Slider

HYVÄÄ TÄSSÄ VIIKOSSA

6. huhtikuuta 2018

pallopaita_2
- Yhteinen arki poikaystävän kanssa on tuntunut jotenkin erityisen kivalta tällä viikolla. Nyt kun mulla on vuorot lisääntynyt töissä ja poikaystävä on päivisin koulussa, ollaan menty monesti ristiin ja oltu samaan aikaan kotona vasta illalla niin musta on ollut ihana vaan laiskotella sohvalla, syödä yhdessä ja vaihdella päivän kuulumisia. Ei aina tarvitse keksiä mitään erikoista ja parasta onkin kun normaali arki tuntuu toisen kanssa luksukselta.

- Nousseet energiatasot ja hyvä mieli. Vielä viime viikon lopussa mulla oli vähän huonot fiilikset, ajatukset sekaisin ja kaikenlaista pyöri mielen päällä, mutta nyt oon onnistunut taas uskomaan siihen, että asioilla on tapana järjestyä ja turha stressaaminen ei ainakaan paranna tilannetta. Kevätväsymyskin tuntuu olevan pikkuhiljaa selätetty, energiatasot palanneet normaaliksi ja mulla on intoa tehdä asioita.

- Vapaapäivät keskellä viikkoa. Keskiviikolle olin järjestänyt itselleni tekemistä aamusta iltaan ja päivä aloitettiin kuvaustreffeillä Hennan ja Saran kanssa. En ollut hetkeen ehtinyt nähdä ketään mun ystävistä, joten tää päivä oli senkin puolesta todela onnistunut. Kuvauksien jälkeen suunnattiin parhaan ystävän kanssa myöhäiselle lounaalle The Dockyardiin, joka oli pieni pettymys. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei kuitenkaan niin hyvää, että palavasti tahtoisin sinne uudestaan. Illalla käytiin vielä pitkästä aikaa leffassa tsekkaamasa Midnight Sun, joka puolestaan oli tarinansa puolesta todella koskettava ja kaunis elokuva.
pallopaitaasukuva_1- Lukuinnon palaaminen. Alkuvuodesta jyllännyt lukuinnostus yhdessä vaiheessa koki pientä laantumaa, mutta nyt muhun on taas iskenyt se fiilis kun lukeminen ja kirjojen maailmaan syventyminen on parasta ikinä. Mulla on tällä hetkellä menossa Jojo Moyesin - Ne, jotka ymmärtävät kauneutta ja kun alkukankeuden jälkeen tarina lähti kunnolla liikkeelle, en malttaisi laskea kirjaa käsistäni. Tavoitteena on saada tämä piakkoin luetuksi, sillä seuraavat lukemiset koostuu pelkästään pääsykoemateriaaleista.

- Uusien makujen kokeilu. Ollaan menossa poikaystävän kanssa tänään ulos syömään ja vihdoinkin mä uskallan perinteisten pitsojen, pastojen ja burgereiden sijaan kokeilla jotain muuta. Tarkoituksena olisi mennä sushibuffaan ja vaikka mä pari kertaa sitä oonkin maistellut niin ihan vielä en oo täysin lämmennyt, saa nähdä miten nyt käy.
pallopaita_4asukuva_2
- Uusi lamppu vessaan palaneen tilalle. Tää menee todellakin arjen pienet ilot -kategoriaan, sillä eleltiin varmaan viikko pimeän vessan kanssa, sillä ei vaan saatu aikaiseksi käydä ostamassa uutta lamppua. Hyvin siihenkin näytti tottuvan kun uuden hankkimista lykättiin näinkin pitkälle :-D

- Sain vihdoin julkaistua nämä asukuvat
, jotka saatiin otettua pari viikkoa sitten juuri ennen järkyttävän lumipyryn alkua. Sen lisäksi, että oon tyytyväinen kuviin niin mulla oli hyvä ja itsevarma olo tässä asussa. Koko musta toimii aina, mutta sen lisäksi pallopaita ja vajaamittaiset farkut lukeutuu tällä hetkellä mun vaatekaapin suosikkikappaleisiin.

- Alkava viikonloppu, joka menee mulla lauantain ja sunnuntain osalta töissä, mutta musta on ihanaa kun työpäivän jälkeen tulee kotiin, saa tehdä itselleen jotain hyvää iltapalaa, laittaa jonkun hömppäsarjan samalla tv:stä pyörimään ja heittää aivot narikkaan.

Ihanaa perjantaita, nauttikaa viikonlopusta ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä