Slider

HELEÄ KESÄMEIKKI

23. heinäkuuta 2018

Kevyt ja heleä meikki on kesällä mulle ihan must juttu, kun ihoa ei halua tukkia hirveällä pakkelikerroksella tai edes jaksa kuluttaa arkisin meikkaamiseen niin paljon aikaa kuin tavallista. Aikaisemmin tänä vuonna julkaisemastani arkimeikkipostauksesta poiketen olen kesän ajaksi pudottanut monet käyttämistäni tuotteista pois ja mattaisten tilalle ottanut hehkua antavia versiota. Eiköhän mennä suoraan asiaan ja katsomaan miten mun tämän hetken arkimeikki syntyy.
kesämeikki_inkap1
Catrice Light Correcting Serum Primer, sävy 010 Candlelight. Kuten sanottu suosin tällä hetkellä meikkipohjassa hehkua antavia tuotteita ihan primerista lähtien ja tämä on yksi uusin tuttavuus mun meikkipussissa. Hehkun lisäksi tuotteessa on kevyt koostumus ja kasvoille jää sopivan tahmea pinta muuta meikkiä ajatellen. Tykkään myös pipettiannostelijasta niin tässä kuin seuraavassakin tuotteessa.

Lumene Instant Glow Beauty Serum, sävy medium*, ihonsävyä tasoittava seerumi, jota voi käyttää sellaisenaan tai meikkivoiteen alla. Medium sävy on musta oikein sopiva päivettyneelle iholle ja tuote sulautuu oman ihon sävyyn todella nätisti. Mä oon tykännyt tästä ihan vaan yksikseen ja meikkivoiteesta olenkin luopunut kesän ajaksi kokonaan enkä jäänyt edes kaipaaman sitä. Mulla on ollut jo pidempään tarkoituksena testata Lumenen uutuuksia eikä ainakaan tästä ensimmäisenä kokeillusta tuotteesta löydy mitään huonoa sanottavaa, iholle jää kaunis ja luonnollinen hehku. Silmien alle lisään seerumin jälkeen ihan minimaalisen määrän MACin Pro Longwear concealeria.
kesämeikki_inkap2
Essencen All About Matt-puuteria töpöttelen hiukan silmien alle pitämään peitevoiteen paikallaan, mutta muuten en sitäkään käytä, samoin kun en tee varjostuksia tai korostuksiakaan. Sen sijaan poskipunaa huiskin aika reilulla kädellä ja Makeup Revolutionin Ultra Blush Hot Spice-paletista löytyy varmasti sopiva sävy jokaiselle päivälle. Paletista löytyy kuusi mattasävyä, joista olen milloin mitäkin tykännyt sekoittaa toiseen kahdesta highlightersävystä (kuvassa ylimpinä), jotta punan lisäksi posket saavat pientä hehkua. Näiden kuvien ottamisen jälkeen raaskin ostaa myös Lumenen Instant Glow poskipunapisarat, joihin olen tykästynyt ihan älyttömän paljon ja kuvien paletti on jäänyt sen takia hiukan vähemmälle käytölle.
essence_kulmageeli
Kulmakarvoihin lisään Essencen Make Me Brow kulmageeliä antamaan väriä ja pitämään ne aisoissa, mutta muuten menen niiden kanssa luonnollisella linjalla. Ripsivärinä toimii tällä hetkellä Catricen Glam & Doll vedenkestävä maskara, joka pitää ripset taivutettuina eikä ole yhtään pakkuuntuva tai varise päivän mittaan.
highlighter_lagirl2highlighter_lagirl1
L.A. Girlin Strobe Lite highlighterin sävyssä 110 ostin viime syksynä ja sen käyttö jäi silloin vähäiseksi, mutta musta tämä on ihan täydellinen kesähighlighter enkä ole pariin kuukauteen muita käyttänytkään. Poskipunan lisäksi tykkään laittaa myös tätä runsaasti niin poskipäihin, nenään, otsaan, amorinkaarelle sekä kulmaluulle. Verrattuna toiseen suosikkiini, Colourpopin Flexitarianiin, tämä on koostumukseltaan glitterisempää, mutta tässä tapauksessa se ei ole ollenkaan huono juttu.
kesämeikki_inkap3
Huulissa tykkään käyttää tällä hetkellä enemmän kiiltoja kuin mattapunia ja tai jos haluan huulikiillon sijaan laittaa perinteistä punaa niin töpöttelen sen päälle pikkuisen kiiltoa. Kuvien huulipuna on Essencen Velvet Matt sävyssä 23, joka on aivan ihana kesäsävy. Sen päälle levitin hiukan Acon Stay Soft Lips huulivoidetta*, joka luonnollisen kiillon lisäksi myös hoitaa, korjaa ja kosteuttaa huulia.
aco_rescuemistValmiin meikin päälle suihkin Acon Rescue Mistiä* meikinkiinnityssuihkeen tapaan, vaikka se ei sitä olekaan. Tämän on tarkoitus kosteuttaa, rauhoittaa ja suojata sekä tätä voi huoletta suihkia meikin päälle pitkin päivää, jos iho tuntuu tarvitsevan kosteutusta. Kaikista suihkeista mitä olen testannut, mikään ei ole ollut yhtä hienojakoista, joten siitä iso plussa! Mua nimittäin ärsyttää, jos tälläiset suihkeet tulee pullosta miten tahansa ja jättää kasvot valumaan pisaroista..kesämeikki_valmis
Valmis lopputulos. Tykkään olla kesäisin myös kokonaan ilman meikkiä tai laittaa ainoastaan ripsiväriä ja kulmageeliä, mutta silloin kun haluan näyttää vähän laitetummalta on tämä se look. Millaisia meikkaajia te olette kesäisin, mennäänkö luonnollisemmalla lookilla vai samaan tapaan vuoden ympäri?
*Tuote saatu pr-lahjana.
Kuvat: Sara / Sara Susanna's ja Henna / Henna Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä