Slider

15 X TÄNÄ KESÄNÄ AION

4. kesäkuuta 2018

kietaisumekko_lindex2Joka vuotiseen tapaan mäkin halusin toteuttaa summer bucket listin ja koota yhteen asioita, jotka seuraavien kolmen kuukauden aikana olisi hauska toteuttaa. Annika Ollila kirjoitti omassa postauksessaan osuvasti ja hänen sanoin alle listattujen kohtien lisäksi myös minä haluan olla ottamatta tekemisistä tai tekemättömyydestä ylimääräistä stressiä.

- Suppailla Töölönlahdella ja minigolffata. Suppailu näyttää niin hauskalta puuhalta, että pikkuisen harmittaa sen väliinjättäminen kun siihen olisi tarjoutunut mahdollisuus. Minigolffaamassa kävin ensimmäistä kertaa viime kesänä ja sekin oli sen verran rentoa hommaa, että pääsee jonkun päivän aktiviteetiksi tänäkin vuonna.

- Seikkailla Helsingin saaristossa. Toisin kuin voisi kuvitella, myös pääkaupunkiseudulla pääsee helposti luonnon rauhaan ja tänä kesänä jo tuttujen Seurasaaren ja Suomenlinnan lisäksi haluaisin vierailla Uunisaaressa, Vallisaaressa ja Lonnassa. Tai ainakin yhdessä noista.

- Järjestää tuparit niin bloggaajakavereille kuin muillekin ystäville. Pari viikkoa sitten Hennan ja Pinjan kanssa kahvitellessa Pinja heitti ilmoille idean blogitupareista ja mähän innostuin tästä heti. Oon saanut blogin kautta niin paljon uusia kavereita ja ystäviä, joten miten huippua olisi järjestää pienet illanistujaiset porukalla, jossa kaikkia yhdistää sama harrastus. Blogitupareiden järjestetään myös toiset tuparit muille läheisille ♥

- Vierailla kesäkaupungeissa kuten Porvoossa ja Hangossa. Ollaan Saran ja Hennan kanssa puhuttu päiväreissuista molempiin kaupunkeihin ja toivon, että saadaan molemmat myös toteutukseen asti. Hangossa en ole käynyt koskaan ja Porvootakin ihailin viime vuonna vain sateisen auton ikkunan läpi.

- Festaroida Ruisrockissa. Tälle vuodelle hankittiin mun viime vuotisen festarikaverin Reetan kanssa kolmen päivän liput ja ai vitsi mä en malttaisi enää odottaa. Hyvä seura, musiikki ja mahtava yleisfiilis, onnistuneeseen festaripäivään ei paljon enempää vaadita.
kietaisumekko_lindex6
kietaisumekko_lindex7
- Viettää päivän mökillä. Meillä ei ole omaa mökkiä, joten siksi mökkeilemään ei niin vaan lähdetäkkään, mutta jos mä edes kerran johonkin mökille pääsisin niin olisin onnellinen. Tähän yhdistäisin tottakai kaikki perinteiset mökkipuuhat mölkystä veneilyyn ja kalastukseen sekä grillailuun pitkän kaavan mukaan.

- Käydä uimassa ja viettää rantapäivää edes kerran. Mä oon nuorempana ollut aikamoinen vesipeto, mutta nykyään musta on kuoriutunut niin vilukissa, että hyvä kun uskallan varpaitani kastaa :-D

- Opetella olemaan yksin poikaystävän lähtiessä armeijaan. Tämän aika koittaa heinäkuussa ja luulen, että mulla menee hetki tottua siihen ettei arkena kotiin tullessa ookkaan ketään oottamassa, ei ketään kenen kanssa voisi vaihtaa päivän kuulumiset tai ketään kenen viereen nukahtaa. Suhtaudun koko asiaan kuitenkin aika viileästi, sillä meidän suhteen alussa nähtiin ainoastaan viikonloppuisin ja viihdyn hyvin myös yksin omien juttujen parissa, mutta tottakai kahden vuoden yhdessä asumisen jälkeen tälläinen muutos vaatii totuttelua.

- Kesäterassit. Helsingistä löytyy vaikka mitä ihania kesäterasseja ja mun listalta löytyy jo tänä kesänä koettujen Löylyn ja Stockmann Rooffin lisäksi ainakin Allas Sea Pool, Ravintola Loisteen kattoterassi, Hernesaari, Cafe Ursula, Mattolaituri ja lista vaan jatkuu ja jatkuu...

- Tanssia aamuun asti ja mennä kotiin vasta auringon noustessa. Joka kesään kuuluu ainakin yksi tälläinen ilta hyvässä seurassa.
kietaisumekko_lindex1- Sanoa enemmän kyllä. Kesä on extemporejuttujen aikaa ja haluan ilman turhia mietiskelyjä lähteä lyhyelläkin varoitusajalla juttuihin mukaan jos mieli tekee. Kesä ja suunnittelemattomuus kuuluu yhteen.

- Pukeutua mahdollisimman vähän mustaan. Tuon kirjoittaessani tajusin eilen kävelleeni kassalle söpön mustan kesätopin kanssa, mutta ainakin mustat farkut joutaa kaapin perälle mekkojen ja hameiden tieltä. Oon ihastunut tänä vuonna erityisesti kietaisumekkoihin ja kuvien mekko on ostettu Lindexiltä.

- Syödä mahdollisimman usein ulkona puistossa tai terassilla.

- Viettää aikaa perheen luona Kouvolassa. Mulla on ollut niin paljon töitä ja omia juttuja, että kotipaikkakunnalla on tullut vierailtua viimeksi luoja ties milloin, asiaan on saatava ehdottomasti muutos!

- Lukea ulkona. Meidän nykyisen kodin lähellä on pieni puistomainen alue, jonne viime vuonna hakeuduin ottamaan aurinkoa ja lukemaan kirjaa. Tänä vuonna en oo sitä ehtinyt tehdä, joten täytyy napata kirja mukaan ja etsiä uuden kodin läheltä joku uusi spotti tai suosiolla pakata rantakamat messiin ja lähteä vaikka sinne loikoilemaan.
kietaisumekko_lindex4
Mekko Lindex Laukku Asos Kengät New Yorker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä