Slider

TESTISSÄ LUONNONKOSMETIIKKAA MADARALTA

2. huhtikuuta 2018

madara_puhdistustuotteetMä oon joskus aiemmin maininnut lisääntyvästä kiinnostuksestani luonnonkosmetiikkaan ja siitä, että haluaisin mun ihon- ja hiustenhoitotuotteiden joukosta löytyvän yhä enemmän siihen sarjaan kuuluvia tuotteita. Madara on luonnonkosmetiikan parissa todella tunnettu merkki ja pyörinyt mun testilistalla pidempäänkin ja kun Natural Goods Company ystävällisesti lähetti mulle muutamia tuotteita testattavaksi pääsin mäkin vihdoin muodostamaan omat mielipiteeni kyseisen merkin tuotteista. Paketista löytyi tuotteita ihonpuhdistuksesta kosteutukseen ja nyt suunnilleen viikon testaamisen jälkeen pääsette kuulemaan mitkä ensivaikutelmat näiden kohdalla ovat olleet. Pakkauksista ainakin Madaralle täydet pisteet!

Purifying Foam puhdistusvaahto. Olen viime aikoina käyttänyt puhdistusvaahdon sijaan geeliä ja sen takia ensimmäisellä käyttökerralla tuntui ettei tämä kevyen, mutta kuitenkin miellyttävän koostumuksensa takia puhdista meikkiä kunnolla. Ja voi kuinka väärässä olinkaan. Pari pumppausta pehmeää ja hellävaraista vaahtoa todellakin puhdistaa, jopa vedenkestävän ripsivärin eikä lopuksi kasvovedellä pyyhkiessä jäänyt vanulappuun lähes yhtään meikinjämiä.

Balancing Toner tasapainottava kasvovesi. Tuote lupaa tasapainottaa rasvoittuvia ja hoitaa ihon kuivia alueita sekä palauttaa sen luonnollisen pH:n lopputuloksena raikas ja pehmeä iho. Mun mielestä tässä on jollain tapaa pistävä tuoksu, josta en tykkää, mutta kelpo tuote kasvovedeksi. Viimeistelee ihonpuhdistuksen ja poistaa viimeisetkin meikit eikä jätä kiristävää tunnetta kasvoille.
madara_pihlajadropsNoora Pihlaja Drops Glow Booster -kirkastava öljyseerumi. Kysellessäni Instagramissa kokemuksia Madarasta, tämä ja alla olevat SOS-tuotteet saivat erityisesti kehuja osakseen. Oon ollut aina huono käyttämään kasvoseerumeja, joten saa nähdä miten tämän kanssa pidemmän päälle käy, mutta toivottavasti hyvin ja ensimmäisten käyttökertojen perusteella olen hyvinkin vakuuttunut. Runsaasti vitamiineja sisältävää seerumia voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa päivävoiteeseen niinkuin mä on tykännyt tehdä. Iho tuntuu hyvin kosteutetulta saaden luonnollisen hehkun eikä kasvot jää liian öljyisen tuntuiseksi, ihana tuote ♥
madara_sostuotteetSOS Hydra Cream -tehokosteusvoide. Mun iho on viime aikoina tuntunut jostain syystä erityisen kuivalta, joten tälläinen tehokosteuttaja tuli tarpeeseen. Pumppupullossa oleva tuote on kevyt, imeytyy nopeasti ja lunastaa lupauksensa kosteuttajanakin. Tätä käyttäisin nimensä mukaisesti silloin kun iho tarvitsee extrakosteutusta ja muulloin pitäydyn Nivea Softissa.

SOS Instant Moisture & Radiance Hydra Mask -kosteuttava naamio. Sain naamion pienessä matkakoossa ja aluksi ihmetystä ja harmitusta aiheutti se, että purkissa oli tavaraa vain 1/3 verran. Mun kasvoille kuitenkin riitti niin pieni määrä, että uskon matkakokoisestakin tuubista riittävän monelle käyttökerralle. Paketissa kerrotaan naamion voivan antaa vaikuttaa 15-20 minuuttia tai yön yli, joista mä suosin jälkimmäistä vaihtoehtoa. Tykkään naamioista, jotka voi jättää rauhassa iholle ilman kellon tarkkailua ja seuraavana aamuna iho tuntui sileältä ja kosteutetulta.
madara_plumplum
Plum Plum -huulivoide. Kosteuttavaa jojobaöljyä ja sheavoita sekä korjaavaa luumunkiviöljyä sisältävän huulivoiteen sanotaan sopivan kuiville huulille, mutta mun on pakko myöntää, että yllätyksekseni tämä oli pieni pettymys. Muiden kehuista huolimatta mun kuivia huulia tämä ei onnistunut pelastamaan ja jo hetken päästä tuntui siltä, että huulet kaipaa lisää rasvaa. Mulle henkilökohtaisesti huulirasvalla ei ole sen kummempaa väliä, mutta tämä saa kuitenkin plussaa hyvästä tuoksusta, pehmeästä koostumuksesta ja kätevästä levityspäästä. Tuote toimii kuulemma myös hyvänä pohjustusvoiteena huulimeikille ja se käyttötarkoitus täytyykin laittaa seuravaaksi testiin.

Onko Madara sulle tuttu merkki ja ootteko testanneet kyseisiä tuotteita?

*Tuotteet saatu blogin kautta yhteistyössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä