Slider

NÄISTÄ TUNNISTAT KEVÄÄN

24. huhtikuuta 2018

asukuva_inkap2
Kevät merkitsee mulle jollain tapaa uuden alkua syksyn ja vuodenvaihteen tapaan. Silloin myös aistit tuntuu terävämmiltä talven jälkeen, kiinnitän huomiota ympäristöön eri tavalla ja viime aikoina olenkin pistänyt merkille asioita, jotka tuo mieleen ja joista tunnistan kevään.

Jokavuotinen takkiongelma kun aamulla töihin lähtiessä on niin kylmä, että on pakko laittaa talvitakki päälle, mutta kotiin päästessä se meinaa olla liikaa. Mä en satu omistamaan välikausitakkia, joka olisi sopiva näille keleille, mutta onneksi oon myös niin vilukissa ettei mulle ihan niin helposti tule kuuma. Paitsi bussissa, jossa patterit huutaa edelleen täysillä ja hiki valuu pitkin otsaa. Viikonloppuna mulle naureskeltiin kun kuljin vielä talvinen pörrötakki päällä seuralaisten viipottaessa nahka- ja farkkutakeissa.

Kesän tuoksu. Eräänä iltana sateen jälkeen kotiin kävellessä haistoin märän asfaltin ja tuli ihan sellainen olo, että olisi kesä. Jännä miten pelkät tuoksut pystyykin muistuttamaan eri hetkistä niin vahvasti.

Joka nurkalta nouseva katupöly ja huristelevat lakaisukoneet. Kuinka ihanalta voikaan kuiva ja hiekaton tie jalkojen alla tuntua? Tää tennarityttö on ainakin mielissään!

Pyöräilykausi check!
Kaivettiin poikaystävän kanssa viikonloppuna pyörät varastosta ja ai vitsi miten ihanaa olikaan taas polkea pitkän talven jälkeen. Mä kuljen töitä lukuunottamatta yleensä kaikki matkat pyörällä ympäri vuoden niin kauan kuin kelit sallii ja meillä on myös poikaystävän kanssa tapana heittää yhteisiä pyöräilyreissuja milloin mihinkin.

Tekee mieli pukeutua vaaleampiin sävyihin. Vaikka viimeaikaiset asut ovat olleet tummanpuhuvia alkaa mua pikkuhiljaa houkuttelemaan enemmän ja enemmän kirkkaammat värit ja lookit. Kuvien asuun yhdistin jo samettiset kengät ja laukun sekä niiden lisäksi oon tykästynyt uuteen valkoiseen farkkutakkiini, kietaisupaitoihin ja vaaleaan denimiin. Myös kesäkengät odottaa kovasti jo käyttöönpääsyä.
asukuva_inkap8
asukuva_inkap1
asukuva_inkap9
Koti kylpee valossa samalla paljastaen kaikki pienimmätkin roskat ja pölykoirat, likaisista ikkunoista puhumattakaan. Valon määrästä kertoo myös se, että eilen kuudelta herätessäni oli jo niin kirkasta, että meikkaaminenkin olisi melkein onnistunut pelkän luonnonvalon avulla.

Kevyempi meikki on tuntunut viime päivinä paremmalta vaihtoehdolta ainaisen matan sijaan ja Madaran Glow Booster onkin päässyt kovaan käyttöön. Arkimeikistäni on jäänyt yksi tuote kokonaan pois, meikkivoidetta lisään vain tarvittavan määrän ja poskipuna ja highlighter ovat olleet se juttu.

Parvekkeella syöminen alkaa olla ajankohtaista ja sen ovi voi ylipäätään olla auki ilman, että tulee kylmä. Muistan kun viime kesänä aloin pohtimaan milloinkohan viimeksi ollaan syöty sisällä ruokapöydän ääressä ja toivottavasti tänäkin vuonna parvekeruokailut vie voiton.

Ulos lähtiessä kiroat taas unohtaneesi aurinkolasit. Hankin vasta vuosi sitten elämäni ensimmäiset aurinkolasit omilla vahvuuksilla enkä oo vielä tottunut käyttämään niitä niin paljon, että nappaisin ne automaattisesti joka kerta mukaan.

Ihmiset ovat heränneet horroksestaan, hymyilevät ja tuntuvat olevan hyvällä tuulella. Musta on ihanaa nähdä elämää ympärillä ja katsoa kun tuttu ympäristö herää uudella tavalla eloon.
asukuva_inkap5
Mistä sä tunnistat kevään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä