Slider

MITEN YHDISTÄÄ LEOPARDIMEKKO? - OSA 1

25. huhtikuuta 2019

leopardimekko-5
Tänään ollaan tyylijuttujen parissa ja ajattelin käynnistää kolmiosaisen postaussarjan siitä miten yhdistää leopardimekko. Eläinkuosit ovat tällä hetkellä todella pinnalla pukeutumisen suhteen ja mä aluksi vähän jarruttelin tähän kelkkaan lähtemistä ja päädyin ihastelemaan näitä printtejä vain muilla, mutta tässä sitä ollaan, päästä varpaisiin leokuosissa ja tämä mekko onkin yksi mun tämän hetken käytetyimmistä vaatteista.
leopardimekko-1
leopardimekko-7
Tämä ensimmäinen asu on suunnattu hieman viileämmille keleille, sillä päältä löytyy vielä villakangastakki ja mekon alle puin mustan poolopaidan lämmittämään. Muhun iskee edelleen tosi kovasti erilaiset poolojen tai t-paitojen yhdistelmät mekkojen ja toppien kanssa, joten tämä asu tuntui siinäkin mielessä todella omalta. Kesää silmällä pitäen näyttäisi myös valkoisen t-paidan ja leomekon yhdistelmä superkivalta! Extravinkkinä haluan vielä sanoa, että leopardimekko taipuu hyvin myös hameen tapaan ja pääsiäisenä käytinkin tätä heittämällä neuleen mekon päälle.

Leopardikuosi on itsessään jo niin näyttävä ja huomionkiinnittäjä, että mun mielestä se ei kaipaa rinnalleen muita hienouksia, joten päädyin pitämään muut yksityiskohdat simppeleinä. Kengiksi valitsin lenkkarit, jotka tuo lookkiin kivaa sporttisuutta. Miettikääpä kuinka erilaiselta tämä asu näyttäisi esimerkiksi nilkkureiden kanssa? Palataan pian seuraavien osien ja toivottavasti hieman kesäisempien yhdistelmien parissa ♥

Mitä tykkäätte asusta, iskeekö leopardikuosi?

leopardimekko-6
leopardimekko-3
Kuvat: Anette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä