Slider

HELMIKUUN KUULUMISIA

26. helmikuuta 2019

Follow my blog with Bloglovin töölönlahti-inkap2
Hei pitkästä aikaa, tällä kertaa perinteisen kuulumispostauksen parissa. Helmikuu vaihtuu ihan pian maaliskuuhun ja musta tuntuu, että alkuvuosi on mennyt jonkinlainen sumuverho silmillä ja tämä vuosi on vasta nyt kunnolla starttaamassa. Olen ollut koko alkuvuoden osittain jopa huomaamattani aika stressaantunut ja väsynyt enkä ole jaksanut samalla tavalla innostua asioista. On tuntunut, että elän tällä hetkellä jonkinlaista ”välivaihetta” ja en oikein tiedä mihin suuntaan ja mitä kohti seuraavaksi lähtisi tavoittelemaan.

Vaikka olenkin tyytyväinen elämääni tällä hetkellä niin samalla tuntuu, että kaipaisi jotain uutta tai mitä odottaa. Musta on hassua, että vaikka pidän itseäni aika rentona tyyppinä, luotan siihen, että asiat soljuvat omalla painollaan ja rohkaisen ystäviänikin luottamaan siihen, että asioilla on tapana järjestyä ja elämä kantaa niin välillä moni asia paisuu niin suureksi mytyksi että unohtaa omat oppinsa ja on yhtä suurta stressipalloa, mutta niin se kai on meillä kaikilla. Suvin blogista löytyy aiheeseen liittyen postaus, joka kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa, voin niin samaistua tuohon tekstiin.

Stressi on kuitenkin pikkuhiljaa päässyt purkautumaan ja asiat alkavat näyttää selkeämmiltä ja ajatukset kirkkaammilta. Olen jaksanut taas intoilla arjen pienistä jutuista, kuten auringonpaisteesta ja kevään tunteesta, aamupalan kattamisesta ruokapöytään sen sijaan, että jokainen vaan voitelisi leivän keittiössä sekä pienestä itsensä hemmotteluhetkestä kasvonaamio naamalla keskellä viikkoa ja se on aika ihanaa.
töölönlahti-inkap4
Olen potenut viime viikkoina myös jonkinlaista somekriisiä. Inspiraatio ja motivaatio ovat olleet hukassa ja on ollut sellainen tunne, että minä ja mikään tuottamani sisältö ei ole tarpeeksi hyvää. Olen syyllistynyt vertailemaan itseäni muihin ja miettinyt, että miksi edes teen tätä. Juttelin asiasta ystävieni kanssa yhtenä päivänä ja he saivat mut palaamaan ihan alkupisteeseen ja muistuttivat mikä on tärkeintä, nimittäin tehdä asioita mistä nauttii ja joista tulee itse hyvälle mielelle. Ja tämä blogi ja kaikki siihen liittyvä oheistoiminta on juuri sellaista. Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivatkin, että blogini ei myöskään ole enää portaalin alla ja ulkoasu on kokenut muodonmuutoksen. Uskon, että tämä kaivattu muutos antaa uutta boostia bloggaamiselle ja olenkin pohtinut mihin suuntaan haluan blogiani alkaa viedä. Ainakin omaan tyyliin liittyviä juttuja, kauneutta ja ekologisuutta omassa arjessa on luvassa.
töölönlahti-inkap8
Tänään vietän viimeistä vapaapäivää pitkän työputken jälkeen ja nämä muutamat päivät ovat niin tehneet tehtävänsä. Erityisesti sunnuntai jäi mieleen kun vietettiin poikaystävän kanssa treffipäivää. Aikeena oli kierrellä muutamilla UFFeilla, mutta harmiksemme ne olivat kiinni, joten päädyttiin muuten vaan kiertelemään vähän kaupoissa, käytiin sushilla ja lopuksi vielä elokuvissa. Mustahan alkaa kuoriutua varsinainen sushimestari ja toiminta/tieteisleffafani. Tänään puolestaan aloitin päiväni pienellä hemmottelulla ja tein pitkän kaavan mukaan itselleni kuorinnan ja kasvonaamion, illemmalla menen viettämään aikaa yhden ystävän kanssa ja varmaan sitä pitäisi käydä kaupassa hakemassa jotain jääkaapin täytettäkin. Kivaa viikkoa teille ja miltäs uusi blogipohja näyttää? Huikatkaa jos joku juttu ei pelaa tai näyttää hassulta niin koitan fiksailla ♥
töölönlahti-inkap7
töölönlahti-inkap6

4 kommenttia:

 1. Oi että nää kuvat on ihania *.* Tykkään tosi kovasti tästä ulkoasusta! Onneksi sulla on nyt valoisampaa kuin vuoden alussa, jospa tästä kehkeytyisi sulle hyvä vuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, nää onnistu munkin mielestä tosi hyvin ja kiva kuulla, että ulkoasu miellyttää sielläkin :-) Ja jep, tässä on vielä monta kuukautta vuotta jäljellä ja vaikka mitä kivaa ehtii tapahtua!

   Poista
 2. Ihanat nämä kuvat!❤️ Oli myös kiva lukea sun kuulumisia, ihanaa et stressitasot alkaa pikkuhiljaa laskea😘 Ja hei ulkoasu pelittää oikein mainiosti, niin hyvältä näyttää👌🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru😍💗 Ja jep onneks nyt on ollu jo paljon parempi fiilis! Ja jee ihanaa et ulkoasu pelaa hyvin🙏

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä