Slider

UUSI KOTI JA MUUT KESÄKUUN KUULUMISET

1. heinäkuuta 2018

inkap_porvoo3Heippa kesäkuu ja tervetuloa heinäkuu ♥ Viime kuun kuulumisissa paljastin muuton lähestyvän ja tänään ollaan asuttu kolme viikkoa uudessa kämpässä. Ihan hullua, että siitä on vasta niin vähän aikaa, sillä mä oon ehtinyt omaksua tämän jo niin hyvin kodiksi ja tuntuu, että muutosta olisi muutaman viikon sijaan muutama kuukausi. Muuttopäivänä rehellisesti sanottuna vähän kriiseilin miten kaikki tavarat tulee mahtumaan, sillä tämä koti on vähän pienempi verrattuna edeltäjäänsä, mutta hyvin ne ovat löytäneet paikkansa ja esimerkiksi olohuoneessa on nyt paljon kodikkaampi fiilis. Erityisesti mä tykkään täällä samaan tilaan yhdistyneestä keittiöstä ja olohuoneesta, keittiön pinnoista, vuorokauden ympäri sisään tulvivasta valosta ja siitä tiskikoneesta (!!!). Se niistä kotihöpinöistä tältä erää, sisustusjuttuja saatte vielä hetken odotella, mutta muutto on onnellisesti ohi ja tää tuntuu niin kodilta.

Kesäkuu kokonaisuudessaan oli aika kiva. Kone pysyi monina päivinä kokonaan kiinni sekä blogissa on ollut vähän hiljaisempaa ja nyt oon onneksi osannut olla potematta huonoa omatuntoa siitä. Kesä on vaan kerran vuodessa, joten haluan antaa itselleni vapauden nauttia siitä ja somettaa tai olla somettamatta silloin kun siltä tuntuu. Tähän aikaan vuodesta porukka ei notku samalla tavalla ruudun ääressä ja niin mun kuin varmasti muidenkin on tehnyt sen sijaan enemmän mieli olla ulkona ja keksiä jotain kivoja kesäaktiviteetteja.
inkap_porvoo5_1porvoo_6_1Kesäkuun alussa käytiin poikaystävän kanssa pyörimässä Kansainvälisillä markkinoilla ja musta on aina kiva kun kaupunkiin tulee jotain eloa ja tässä tapauksessa oli mahdollisus päästä maistelemaan uusia makuja. Ennen omaa muuttoa ehdin käydä myös katsastamassa parin ystävän uudet asunnot ja päivittämässä kuulumiset ajan tasalle. Juhannuksen vietin kotikotona Kouvolassa ja oli jo aikakin, sillä viimeisin reissu sinne taisi olla alkuvuodesta samalla kertaa kun kävin ottamassa uutta tatuointia. Muutama päivä meni siellä rennosti oleillessa ja ladatessa akkuja ja se olikin musta ihan parasta, ei aina tarvitse olla suunnitelmia tai tehdä mitään erikoista.

Kuukauden kohokohtia olivat kuitenkin reissut Porvooseen ja Hankoon ja sainpa muuten ne kaksi merkattua tehdyksi tämän kesän bucket listiltä. Kummassakaan en ollut käynyt aikaisemmin ja niin Porvoo söpöillä taloillaan ja kapeilla kujillaan kuin Hankokin upeilla huviloillaan ja kuvankauniilla rannoillaan ihastuttivat ja jollain tapaa niissä oli samaa fiilistä, vaikka ihan erilaisia olivatkin. Varsinkiin Hankoon taidettiin ihastua Hennan ja Saran kanssa kaikki kolme yhtä paljon ja voisin milloin vain palata sinne uudestaan vai mitä ootte mieltä tytöt?

Toivottavasti tuleva kuukausi on vähintään yhtä kiva kuin edeltäjänsä. Ensi viikonloppuna koittava Ruisrock tulee varmasti olemaan yksi sen kohokohdista, ihana päästä festaroimaan!
inkap_porvoo4
Farkkutakki Zalando Toppi New Yorker Farkkuhame Cubus Kengät Bershka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä