Slider

TIISTAILISTA

30. huhtikuuta 2019

pilkkuhame-2
En varmastikkaan ole ainut, joka rakastaa erilaisia listoja ja tänään päätin toteuttaa Annikan blogista bongatun hauskan listauksen tulevaa viikkoa ajatellen, eiköhän aloiteta!

Mikä oli viime viikonlopun paras juttu? Vietin koko viime viikonlopun töissä, joten niiden lisäksi ei hirveästi muuta kerennyt puuhailemaan, mutta lauantai-iltana pidettiin pieni pizzapiknik parvekkeella ja höpöteltiin päivän kuulumisista Se oli viikonlopun paras hetki. Ja hauskin hetki oli puolestaan se, kun hetken päästä pizzakuskin lähdön jälkeen alettiin ihmetellä outoa keittiönpöydälle ilmestynyttä puhelinta ja tajuttiin sen olevan juuri pihalta pois kurvanneen pizzakuskin puhelin :-D

Arvosana viime viikolle? Hmm antaisin arvosanaksi varmaan 8. Töiden lisäksi mulla oli alkuviikosta pari vapaapäivää, jotka vietin rennosti kotosalla ja torstaina kävin ystävällä kylässä ja oli ihanaa viettää aikaa yhdessä tekemättä mitään sen kummempaa. 

Miltä näytät tänään? Tätä postausta näpytellessäni istun aamupalapöydässä vielä yökkäreissä, hiukset sotkunutturalla ja ilman meikkiä. Myöhemmin teen perusmeikin ja ajattelin ehkä laittaa jopa luomiväriä tänään. Hiukset eilisen kiharoilla ja päälle jotain mukavaa, sillä oon menossa tekemään lyhyen työvuoron.

Päivän suunnitelmat? Herättyäni siivoilin pikkuisen kotia ennen kuin istuin koneen ääreen näpyttelemään tätä postausta, julkaisun jälkeen alankin laittautumispuuhiin. Kuten äsken jo mainitsin niin oon menossa tänään vielä lyhyeen työvuoroon ja illalla varmaan istutaan iltaa meillä. En oo koskaan viettänyt vappua mitenkään erikoisesti eli se on mulle melkeinpä päivä muiden joukossa, joten mitään suuria suunnitelmia tälle päivälle ei ole.
pilkkuhame-8
pilkkuhame-7
Mitä odotat tältä viikolta? Luvassa on normaali arkiviikko, joten odotan ainakin mukavasti sujuvaa arkea ja parista seuraavan päivän odotan tulevan rentoja vapaapäiviä. Torstaina on kontrollikäynti eläinlääkärissä, joten toivon, että se menee hyvin ja pikkuisen hampaat on parantunut hienosti. Myös mun isä ja veli on tulossa kyläilemään, joten sekin on yksi juttu mitä odottaa.

Mitä aiot syödä tällä viikolla? Kokkasin eilen hyvää riisiä ja kanakastiketta, jota aion syödä vielä tänään ennen töitä. Sen lisäksi jääkaapista löytyy ainekset ainakin uunijuureksiin ja yhtä mun kesän lempiherkkua eli parsaa. Mä oon tosi huono keksimään viikon ruokia kerralla tai ylipäätään uusia reseptejä, joten kauppareissut tuntuu olevan ajottain yhtä tuskaa ja kärryyn päätyy ne samat jutut jokaisella kerralla. Ja hei vappumunkki on kyllä pakko saada jostain!

Jotain, mitä haluat tehdä tulevalla viikolla? Oon löytänyt täältä Vantaalta nyt muutaman mulle entuudestaan tuntemattoman kirppiksen, jolla haluaisin tällä viikolla käydä. Eilen tosin ehdittiin käymään Kierrätyskeskuksessa, mutta siellä haluaisin käydä vielä uudestaan erään toisen kirpputorin lisäksi.

Päivän ilonaihe? Päivä on vasta aluillaan, mutta iloitsen ainakin siitä, että eilen illalla kiusannut päänsärky on tiessään ja olo paljon pirteämpi. (Okei ja just kun oon julkaisemassa tätä postausta niin tunnen kun sama särky alkaa kolkutella, toivottavasti menisi nopeasti ohi!)
pilkkuhame-6
pilkkuhame-3
Kuvat: Anette Marie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä