Slider

VIIMEKSI MINÄ...

16. heinäkuuta 2018

hanko_2_inkap
Istuttiin Saran kanssa viime viikolla kahvilassa Suomenlinnassa, kumpikin postausideaa vailla ja jonkun aikaa mietittyämme päädyttiin hauskaan viimeksi minä - postaukseen.

Viimeksi minä ilahduin kun poikaystävä oli kokannut ja ruokaa riitti vielä seuraavan päivän evääksi. Syön yleensä töissä aina samoja ruokia eli useimmiten kanasalaattia, sillä se on melkeinpä ainut kaupan valmisruoka mistä tykkään, joten välillä on luksusta kun saa kotiruokaa mukaan töihin.

Viimeksi minä harmistuin kun viime aikoina päiviin ei ole jäänyt tunteja blogihommille, vaikka intoa olisi riittänyt. Tälläkin hetkellä monet kuvat odottavat muokkaamista, mutta päivästä tuntuu loppuvan tunnit kesken eikä ole oikein mistä karsiakaan. Tiedän itse olevani ainut kuka sitä aikaa pystyy jostain järjestämään ja eiköhän viimeistään syksyä kohden hommat ala rullaamaan tavalliseen tapaansa, mutta asia on silti pistänyt ajoittain harmittamaan.

Viimeksi minä päätin ottaa ryhtiliikkeen uuden kodin sisustuksen suhteen. Täällä on tullut asuttua jo yli kuukausi, mutta edelleen nurkista löytyy pari muuttolaatikkoa ja uusien kalusteiden hankkiminen on jäänyt vain ajatuksen tasolle. Tarkoituksena olisi hankkia muutama isompi huonekalu ja muita pienempiä juttuja eikä kaikkia tietenkään tarvitse hommata kerralla, mutta pikkuhiljaa haluaisin saada päässä pyörivät mielikuvat näkyville myös käytäntöön. Pienen sneak peek -postauksen voisin kuitenkin jo tehdä, sillä haluan näyttää teillekin missä sitä nykyään asutaan.
hanko_8_inkapViimeksi minä innostuin kun poikaystävä ehdotti viime viikolla päivän varoitusajalla Tallinnan reissua. Mulla sattui just olemaan vapaapäivä ja olinkin halunnut käydä Tallinnassa tänä kesänä, joten eikun matka varaukseen ja pyydettiin mun velikin mukaan. Viime reissulla oltiin vuorauduttu kaulahuiveihin ja tallusteltiin pitkin Vanhankaupungin katuja lumimyrskyssä, joten nyt oli ihana nauttia kesäisestä kaupungista. Aamulla käytiin pyörimässä mulle ennestään tuntemattomalla Telliskiven alueella, siitä jatkettiin Vanhaankaupunkiin, käytiin syömässä ja tehtiin pieniä shoppailuja.

Viimeksi minä itkin kun kinasteltiin poikaystävän kanssa ihan jostain turhanpäiväisestä pienestä jutusta, joka saatiin hetken päästä kuitenkin sovittua. Olen aiemminkin sanonut olevani tosi herkkä tyyppi ja itken helposti, oli kyse sitten ilosta tai surusta.

Viimeksi minä kokeilin jotakin uutta kun testasin ensimmäistä kertaa uimapukua sitten lapsuuden. Olen ihastellut koko kesän uikkareita muiden päällä ja nyt haluaisin hankkia sellaisen itselleni tuttuun tapaan vähän jälkijunassa kun kivoja ei meinaa löytyä enää mistään. Näillä helteillä rantapäivät on alkanut houkuttaa ja luulen viihtyväni siellä paremmin uikkarissa kuin bikineissä, joten toivotaan, että sopiva tulee vielä vastaan.
hanko_7_inkap
Viimeksi minä pelästyin kun ylitettiin Tallinnassa suojatietä ja sitä kohti ajava auto ei tehnyt elettäkään jarruttaakseen, onneksi ehdittiin pois alta! Olen pitänyt Tallinnan liikennettä aina jokseenkin hulluna ja muistan kun yhtenä kertana taksikuski pysähtyi keskelle tietä, nousi autosta ja alkoi raivoamaan jollekin toiselle autoilijalle.

Viimeksi minä nauroin jollekin mun ja poikaystävän tyhmälle insideläpälle. Yksi parhaimmista jutuista meidän suhteessa on se, että meillä on aina hauskaa ja juuri eilen tulikin sanottua, että yksi hänen parhaista puolistaan on saada mut nauramaan joka päivä oli sitten kuinka huono päivä tahansa.

Viimeksi minä jännitin varmaan silloin kun olin ensimmäistä kertaa juuri ajokortin saaneen veljeni kyydissä. Nyt pystyn samaistumaan niihin ketä silloin pari vuotta sitten jännitti mun kyydissä, vaikka suhteellisen hyvin ajo on aina mennyt.
hanko_3_inkap

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä