Slider

NÄITÄ ET TIENNYT MINUSTA

30. lokakuuta 2018

syksy-1-inkap
8 faktaa minusta, oliko kaikki jo ennestään tuttuja vai tuliko joku yllätyksenä?

- Vaikka useimmat someen lisäämäni kuvat ovat iloisia ja nauravaisia niin monen muun tapaan myös mun perusilme on vakava, joka saa olemuksen vaikuttamaan tympääntyneeltä, väsyneeltä tai jopa vihaiselta. Tuon myötä kuulen usein kysyttävän, että "Ootko väsynyt?" tai "Onko kaikki hyvin?", mutta ei hätää tyypit, se on vaan se niin sanottu resting bitch face ja kun avaan suuni niin useimmiten mun huomaa olevan hyvällä tuulella.

- Mun on kotona ollessa tosi vaikea keskittyä yhteen asiaan kerralla tai pitkäksi aikaa. Usein käykin niin, että teen asiaa a, huomaan asian b ja siirryn sen pariin, jolloin alkuperäinen juttu mitä olin tekemässä jää kesken. Blogipostausten kirjoittamiseen vaadin kotona just sen oikean moodin ja aikasemmin juuri tätä tekstiä kirjoittaessani jäin roikkumaan puhelimelle ja lukemaan kirjaa sillä en vaan jaksanut keskittyä.

- Jos puhelin kilahtaa niin mun on pakko mennä heti katsomaan mitä sinne ilmestyi, vaikka kuinka ajattelisin katsovani sen vasta myöhemmin. Mulla ei myös koskaan ole kännykkä äänettömällä, mutta nyt olen tietyissä tilanteissa opetellut tähän tapaan ja edelliseen kohtaan liittyen se onkin helpottanut kun keskittyminen ei herpaannu ainakaan saapuvien viestien takia.

- Puhun paljon itsekseni olin sitten yksin tai muiden seurassa. Kuvia ottaessa mumisen omiani kameran takana ja toinen juttu mikä on jäänyt mieleen on se kun pari viikkoa sitten Suvin ollessa meillä ja mun laittaessa ruokaa Suvi tokaisi ettei tiedä montaa ihmistä kuka puhuisi yhtä paljon itekseen kuin minä. Mulla on tapana myös välillä puhua lauleskellen ja keksia ihan ihmeellisiä riimittelyjä :-D
syksy-5-inkap- Mun oudoin lempiherkku on suolakurkut ja napostelen niitä kokonaisina suoraan purkista. Mä oon aina luullut, että suolakurkkuja enemmänkin vihataan kuin rakastetaan, mutta Insta Storyn kyselyn perusteella siellä on näemmä muitakin suolakurkkufaneja.

- Olen yli 180cm pitkä ja tää oli pakko mainita sen takia, että olen pariin kertaan kuullut mua luultavan lyhyeksi kuvien perusteella ja livenä nähdessä ihmetelty sitä, että oonkin hujoppi. Minkä pituiseksi te ootte mua luulleet somen perusteella?

- Olen reissanut ulkomaille kahdesti ja ensimmäisen kerran 2017 alkuvuonna Prahaan ja saman vuoden kesänä Berliiniin. Siitä lähtien mulla on ollut koko ajan kova halu päästä johonkin ja enää ei ookkaan kuin alle kaksi viikkoa niin pääsen taas reissuun.

- Googletan kaiken, varsinkin yhdyssanat ja monet tämänkin postauksen yhdyssanoista olen vielä jälkeenpäin tarkistanut sieltä. Tässäpä vielä pari muuta viime aikojen googletusta:
Samuji pipo
- Kuinka täydellinen sellainen olisikaan talveksi?
Kuinka monta prosenttia - Mulla on ihan surkea matikkapää ja prosenttilaskuri on kätevä silloin kun lasken kuinka paljon hintaa jollekin netistä tilaamalleni tuotteelle jää alekoodin jälkeen :D
Viisaudenhammas - Myönnän, tein virheen ja menin etsimään kokemuksia viisureiden poistosta. Yllätyksekseni en löytänyt montaakaan huonoa kokemusta tai sitten klikkasin itseni pois keskustelupalstoilta hyvän sään aikana.
Pitkospuut Kouvola - Meidän oli tarkoitus mennä kuvaamaan Kouvolassa ollessani jotain kivoja syksykuvia ja inspiroiduin Hennan kuvista niin, että olisin itsekin halunnut vastaavia, mutta pitkospuita ei löytynyt ja päädyttiin nappaamaan tämän postauksen kuvat ihan vaan muutamassa minuutissa.
syksy-2-inkap

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä