Slider

SEITSEMÄN SYNTIÄNI

21. toukokuuta 2018

inkap_roihuvuori6Seitsemän syntiäni postaus on kiertänyt blogeissa jo hyvän aikaa ja Saran heittäessä haasteen mulle, oli vimeistään pakko laittaa tämä itsekin toteutukseen. Musta näitä on ollut hauska lukea ja samalla päästä tutustumaan blogien kirjoittajiin paremmin leikkimielisen haasteen merkeissä.

Ps. Tämän postauksen kuvat otettiin viikko sitten Saran kanssa Roihuvuoren kirsikkapuistossa, jossa oltiin molemmat ensimmäistä kertaa ja ai vitsi nää onnistu mun mielestä hyvin. Ihastuttiin molemmat tuohon miten oksien varjot osuu kasvoihin ja vaatteisiin!
inkap_roihuvuori2inkap_roihuvuori10 Herkuttelusyntini... Ehdottomasti karkit. Mä oon ennenkin sanonut olevani aikamoinen sokerihiiri eikä karkkipussin vetäminen yhden illan aikana tuota minkäänlaista ongelmaa ja sen jälkeen voivotellaankin sitä kuinka vatsaan koskee ja turvottaa. Haluaisin päästä pikkuhiljaa sokerikoukusta eroon ja osata herkutella kohtuudella, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty.

Siivoussyntini... Lattioiden pesu. Mun inhokkikotityö kaikista ja ehdin aina unohtaa koko homman olemassaolon ja inhoamisen kun sitä tulee tehtyä niin harvoin. Imurointi riittää mulle ja pakko myöntää, että lattiat pestään kunnolla ehkä kerran vuodessa :-D Muuten oonkin aika tarkka kodin siisteyden suhteen ja melkein koko ajan tulee tehtyä jotain pientä puuhastelua kuten tavaroiden paikoilleen viemistä tai muuta järjestelyä.
inkap_roihuvuori9
Ihonhoitosyntini... Kuorinta, siinä mä oon nykyään ihan superlaiska. Kasvonaamion heittäminen naamalle on niin helppoa, mutta pitäisi muistaa, että iho kaipaa aika ajoin myös kuorintaa. Vielä hetki sitten olisin vastannut tähän vartalon rasvaaminen, mutta sen kanssa oon onneksi saanut tsempattua.

Hiussyntini... Olen laiska käymään kampaajalla ja yleensä mun kampaajakäyntien väli vierähtääkin suunnilleen vuoden mittaiseksi. Miksi se onkin niin vaikea saada varattua, vaikka omassa päässä voivottelee kuinka latvat näyttää kuivilta ja tukka on venähtänyt monta senttiä. Tästä puheenollen pieni tukan freesaaminen voisi olla paikallaan kesää kohden ja tällä kertaa haluaisin leikata ehkä vielä ihan pikkuisen lyhyemmäksi kuin viimeksi.

Pukeutumissyntini... Silittäminen. Tästä jotain kertoo varmasti se, että oon asunut viisi vuotta omillani ja vasta muutama viikko sitten sain aikaiseksi hankkia silitysraudan lautoineen. Sitä ennen oon vältellyt rypistyviä vaatteita viimeiseen asti ja kerran menin Saran luokse silityshommiin :-D Toisena voisin mainita mitä ihmeellisimmät ryönälookit. Yhtenä päivänä tallustelin viemään vaatteita keräykseen crocseissa, kirjavissa housuissa ja siistissä paidassa poikaystävän naureskellessa vieressä.
inkap_roihuvuori4_4Parisuhdesyntini... Liika puhelimen räpeltäminen ja tähän olen yrittänyt kiinnittää huomiota sekä parantaa tapani. Sohvalla telkkaria katsoessa tai yhdessä syödessä puhelin eksyy aina jossain vaiheessa käteen ja somen maailma vie huomion siltä toiselta. 

Ystävyyssyntini... Munkin on mainittava se, että olen jokseenkin huono pitämään yhteyttä kaikkiin ystäviin yhtä paljon. Tähän kuitenkin helpottaa tieto siitä, että vaikkei muutaman kaverin kanssa puhuttaisi ikuisuuteen niin molemmat tietää toisen pysyvän siellä ja seuraavalla kerralla voidaan jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin ilman huonon omantunnon potemista. 
inkap_roihuvuori8_8
inkap_roihuvuori5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä