Slider

MITEN KÄVI SUMMER BUCKET LISTIN?

21. elokuuta 2018

niityllä-4Muhun iski eilen se olo, että kesä on nyt virallisesti ohi. Johtunee varmaan osittain siitä, että pyöräilin kaatosateessa töistä kotiin ja perille päästessä tuntui siltä, että olisin ottanut pitkän kylmän suihkun. Elokuu lähestyy uhkaavasti loppuaan ja vaikka olen aina pitänyt sitä kesäkuukautena niin mun ei ole enää hetkeen tehnyt mieli toteuttaa mitään kesäjuttuja. Chailatet, pimenevät syysillat, sohvalla löhöily ja kynttilät, joita en kuitenkaan koskaan raaski polttaa saa mun puolesta pikkuhiljaa tulla. Kulunut kesä oli kaikinpuolin niin onnistunut ettei sen loppuminen edes harmita, mutta nautitaan kuitenkin vielä vikoista elokuun päivistä. Näiden fiilisten myötä haluaisin käydä vielä läpi kesäkuussa tekemäni "summer bucket listin" ja katsoa mitkä kohdat toteutuivat.

Suppailla Töölönlahdella ja minigolffata ✅❌ Minigolf jäi tällä kertaa väliin, mutta koko kesän odotettua suppailua tuli kokeiltua Suvin ja Aneten kanssa ja voi vitsi kuinka kivaa ja helppoa se olikaan. Oletin sen olevan paljon haastavampaa, mutta paniikinomaisista jännitysnauruista selvittyä hommasta pääsi nopeasti jyvälle ja kyseessähän oli mitä leppoisin kesälaji. Suppaamaan on ehdottomasti päästävä myös ensi vuonna!

Seikkailla Helsingin saaristossa ✅ Saariseikkailut jäivät tuttuihin Seurasaareen ja Suomenlinnaan, mutta lasken tämän kohdan silti tehdyksi, sillä Suokissa tuli käytyä muutamaankin otteeseen. Suomenlinna on yksi mun lempparipaikoista Helsingissä ja siellä olisi hauska vierailla myös syksymmällä.

Järjestää tuparit niin bloggaajakavereille kuin muillekin ystäville ✅❌ Blogituparit jäi harmikseni tällä kertaa pitämättä, mutta juhlistettiin uutta kotia pienellä porukalla jokunen viikko sitten. Syksyllä olisi ihana järjestää jotkut pienet illanistujaiset blogitutuillekin, täytyykin heti alkaa suunnittelemaan.

Vierailla kesäkaupungeissa kuten Porvoossa ja Hangossa Ihanat, ihanat Porvoo ja Hanko ♥ Varsinkin jälkimmäinen niistä jäi erityisesti mieleen ja oli varmasti yksi parhaita kesäpäiviä.
niityllä-3Festaroida Ruisrockissa ✅ Kyllä, kyllä, kyllä! Tänä vuonna aion ostaa ensi kesän festarilipun jo jouluna.

Käydä uimassa ja viettää rantapäivää edes kerran ✅ Tämäkin saatiin poikaystävän toteutettua tosin pienten mutkien kautta. Matkustettiin julkisilla tunti lähimmälle uimarannalle vain todetaksemme ettei toisella meistä ole uikkareita mukana. Eikun u-käännös ja takaisin kotiin. Seuraavaksi napattiin pyörät alle ja poljettiin kymmenen kilometriä toiselle rannalle, jossa vihdoin ja viimein päästiin kolmen tunnin jälkeen pulahtamaan viileään järveen.

Kesäterassit ✅Terdellä istuskelut jäi jostain syystä yhden käden sormilla laskettavaan määrään, mutta jäipähän ainakin terasseja koluttavaksi ensi kesää ajatellen. Kävin tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa Löylyssä ja syksymmällä sinne olisi ihana mennä istuskelemaan sisälle ja katselemaan pimenevää iltaa.

Tanssia aamuun asti ja mennä kotiin vasta auringon noustessa. ❌ Ei päässyt toteutukseen tämäkään :-Dniityllä-7Sanoa enemmän kyllä ✅ Mielestäni lähdin innoissani mukaan erilaisiin ideoihin ja extemporejuttuihin. Myös sellaiset arjen pienet extemporejutut kuin vaikka pyöräretki töiden jälkeen katsomaan lampaita ja ostamaan irtokarkkeja oli musta ihania. Kesällä tulee lähdettyä niin paljon helpommin mukaan pienempiinkin juttuihin lyhyellä varoitusjalla.

Pukeutua mahdollisimman vähän mustaan ✅ Viime aikojen asukuvia tai mun instafeediä selatessa sanoisin tämän kohdan toteutuneen aika hyvin. Toki mustaakin löytyy joukosta, mutta paljon myös vaaleita värejä ja kesäisiä viboja.

Syödä mahdollisimman usein kirjaimellisesti ulkona ✅ Tämä kesä oli selkeästi piknikkien kulta-aikaa, sillä niistä tuli nautittua milloin missäkin. Syksyllä onkin sitten aika kotiruoalle ja ulkona syömistä voisi muutenkin koittaa vähentää. Syksyssä odotan lämpimien keittojen kokkaamista, sillä kesäisin niitä ei tee samalla tavalla mieli.

Viettää aikaa perheen luona Kouvolassa ✅ Hävettää myöntää, että Kouvolassa tuli käytyä vain kerran, juhannuksena, mutta silloin vietin siellä onneksi vähän pidemmän pätkän ja juhannus sujui leppoisissa tunnelmissa.

Lukea ulkona Kirjat vaihtuikin podcasteihin ja voi että oli kivaa yhtenä päivänä vaan makoilla läheiselle puistoalueella auringon lämmittäessä podcastit korvilla. Kirjojen lukeminen täytyy ehdottomasti ottaa taas syksyllä mukaan kuvioihin.niityllä-1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä