Slider

ARKIRÄPSYJÄ X 15

4. huhtikuuta 2019

2019-03-10 08.57.13 1
Kevään tullen huomaan pikkuhiljaa lukuinnon hiipivän takaisin ja tällä hetkellä yöpöydältä löytyy Jojo Moyesin uusin teos. Kirjassa on ollut mielestäni hieman tahmea alku, jonka takia olen jopa hieman vältellyt tähän tarttumista, mutta kun tarina lähtee kunnolla liikkeelle niin uskon, että ahmin tämän tuttuun tapaan loppuun hetkessä. Sara vinkkasi tällä viikolla myös Seitsemän sisarta-kirjasarjasta, jonka aion aloittaa tämän jälkeen.
arkirpäsyt-1
Kävin alkuvuodesta ensimmäistä kertaa Kiasmassa ja mun lemppari oli ehdottomasti värikäs Nervescape-näyttely. Käsittääkseni näyttelyn tarkoituksena on herättää ilon ja onnen tunteita ja pakko myöntää, että tuolla värien ympäröimänä alkoi pakostikin hymyilyttää.
2019-04-01 09.15.01 1
Sain jokunen aika sitten Marsaanan pr-toimistolta testattavaksi muutamia hiustuotteita uudelta vegaaniselta hiustenhoidon tuotemerkiltä Budgielta, joka on saatavilla Kickseissä. Mun lemppareita ja viikottaisessa käytössä olevia tuotteita ovat ehdottomasti harmaassa putelissa oleva hiuskuorinta sekä vasemmalla oleva hiusöljy. Kiinnostaisiko teitä tarkempi postaus näistä?
arkiräpsyt-3
Performissionin järjestämässä hyvinvointiaamussa oli tarjolla ihanat aamiaisherkut ja varsinkin tuo smoothiebowl oli mun mieleen. Tapahtumassa oli puhumassa inspiroiva Peppiina Meronen, jonka luennon jälkeen pää oli täynnä ahaa-elämyksiä.

Tapahtuma järjestettiin symppiksessä Kahvila Blossomissa, jossa olen jo jonkin aikaa halunnut käydä ja nyt on sekin saatu tsekattua listalta.
arkiräpsyt-5
Nämä kuvat on Cien Nature tapahtumasta, joka myöskin avasi silmiä ja lisäsi kiinnostusta entisestään luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Seuraavaksi haluaisin kokeilla jotain meikkituotetta tältä saralta, mulla kun on tähän mennessä kokemusta ainoastaan ihonhoitoon liittyvistä tuotteista ja niihin olen ollut yleisesti ottaen todella tyytyväinen.

Ihanat Henna ja Anette ♥
2019-04-01 09.14.58 1
Mä ihailin jo viime vuonna somessa vilkkuneita valkoisia nilkkureita kuitenkaan niitä itse ostamatta, mutta nyt vuotta myöhemmin myös minä olen hypännyt tähän kelkkaan. Sen lisäksi, että valkoiset popot raikastaa asua niin nuo jalassa tunnen itseni itsevarmaksi!
arkiräpsyt-6
Kuvan asun nimitin ensimmäiseksi kevätasuksi ja lisää kuvia pääset kurkkaamaan täältä. En malta odottaa, että sukkahousut saisi jättää pois hameiden alta ja ottaa käyttöön topit ja kesäkengät. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa!

Musta on kuoriutunut tämän vuoden puolella aikamoinen sushimestari ja ilokseni voin nykyään sanoa oikeasti tykkääväni siitä. Heräsi muuten ihan hirveät sushihimot tätä kirjoittaessa :-D
2019-03-21 06.16.20 1
Taannoisella Tampereen reissulla Anette vei meidät herkuttelemaan Pella's Cafen ihanilla kakuilla ja voi juku miten hyvää tuo oli. Tampere oli muutenkin kaupunkina tosi symppiksen oloinen ja jäi sen verran monta kahvilaa ja ravintolaa kummittelemaan mieleen, että täytyy viimeistään kesällä tehdä uusintareissu.
arkiräpsyt-4
Istuttiin viime viikolla iltaa pienellä porukalla ja jossain vaiheessa päädyttiin ennustamaan Tarot-korteilla. Mä en ole näihin kortteihin sen kummemmin perehtynyt, mutta ihan superjännittävää miten mun saamat kortit täsmäsivät ja antoivat vastauksia ja viisaita sanoja mun esittämään kysymykseen.

Lauantaina käytiin porukalla brunssilla Dylanissa ja mä olen muutaman kerran aikasemminkin käynyt tuolla ja annan paikalle täydet pisteet.  (Okei miks musta alkaa tuntua nyt, että tää postaus on täynnä vaan ruokajuttuja?) Tuolla saa esimerkiksi paistaa ja tuunata oman vohvelinsa ja kaikkien suolaisten herkkujen lisäksi notkuvasta jälkkäripöydästä löytyy tälläiselle herkkuhiirelle vaikka mitä hyvää.
leopardimekko-1 Hauskaa miten vielä joskus en osannut kuvitella itseäni leopardikuosiin, mutta tässä sitä ollaan - päästä varpaisiin kyseisen kuosin koristamana. Onneksi on ihan ok muuttaa mieltään ja mä ennustan tälle mekolle monia käyttökertoja tulevalle ja seuraaville kesille.

2 kommenttia:

  1. Mä tunnen niin kovasti jääneeni jostain paitsi, kun en ole vieläkään lukenut yhtään Jojo Moyesin kirjaa :D Osasyynä tähän on kuitenkin se, että ne ovat kirjastosta usein lainassa, ilmeisen suosittuja ne siis ovat! Tosi kivan oloista arkea sulla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah eikä :D Mä suosittelen niitä aina jokaiselle jos multa kysytään kirjavinkkejä, joten kannattaa ihmeessä lukea jos saat jonkun jostain käsiin! Ja arki on tuntunut viime aikoina aika mukavalle<3

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä