Slider

MARRASKUUN SUUNNITELMIA

2. marraskuuta 2018

asukuvat-5Marraskuu on monien mielestä varmasti vuoden pimein ja tylsin kuukausi. Kuukausi, jolloin ei ole oikein mitään erikoista ohjelmaa ja pimeys sekä harmaus masentaa. Myönnän itsekin joinain vuosina kuuluneeni tuohon porukkaan, mutta tänä vuonna ei marraskuun tulokaan harmita. Lähinnä vaan ihmetyttää, että mihin ihmeeseen tämäkin vuosi hujahti kun lähestytään joulua jo hyvää vauhtia. Jos siellä on tyyppejä, jotka ei oo ihan niin innoissaan marraskuusta niin tähän postaukseen ajattelin listata kivoja juttuja, jotka aion/haluan toteuttaa tässä kuussa, joten ottakaa ihmeessä mahdolliset vinkit talteen. Kyllä se vaan niin on, että pienetkin asiat tuo sitä kaivattua piristystä pimeän arjen keskelle.

Ennen varsinaiseen postaukseen siirtymistä ajattelin sanoa vielä pari sanaa kuvien asusta, joka on kuvattu jo alkusyksystä, mutta samaan asuun voisin yhtä hyvin pukeutua vielä nytkin. Paksut sukkahousut vaan jalkaan ja menoksi. Mä tykkään tosi paljon neuleiden ja hameiden yhdistelmästä ja mulla oli tosi mukava olo näissä vaatteissa.
asukuvat-9Marraskuussa...
...Kuukausi polkaistaan mukavasti käyntiin kun sovittiin poikaystävän kanssa, että pidetään tänään treffipäivä. Sain jopa hänet suostuteltua mun mukaan röntgeniin viisaudenhampaidenpoistoa varten ja kun tuo on saatu hoidettua alta pois niin ajateltiin käydä ainakin syömässä ja elokuvissa katsomassa kehuttu A Star Is Born.

...Lähdetään jo pariin otteeseen mainitsemaani reissuun kun lennetään Hennan kanssa Skotlantiin pidennetyksi viikonlopuksi moikkaamaan Pinjaa. Tasan viikon päästä itse asiassa ollaankin jo reissun päällä ja tää mimmi on ainakin jo ihan täpinöissään. Odotan innolla millainen paikka Skotlanti on, sillä pakko myöntää ettei se ole keikkunut mun matkustuslistan kärkipäässä.
asukuvat-1
...Aion tarttua iltaisin puhelimen sijaan mieluummin kirjaan, sillä olen taas päässyt lukemisen makuun ja pimeät kuukaudet tuntuu herättelevän lukuinnon uudelleen esiin. Tällä hetkellä luen kenenkäs muun kuin Jojo Moyesin uutuuskirjaa Elä Rohkeasti ja olen tykännyt siitä kovin.

...Aloitan varovaisen joulufiilistelyn ripustamalla valot ikkunaan, miettimällä etukäteen mitä lahjoja haluiaisin läheisilleni hankkia ja leipomalla ekan satsin joulutorttuja.

...Pidän spa-hetken pitkän kaavan mukaan, talvisin kun iho kun tuntuu kaipaavan extra kosteutusta ja hemmottelua. Tästä on tullut mulle oikeastaan viikoittainen tapa ja mun on pitkään pitänyt kuvata blogiinkin hemmottelurutiini. Sen toteuttaminen voisikin olla yksi hyvä tavoite tälle kuulle.
asukuvat-8...Juhlitaan mun yhden parhaan ystävän synttäreitä ja mulla on keksittynä niin täydellinen ja hänen näköinen lahjaidea. Yleensä olen ihan surkea ostamaan lahjoja saati pitämään niitä yllätyksenä, mutta tästä oon jotenkin erityisen innoissani.

...Innostuin eilen Saran heittämästä ideasta pitää leffailta, tämä laitetaan ehdottomasti toteutukseen!

...Aion nauttia ihan siitä tavallisesta arjesta. Töissä käymisestä, päivän jälkeen jalat sohvapöydälle nostamisesta, kotiruoasta, meidän kahden kissan naurettavista sekoiluista ja muista arkipäiväisistä jutuista, jotka saa mut hyvälle tuulelle.
asukuvat-6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä