Slider

ALKUSYKSYN LEMPIKOSMETIIKKAA

15. syyskuuta 2018

Kesä meni mun kohdalla meikkaamisen suhteen todella luonnollisella linjalla ja ihonhoidossakaan en käyttänyt kuin muutamia eri tuotteita. Nyt syksyn tullen kun ei ole pelkoa siitä, että meikki valuu hien mukana samantien pois niin oon palannut takaisin normaaliin arkimeikkirutiiniin ja meikkaamisesta onkin tullut jälleen yksi mun päivien parhaista hetkistä. Kylmempien ilmojen lähestyessä ihokin vaatii vähän enemmän hellimistä, joten tässä kohtaa päätin laittaa mun alkusyksyn lempparituotteet jakoon.
skintreat-monsun
Skin Treat Restore & Protect vartalovoide. Huomasin hetki sitten, että Kicksiin on tullut myyntiin uusi luonnollinen ihonhoitosarja ja päätin käydä nappaamassa sieltä testiin yhden vartalovoiteen. Kesällä käytin kevyempää rasvaa, mutta nyt on pakko ottaa taas vähän tujummat tavarat käyttöön ettei jalat ja kädet pääse kuivahtamaan ihan korpuiksi. Tämä vaikuttaa kelpo tuotteelta ja vaikka onkin koostumukseltaan paksumpaa niin imeytyy silti nopeasti. Ja se mikä ensimmäisenä mun mielenkiinnon herätti oli se, että tämä sisältää 98% luonnollisia ainesosia.

MON SUN Magic Midnight yönaamio.* Syksy on mitä parasta aikaa itsensä hemmottelulle ja silloin kun haluan vähän extraa niin levitän vartalovoiteen lisäksi tätä yönaamiota. MON SUNista on muutenkin tullut yksi mun lempparimerkeistä ja tämän kohdalla on parasta kun naamio tekee taikojaan sun nukkuessa ja aamulla iho tuntuu pehmeältä.
marianila-hiustuotteet2
Maria Nila True Soft shampoo ja Head & Hair Heal hoitoaine.* Viime keväänä pääsin tutustumaan yhdessä PR-tapahtumassa tarkemmin tuotteisiin, jotka ennestään tiesin vain kauniiden pakkausten perusteella. Mulla ei myöskään ennen ole ollut mitään vakkarishampoota tai hoitoainetta, mutta nämä tuotteet pitää tällä hetkellä ykkössijaa. Siloittava shampoo sopii kuiville ja karheille hiuksille sekä auttaa vöhentämään pörröisyyttä ja myös hoitoaineella on silottava vaikutus. Aika täydellinen kaksikko mun hiuslaadulle.

Maria Nila Ocean Spray suolasuihke*. Vaikka musta onkin ihanaa miten hyväkuntoisilta ja silkkisiltä hiukset tuntuvat edellä mainitun kaksikon jälkeen niin yksi kääntöpuoli siinä on: mun hiuksissa ei pysy enää kiharat. Kun ennen ne pysyivät nätteinä mun karheassa ja pörröisessä tukassa jopa kolme päivää niin nyt kiharat tahtoo suoristua jo ennen aikojaan. Mun pelastus on ollut suolasuihke ja olenkin alkanut käyttämään sitä hiustenlaiton yhteydessä tuomaan rakennetta takaisin. Mä suihkin tätä ihan vaan kuiviin hiuksiin ennen lämpösuojaa.
tonymoly-primer
TonyMoly Silky Smooth Balm*. Tässä on tuote, jota voin todella suositella ja josta on tullut mun ehdoton suosikki. Kyseessä on meikinpohjustusvoide ja ennen tätä olen käyttänyt vain suihkutettavia tai nestemäisiä primereita, joten silkkinen koostumus tuntui aluksi aika jännältä. Tuote lupaa häivyttää ihohuokosia ja sopii erityisesti mustapäistä tai laajentuneista ihohuokosista kärsiville. Mulla on nenän ja poskien alueella suht paljon mustapäitä ja edelliset primerit eivät selkeästi ole tehneet tehtäväänsä, sillä meikkipohja on jäänyt välillä epätasaiseksi. Tämä tuote tekee mitä lupaa, iho tuntuu superpehmeältä ja päälle on ihana lähteä rakentamaan meikkiä.
tonymoly-mutanaamio3
TonyMoly Tightening Cooling Pack*. Toinen suosikki TonyMolylta on syväpuhdistava savinaamio, joka tekee ihosta tasaisemman. Tiedättekö kun on kasvonaamioita joista jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomaa ettei ne tee mitään? Ja sitten on näitä joihin tykästyy jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen eikä haluaisi muita enää käyttääkään. Tässäkin on aika hauska koostumus ja naamio tarraa 15 minuutin aikana hyvin kiinni kasvoihin, mutta lähtee lämpimällä vedellä huuhtoessa helposti pois.
lumene-poskipunapisarat3
Lumene Instant Glow poskipunapisarat. Kesällä meikissä hehku oli se juttu ja vaikka nyt olenkin siirtynyt takaisin mattaisempiin tuotteisiin niin täysin en siitäkään halua luopua. Poskipuna on yksi mun lempparijutuista meikissä ja tällä saa halutessaan nätin luonnollisen hehkun tai voimakkaamman lopputuloksen. Mä taputtelen tätä ensin yleensä sormilla poskille ja lopuksi häivyttelen vielä siveltimellä.
kicks-contourkit3
Kicks Beauty Contour Kit*. En valehtele jos sanon, että mun vanha contourpaletti on varmaan kolme vuotta, joten eiköhän ollut ihan sopiva aika päivittää se uuteen. Useimmissa varjostuspaleteissa tuntuu olevan ongelmana, että sävyt ovat liian lämpimiä, mutta tästä löytyy kauniit kylmät sävyt sekä banaanipuuteri. Sävyissä on hyvä pigmentti ja ne blendautuu helposti, tykkään!


​*Merkityt tuotteet saatu PR-lahjana.​

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä