Slider

ALKUVUODEN HETKIÄ PUHELIMESTA

4. helmikuuta 2019

puhelinkuvat_tammikuu1
- Nykyisessä kodissa mulla ei ole ollut mitään hyvää taustaa tai tasoa missä ottaa kuvia, joten kysäisin mun iskältä josko häneltä löytyisi jotain siihen sopivaan ja vastaukseksi sain kuvan valkoisesta levystä, joka sopi ihan täydellisesti mun kuvaustarkoituksiin. Ette tiedäkkään miten iloiseksi tuosta tulin ja pistin heti meikkikuvaukset pystyyn. Tää taitaa mennä siihen #vainbloggaajajutut kategoriaan :-D

- Kun viisaudenhampaiden poiston jälkeen ainut asia mitä pariin ensimmäiseen päivään pystyin syödä olivat jäätelö ja soseet mulla alkoi tehdä hirveästi mieli eri ruokia. Tein puhelimeen listan kaikesta mitä haluan syödä sitten kun suu taas aukeaa kunnolla ja pystyy pureskelemaan ja omatekemät porkkanasämpylät oli yhtenä (aika leipäpainotteisella) listalla. Noista tuli ihan superhyviä ja pakko tehdä uusi satsi lähiaikoina!
- Pakkaspäivän kauneutta kävelylenkiltä, niin nätin näköistä. Olisin halunnut ottaa enemmänkin kuvia, mutta puhelin oli toista mieltä ja sammui tämän kuvan jälkeen, joten päädyin ihailemaan kimaltelevia hankia ihan vain omilla silmilläni. Samalla kävelyreissulla onnistuin myös eksymään ja löysin itseni keskeltä metikköä jonkun työmaan liepeiltä. Jotenkin niin mua, että kahdesta risteyksestä valitsen juuri sen väärän mihin ei olisi pitänyt lähteä haha.
- Älkää kysykö miten, mutta yhtenä aamuna ennen töihin lähtöä mulla oli niin paljon luppoaikaa, että kello 7 olin pessyt jo kaikki mun käytetyimmät meikkisiveltimet. Pakko myöntää, että siveltimiä tulee pestyä ihan liian harvoin, vaikka tähänkään operaatioon ei kulunut varmaan kymmentä minuuttia enempää.

- Tänä talvena on tullut ikuistettua ja ihasteltua monia talvimaisemissa ja tämä kuva on Eiranrannasta kun aurinko pilkisti nätisti puiden takaa ♥<3 span="">
- Viime postauksessa kerroinkin kuinka olen menossa ensimmäistä kertaa sitten yläasteen hiihtämään ja sen jälkeen oon käynyt hiihtoreissulla jo kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta ei mennyt ihan niin mallikkaasti ja muistutin enemmän bambia jäällä, mutta toisella kerralla tekniikka alkoi jo palata mieleen. Luulen, että tälle talvelle on hiihdot nyt kuitenkin hiihdettyä, mutta kun taas muistin miten kivaa se onkaan niin vahvasti harkitsen hankkivani ensi vuodelle omat sukset. 

- Pari viikkoa sitten vietettiin rentoa pariskuntaviikonloppua, jos sitä sillä nimellä voi kutsua ja hiihtoreissun lisäksi siihen kuului tietenkin hyvä ruoka. En voi itse ottaa kunniaa kokkauksesta, mutta kuvassa näkyvän legendaarisen tacopellin lisäksi syötiin toisena päivänä alkuruoaksi halloumsalaattia, pääruoaksi lohipastaa ja jälkkäriksi lettuja ja voi vitsit, että oli hyvää. Pidettiin myös levyraatia, jota muistan pelattaneen aina ala-asteella.
- Kuulumisten vaihtoa ja kahvittelua ihanan Aadan @whiteparadises kanssa. Vaikka viime näkemstä oli kulunut jo hyvä tovi niin musta on ihanaa, että Aadankin kanssa juttua voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin <3 span="">
- Meidän makuuhuone on saanut pientä päivitystä kun bongasin Clas Ohlsonilla valaisimien olevan tarjouksessa ja kävin nappaamassa mukaan tämän jo aiemmin bongaamani höyhenvalaisimen. Vanha lamppu näkyy esim. tässä postauksessa ja mun mielestä tämä uusi sopii vaan niin paljon paremmin.
- Valaisimen lisäksi olen päivittänyt myös tyynynpäällisiä uusiin, sillä entinen sininen/vihertävä teema alkoi kyllästyttää ja tilalle hankin vaaleita ja beigen sävyjä. Viirullinen ja sen vieressä oleva pieni samettipäällystyinen löytyivät alesta H&M Homesta ja hapsutyynyn ostin normaalihintaisena. Nyt tunnelma ja värimaailma makuuhuoneessa on mun makuun harmonisempi ja yhtenäisempi.

- Pieni söpöläinen, joka on aina niin innoissaan ja tarkkaavaisena seuraamassa tekemisiä eli tässä kuvassa lampun asennusta :-D

Mukavaa viikonalkua ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä