Slider

HUHTIKUUN KUULUMISET

30. huhtikuuta 2018

kietaisupaita_inkap2Huh huhtikuu hujahti silmissä ja viimeistä päivää viedään. Kulunut kuukausi on tuntunut olevan aikamoista tunteiden vuoristorataa, omat ajatukset ovat olleet sekaisin ja pakkaa on välillä tuntunut vaikealta pitää kasassa kun on niin monta asiaa mielen päällä.

Kuun alussa mun työkuviot muuttui sen verran, että töitä tulee olemaan jatkossa vähän enemmän ja vitsi miten hyvältä edelleen tuntuu olla työpaikassa missä viihtyy ja jonne menee aina hyvällä mielellä. Työttömänä ollessa välillä tuli pakostikin niitä epätoivonhetkiä jolloin tuntui ettei monien hakemusten jälkeenkään koskaan tärppää. Pääsykoemateriaalit ilmestyivät loppukuusta, halusin pitää somet aktiivisena ja oli tarkoitus lähteä matkallekin, joka tällä kertaa jäi väliin ja ihan hyvä niin. Edellämainittujen yhdistelmä ja suuret suunnitelmat sai mun pään pyörälle, stressilevelit nousemaan ja mietin miten pystyn handlaamaan tämän kaiken. Jollekin tuo voi kuulostaa normaalilta arjelta, mutta kuluneet välivuodet aika vapaalla aikataululla eläneenä noiden asioiden tasapainottaminen ja sovittaminen arkeen on vaatinut multa hyvää aikataulutusta. Mulla on huono tapa suurennella asioita päässäni, mutta onneksi ääneen sanottuna ja toisen kanssa jaettuna ne ei tunnu enää niin suurilta ja pystyn ajattelemaan järjellä. Asiat soljuu omalla painollaan eikä turha stressaaminen auta yhtään.
kietaisupaita_inkap5
kietaisupaita_inkap7Olen puhunut täällä jonkin verran siitä kuinka odotan kevään yhteishakua ja pääsykoeaineistojen ilmestymistä. Nyt niiden julkaisusta on vähän yli viikko ja jos ihan rehellisiä ollaan niin lukeminen on ollut takkuilevaa eikä lähtenyt rullaamaan ihan haluamallani tavalla. Sen suhteen on ollut hyviä ja huonoja päiviä, motivaatio on ollut ajoittain pilvissä kuin pohjamudissakin ja se harmittaa mua, varsinkin kun tiedän haluavani juuri tuolle alalle. Luulen sen vaikeuttavan urakkaa jossain määrin etten ole moniin vuosiin pänttäämällä päntännyt, joten opiskeluun kiinni pääseminen tuntuu hankalalta. Onneksi tässä on vielä yli kuukausi aikaa ja mieli on tällä hetkellä positiivinen, teen parhaani ja se saa luvan riittää.

Stressipeikkojen aiheuttajien lisäksi huhtikuuhun mahtui myös ihania juttuja ja aikaa ystävien kanssa. Mieleen jäi parhaan ystävän kanssa pidetyt leffatreffit, Inspiration Blog Awards, jota muistelen lämmöllä vielä pitkään. Ihan parasta saada niin paljon tuttuja ja uusia kasvoja samaan aikaan saman katon alle. Huhtikuussa tuli myös käytyä yksissä tupareissa, parilla Ikeareissulla, testattua uusi brunssipaikka, avattu pyöräilykausi, tehtyä muutamia uusia vaatehankintoja ja fiilisteltyä vihdoin saapunutta kevättä.
kietaisupaita_inkap4
Toukokuuta varten ei ole vielä oikeastaan minkäänlaisia suunnitelmia. Luulen ja toivon, että aika tulee kulumaan pitkälti nenä kiinni pääsykoehommissa, töissä ja joku mini-irtiotto arjesta, vaikka päiväreissu Tallinnaan olisi ihana saada johonkin väliin. Tänään tehdään tyttöjen kanssa pieni vappubrunssi mun luona ja purkitetaan huhtikuu sen merkeissä. Hauskaa vappua kaikille ja kiva alkavaa toukokuuta ♥
kietaisupaita_inkap3
Farkkutakki & kietaisupaita Zalando Farkut Bikbok Laukku Asos Kengät Vamos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä