Slider

KULUNEEN VIIKON ILOJA

4. elokuuta 2018

suomenlinna_inkap6
- Sen tajuaminen, että vielä on kuukausi kesää jäljellä. Elokuu on aina ollut mulle viimeinen kesäkuukausi ja tämä tarkoittaa sitä, että vielä ehtii hyvin kehittää kivoja kesäjuttuja ennen katseen kohottamista kohti tulevaa syksyä. Ensi viikolla pääsen mahdollisesti vihdoin suppaamaan jota olen odottanut koko kesän ja tuparitkin häämöttää viikon päässä.

- Olen alkanut pyöräilemään töihin ja se on ollut paras päätös hetkeen. Osittain siksi, että säästän rahaa turhalta bussikortin lataamiselta, siksi, että saan pidettyä yleiskuntoa yllä ja ihan vaan siksi, että pyöräily on musta kivaa ja se 15 minuuttinen on mulle sitä kuuluisaa omaa aikaa.

- Edelliseen liittyen kovasti on ilahduttanut myös se kun poikaystävä on välillä pyydettäessä ja pyytämättä tullut illalla vastaan töihin ja ollaan yhdessä pyöräilty kotiin. Tuollaiset arjen pienet teot merkitsee niin paljon ♥

- Orange is the new blackin uusin kausi, jonka ehdin ahmimaan kokonaan tällä viikolla. Mä suhtaudun välillä vähän skeptisesti sarjoihin, joita tulee tuhottoman monta kautta ja esimerkiksi The Walking Deadin olisi voinut lopettaa aikoja sitten, mutta OITNB:n kuudes kausi yllätti positiivisesti ja pidin siitä. Kannatttaa ihmeessä tsekata jos jollain ihmeen kaupalla et ole vielä sitä tehnyt.
suomenlinna_inkap8suomenlinna_inkap1- Onnistuneet peltokuvaukset Hennan kanssa, kattokaa nyt näitä! Käytiin samassa paikkaa yhtenä toisenakin päivänä poikaystävän kanssa ottamassa mulle kuvia ilta-auringon aikaan ja en malta odottaa, että pääsen näyttämään niitä teille. Siinä tosin saattaa hetki vierähtää, sillä kuvia on jonoksi asti odottamassa julkaisua.
- Kesätukan leikkaaminen ja parempi sekin myöhään kuin ei milloinkaan (näissä kuvissa mulla vielä vanha pituus). Tää tapahtui itse asiassa jo viime viikolla ja vitsi miten freesi olo taas onkaan lyhyemmässä tukassa. En olisi vielä muutama vuosi sitten kuvitellut sanovani näin, mutta kyllä tää lyhyempi malli on mun juttu ja kampaajakäynnin jälkeen jäi fiilis, että vielä olisi voinut pätkästä vähän lisää. Ps. Sanokaa etten oo ainut kelle käy näin: mä nimittäin menin kampaajalle päivää liian aikaisin :-D

- Mulla on vapaaviikonloppu ja ajateltiin keksiä poikaystävän kanssa jotain kivaa yhteistä tekemistä. Vielä en tiedä mitä, mutta mua houkuttaisi ainakin lähteä uimaan.

- Parvekkeella istuminen iltamyöhään. Päivällä siellä hengailu ei tule kuuloonkaan, mutta eilen illalla töiden jälkeen viihdyin jätskipaketin kanssa nojatuolissa löhöillen parikin tuntia samalla videoita katsellen ja tätä postausta kirjoittaen.
suomenlinna_inkap9suomenlinna_inkap4Toppi Zalando / New Look Farkut H&M Kengät Dinsko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä