Slider

2 X UUSI SUOSIKKIHIUSTUOTE

15. huhtikuuta 2019

*Tuotteet saatu PR-toimistolta, postaus EI ole toteutettu yhteistyössä.
budgie-hiustuotteet1
Jos pitäisi laittaa järjestykseen hiukset, ihonhoito ja meikit niin hiukset olisivat tällä listalla viimeisenä mihin panostan. Siksi oonkin aika innoissani, että olen löytänyt pari uutta suosikkia käyttämäni hiustuotteiden joukkoon ja haluan jakaa ne myös teidän kanssanne. Sain jokunen aika sitten Marsaanan PR-toimistolta uuden hiustenhoitosarjan Budgien tuotteita testattavaksi, jotka ovat laadukkuuden ja edullisuuden lisäksi täysin vegaanisia ja saatavilla Kickseistä.
budgie-hiusöljy
THE TWINFLOWER OIL

Mä olen aina ollut vähän laiska hiusöljyjen suhteen eikä ne pullot tunnu tyhjenevän yhtään, mutta tästä voisin tykätä jo senkin takia, että purkki on sopivan pieni ja pipettiannostelija on mun mieleen :D Öljy sisältää argaani-, risiini- ja auringonkukkaöljyä, jotka silottamisen lisäksi suojaavat myös hiusten katkeilemiselta. Käytän tätä yleensä muutaman kerran viikossa suihkun jälkeen kuivaan tukkaan tai kun latvat meinaavat tuntua kuivilta ja ihan muutama tippa jo riittää! Tätä voi käyttää myös tehohoidon tapaan ja jättää vaikuttamaan yön yli ja huuhdella aamulla, mutta siihen tarkoitukseen en ole vielä itse kokeillut.

budgie-hiuskuorinta
THE APPLE CIDER SCRUB

Omenasiideriä sisältävä kuorinta, kuulostaa aika mielenkiintoiselta eikö? Viime talven aikana huomasin, että mun hiuspohjalla on taipumusta kuivua eikä pelkkä shampoo riittänyt puhdistamaan sitä muotoilutuotteiden jäämistä ja muusta töhnästä. Olin saanut aikaisemmin testattavaksi jotain hiuskuorintaa yhdeltä ystävältäni ja tykästynyt siihen niin, että ensi kerran Budgien tuotteista kuullessani kiinnitin ensimmäisenä huomion tähän. Käytän tätä kerran viikossa shampoopesun sijaan ja yleensä laitan lisäksi vielä hiusnaamion antamaan extrahemmottelua tukalle. Tätä suosittelen ehdottomasti kaikille, ihan mun tämän hetken suosikkituote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä