Slider

TOUKOKUUN KUULUMISET

31. toukokuuta 2018

blogi_kahvilakollaasi_2Jos pitäisi kuvailla kulunutta toukokuuta yhdellä sanalla olisi se tapahtumarikas. Musta on jännä miten kuukauden aikana asiat ja omat fiilikset voi muuttua täysin päälaelleen ja sen takia oonkin tykännyt kovasti näistä kuulumispostauksista, joissa samaan aikaan tulee kerrattua viime viikkojen tekemisiä kuin laitettua itsensäkin kartalle siitä missä oikein mennään.

Toukokuun alussa tapahtui yksi mulle iso juttu, josta oon ollut somessa aika hiljakseen, mutta jonka vihdoin uskallan sanoa ääneen. Me nimittäin muutetaan ensi viikolla ja oon tästä niin innoissani, että meinaan haljeta. Kun muutettiin poikaystävän kanssa 2016 kesällä Vantaalle tiedettiin kumpikin, että nykyinen asunto tulee olemaan väliaikainen ratkaisu, sillä muuton suhteen tuli niin kiire, että joku kämppä oli saatava ja mahdollisimman nopeasti. Tämän vuoden alusta ollaan rauhassa selailtu Oikotietä ja vihdoin puolen vuoden jälkeen, se oikea, joka tuntui heti ensikättelyssä kodilta löytyi. Laitettiin heti asunnon suhteen isot pyörät pyörimään, sillä samana päivänä kun olin sen netistä bongannut, käytiin katsomassa sitä ja päätettiin että tästä tulee meidän tuleva koti. Tulevan kodin pohjaratkaisu avokeittiöineen on todella mun mieleen ja meillä on jopa tiskikone! Se on moro viiden vuoden käsintiskaukselle :-D Sisustus- ja muuttohöpinöitä luvassa varmasti vielä kyllästymiseen asti, joten niitä kaipailevat pysykääpä kuulolla.

Muistatte varmasti myös miten olen puhunut kevään pääsykokeista, mutta sen suhteen ajankohta ei ollut oikea, vaikka tiedänkin vielä kouluun haluavani ja siitä kovasti intoilin. Haluan olla täällä rehellinen ja tällä hetkellä tämä päätös tuntuu parhaimmalta ja tahdon pystyä panostamaan 110% lukemiseen kun sen aika on.
blogi_kahvilakuva1Blogin suhteen on tullut podettua ideapulaa ja aavistelinkin tämän koittavan jossain vaiheessa, kun alkuvuodesta oli koko ajan niin hyvä draivi päällä. Tämä on pistänyt harmittamaan, sillä vaikka kuvia ja motivaatiota olisi niin tekstiä ei vaan synny. Nämäkin kuvat otettiin Saran kanssa jo monta viikkoa sitten, mutta ovat jääneet roikkumaan ja odottamaan sopivaa tekstiä. Tiedän myös sen, että luovan työn parissa kaikilla on varmasti takkuilevempia kuukausia ja sen jälkeen inspiraatio palaa entistä vahvempana.

Sen sijaan, että olisin istunut koneella tuijottamassa ruutua olen nauttinut täysin siemauksin auringosta ja helleputkesta. Vaikka kesä ei ole ehtinyt kunnolla alkaakaan mä olen jo ystävien ja poikaystävän kanssa istunut moneen kertaan terassilla niin syömässä, kahvilla kuin lasillisillakin, nauttinut piknikistä, piiloutunut kuumuudelta leffateatteriin sekä tehnyt pyöräretkiä auringonlaskussa. Kesäkuulle ei ole vielä mitään varmoja suunnitelmia ja seuraava etappi onkin hoitaa muutto pois alta ennen kuin aletaan miettimään mitään muuta. Tämän päiväisen vapaapäivän aion pyhittää ainoastaan niille hommille ja itselleni, sillä niin kroppa kuin mielikin tuntuu kaipaavan omaa aikaa ja rauhoittumista kiireen keskellä. Ihanaa torstaita ja toukokuun vikaa ♥
blogi_kahvilakollaasi_1blogi_kahvilakuva2Paita 2hand Farkut H&M Kengät Dinsko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä