Slider

9 FAKTAA ARJESTANI

28. elokuuta 2018

farkkuhame-7
Kesän jälkeinen arkeen paluu on ehtinyt monilla jo varmasti koittaa ja jos ei niin varmasti paluu rutiineihin tapahtuu ihan näillä näppäimillä. Mulla ei ollut kesälomaa ollenkaan ja olenkin elänyt omanlaista arkeani koko vuoden. Tänään haluan jakaa teidän kanssa yhdeksän faktaa arjestani ja olisi hauska kuulla voitteko samaistua mihinkään näistä kohdista?

- Rakastan rauhallisia aamuja ja inhoan kiirettä, joten silloin kun joudun nousemaan aikaisin laitan herätyskellon herättämään aina jo hyvissä ajoin. Tykkään laittautua ja syödä aamupalan nautiskellen ja ennen lähtöä istuskella vielä rauhassa sen kymmenen minuuttia sohvalla. Päivä lähtee paljon paremmin käyntiin kun et joudu kiireessä hosumaan ja syömään toisella kädellä aamupalaa samaan aikaan kun toinen kiskoo sukkaa jalkaan.
- Jos mulla on seuraavana päivänä menoa niin teen päässäni aikataulun, jota noudatan ennen lähtöä. Esimerkiksi jos työt alkavat klo 8 laitan herätyskellon soimaan 6:15, aamupalaa on oltava tekemässä 6:30, jota ennen mun on pitänyt ehtiä pestä naama, vaihtaa vaatteet ja niin edelleen. Sanokaa etten oo ainut kuka tekee näin :-D

- Vaikka tykkäänkin olla menossa ja tekemässä niin vastapainoksi vaadin myös paljon omaa aikaa ja nautin yksinolosta. Töiden tai muiden päivän menojen jälkeen on ihana avata kotiovi ja tietää ettei sun tarvitse puhua kellekään jos ei huvita. Voi keskittyä omiin juttuihin tai sitten olla tekemättä yhtään mitään.

- En viihdy sotkuisessa kodissa ja vaikka kotiin tullessa saatankin jättää tavarat lojumaan mihin sattuu niin viimeistään illalla ennen nukkumaanmenoa mun on vähän siivottava paikkoja, jotta seuraavana aamuna olisi mukavampi herätä siistiin kotiin.

- Käyn aina iltaisin suihkussa.
farkkuhame-8farkkuhame-4- Tykkään siitä, että päivät mun arjessa ei ole samanlaisia, vapaapäivätkin osuu yleensä keskelle viikkoa ja mä itse asiassa tykkään siitä. Musta on ihana käydä kaupungilla ja hoitaa asioita aamupäivällä kun kaupungilla on rauhallista ja ei niin paljon ihmisiä liikkeellä. Kauppareissut taas hoidetaan nykyään yleensä ihan illalla.

- Olen aamuisin tehokkaimmillani ja tänäänkin sängystä noustessani aloin suoraan viikkaamaan pyykkejä kaappiin, viimeistelemään tätä postausta ja vasta sen jälkeen tekemään itselleni aamupalaa, jota ilman en voi lähteä yhtään mihinkään. Aamut on mulle parasta aikaa kaiken tekemisen suhteen ja iltapäivän lähestyessä huomaan etten meinaa saada kotona enää mitään aikaan ja ajatukset alkavat harhailemaan.

- Meidän taloudessa poikaystävä hoitaa yleensä ruoanlaiton ja mä pysyttelen mielelläni apukokin roolissa, koska a) en pidä itseäni kovin hyvänä kokkina ja b) musta on tullut ruoanlaiton suhteen laiska. Poikaystävän ollessa muualla mä harvemmin jaksan alkaa kokkaamaan pelkästään itselleni vaan syön päivän mittaan erilaisia välipaloja ja naposteltavia. Tässä kohtaa mulla olisi paljon parannettavaa.

- Mä oon meistä se joka menee iltaisin aina ensimmäisenä nukkumaan, mutta usein huomaan, että kello onkin yhtäkkiä vierähtänyt pari tuntia eteenpäin puhelinta selatessa ja kavereille jutellessa, joten se siitä aikaisin nukkumaan menemisestä. ASMR-videot on auttanut mua tässä ja toisinaan nukahdan niiden avulla viidessä minuutissa, kun taas joskus ne eivät toimi ollenkaan.
farkkuhame-9farkkuhame-2
Toppi & kengät Zalando Hame Cubus Korvakorut New Yorker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä