeästi se mihin panostan ja esimerkiksi kulmat ja ripset jäävät vähemmälle huomiolle. Eiköhän lähdetä ottamaan selvää mitä tuotteita valitsisin, jos käytössä saisi olla vain viisi.
lumene-beautyseerumi1
Lumene Beauty Serum koko kasvoille. Mun iho on aina ollut suht hyvässä kunnossa lukuunottamatta pientä punoitusta t-alueella ja tummia silmänalusia, joten tällä kertaa päätin jättää peitevoiteen kokonaan pois ja levittää kasvoille ainoastaan tätä ihonsävyä tasoittavaa sävyseerumia. Normaalisti sekoitan muutaman tipan tätä Lumenen CC-voiteeseen, mutta erityisesti kesäisin tätä tulee käytettyä ihan sellaisenaan ja tykkään kuulaasta ja luonnollisesta lopputuloksesta, jonka tällä saa aikaan. Jätän yleensä myös puuterin pois tai käytän sitä vain vähän muutamiin kohtiin, sillä haluan lopputuloksen pysyvän heleänä.
thebalm-bahamamama
The Balmin Bahama Mama aurinkopuuteri tuomaan lämpöä kasvoille. Aurinkopuuteri on löytänyt tiensä mun meikkiarsenaaliin vasta hiljattain ja toisinaan jätän varjostukset kokonaan pois ja korvaan ne tällä. Monissa aurinkopuutereissa tuntuu olevan se ongelma, että ne taittavat oranssiin, mutta tämä on juuri sopivan sävyinen olematta kuitenkaan liian kylmä. Tämä on myöskin melko pigmenttistä ja siveltimeen riittää pienikin hipaisu. Tuote häivyttyy nätisti ja mun lempparisivellin tämän levittämiseen on kuvassakin näkyvä Kicksin Fan Brush. Laitan aurinkopuuteria yleensä aika suurpiirteisesti ja rennolla kädellä ja olen todennut tuon siveltimen parhaaksi tähän käyttötarkoitukseen.
revolution-poskipunapaletti
Poskipuna on yksi mun lempparikohdista meikissä ja mun mielestä sen saa ja pitää näkyä. Revolutionin Ultra Blush Hot Spice-paletista löytyy sävyjä joka lähtöön ja mun lempisävy tällä hetkellä on ylemmän rivin toinen vasemmalta, jota tykkään vähän sekoitella oikean alareunan shimmersävyihin. Mulla on tapana levittää poskipunaa myös hiukan nenänvarteen.
lumene-kulmakarvageeli
Mulla on luonnostaan aika tuuheat kulmakarvat, joten kiireisimpinä aamuina ne eivät kaipaa kuin hiukan kulmageeliä. Tällä hetkellä mulla on käytössä Lumene Nordic Chic väritön kulmageeli, joka pitää kulmat ojennuksessa koko päivän.

Tässä kohtaa mietin hetken valitsenko tähän postaukseen kulmageelin vai ripsivärin, sillä jos ei ole  paljoa aikaa niin valitsen aina noista toisen johon panostan (tästä postauksesta jätin tosin kulmavärinkin kokonaan pois). Ja vaikka ripsiväriä en laittaisikaan niin sen verran kuitenkin teen, että taivutan ne, koska jo sillä saa paljon aikaan ja avattua katsetta.
colourpop-highlighter
Korostukseen Colourpopin Flexitarian highlighter. Tämä on mun kaikkien aikojen lempparihighlighter ja oon hehkuttanut tätä ties kuinka monet kerrat. Levitän tätä We Care Iconin viuhkamaisella siveltimellä poskipäille, otsaan ja amorinkaarelle ja hiukan pienemmällä siveltimellä nenänvarteen. Tuote on koostumukseltaan lähempänä voidemaista, mutta kasvoille levittäessä muuttuu puuterimaiseksi ja pigmentti tässä, kuten muissakin Colourpopin tuotteissa on älyttömän hyvä. Tykkään laittaa highlighteriakin yleensä aika reilulla kädellä, mutta jos haluaa vaan pienen hehkun kasvoille niin kannattaa olla varovainen.

Mitkä tuotteet sä valitsisit jos käytössä saisi olla vain viisi?

2 kommenttia:

  1. Jos totta puhutaan niin kyllähän sitä yllättävän hyvän meikin saa ihan vain muutamalla hassulla tuotteella, mutta kun se koko meikkaamisrituaali vaan on niin kiva ja tärkeä osa mun päivää :D Usein kuitenkin laiskoina päivinä tai kun ei oo tiedossa mitään ihmeellistä niin mullakin on ihan vain muutama tuote käytössä ja mun valinnat on silloin CC-voide tai juurikin tuo Beauty Serum, peiteaine, kulmavaha/ -geeli, ripsari ja aurinkopuuteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep kyllä viidellä tuotteella pystyy vaikka mihin ja mulla on sama juttu että meikkaaminen on mulle semmonen päivän pieni rentoutumishetki! Mut just kiireessä tai kun laiskottaa nii tulee tiputettua monet tuotteet kyydistä😁 Hyvältä kuulostaa sunkin valinnat❤️

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä