Slider

KULUNEEN VIIKON PARHAITA

24. tammikuuta 2019

talvi-4-blogi
Salaa aloitettu kevätfiilistely. Vaikka talvi on tänä vuonna ollut erityisen kaunis niin pakko sanoa, että mä odotan jo innolla kevättä. Vaihdoin makuuhuoneeseen uudet tyynynpäälliset ja tilasin leopardikuvioisen hameen kaappiin odottelemaan lämpimiä kelejä ja näinkin pienistä jutuista mun sisäinen kevätintoilija heräsi. Olen ihastelllut kaupoissa ensimmäisiä kevään uutuuksia ja ollut koko ajan enemmän ja enemmän fiiliksissä erilaisista eläinkuoseista, vaikka aluksi ajattelin ettei ne ehkä olisi mun juttu.

Mukava henkilökunta hammaslääkärissä, joiden ystävällisyys, rentous ja huolehtivaisuus tekivät kokemuksesta vähemmän epämiellyttävän. Kävin tällä kertaa siis poistattamassa tikit viisaudenhampaan leikkauksen jäljiltä ja tapani mukaan tein kotoa lähtöä itku kurkussa, sillä tuokin jännitti mua ihan hirveästi. Onneksi se oli kuitenkin suhteellisen nopea ja helppo homma, vaikka tikit olivatkin harvinaisen tiukassa.

Ystävän näkeminen ja kuulumisten vaihto syömisen merkeissä ja samaisen ystävän kanssa vietettiin lauantaina tyttöjen iltaa, sillä viime kerrasta oli luoja ties kuinka kauan. Tanssittiin yön pikkutunneille saakka ja yöunet jäi sen seurauksena vähiin, mutta ei vitsi oli hauskaa!
talvi-5-blogi
Aurinkoiset pakkaspäivät, joista viime aikoina on saanut nauttia. Viime viikolla käytiin Saran kanssa Eiran rannassa kuvaamassa ja voi miten kauniilta näyttikään kun auringonsäteet pilkistivät puiden takaa ja hanki kimalteli. Maanantaina puolestaan tein tunnin kävelylenkin tuolla ihanassa talven ihmemaassa <3 p="">
Muutamat ystävät ovat saaneet lähiaikoina hyviä uutisia ja olen iloinnut heidän kanssaan ja tullut samalla itsekin hyvälle mielelle.

Arjen pieni ilahduttaja on ollut myös viime viikolla löytynyt uusi lempisuklaa eli Fazerina, jota tulee varmasti syötyä kyllästymiseen ja uuden lempisuklaan löytymiseen asti.

Yhteiset eväidenteko hetket poikaystävän kanssa. Ollaan muutamana iltana tehty yhdessä eväät seuraavalle päivälle ja sen lisäksi, että eväät ovat seuraavalle päivälle valmiina, on tämä ollut myös mukavaa yhteistä tekemistä.

Kivat suunnitelmat tulevalle viikonlopulle, jolloin pääsen vihdoin ja viimein hiihtämään! Mä olin pienempänä kova hiihtohirmu, mutta yläasteen jälkeen ei ole tainnut tulla koskettua suksiin kertaakaan. Tästä oon superinnoissani, sillä tänä talvena on ollut jotenkin erityisen kova hinku päästä ladulle. Sen lisäksi viikonloppuun kuuluu ainakin paljon hyvää ruokaa ja rentoa oleilua, joka kuulostaa aika täydelliselle.
talvi-3-blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä