Slider

GAALALOOK #IBA2018

17. huhtikuuta 2018

iba2018_asu1Yksi kevään kohokohdista ja odotetuimmista tapahtumista koitti viikonloppuna kun bloggaajat ja muut somevaikuttajat kokoontuivat saman katon alle Inspiration Blog Awardsien merkeissä. Oli ihana päästä moikkailemaan niin uusia kuin vanhojakin tuttuja ja ilta kokonaisuudessaan oli oikein onnistunut, kiitos vielä tytöille seurasta ♥

Gaala-asun kanssa vältyttiin pahimmalta kriiseilyltä, sillä ihastuin heti nähtyäni tähän Mangon jumpsuittiin röyhelöineen kaikkineen. Kahtena edellisenä vuonna mulla on ollut gaalassa punainen yläosa, mutta tällä kertaa halusin räväyttää ja tonttuilin punaisessa päästä varpaisiin. Niin oli halunnut muutama muukin, sillä gaalassa näkyi paljon väriloistoa ja erilaisia kuoseja. Ihanaa kun ihmiset uskaltaa pukea muutakin kuin tuttua ja turvallista mustaa, joka toimii kyllä sekin. Asu itsessään oli jo niin näyttävä, että asusteet pidin simppeleinä ja jalkaan päätyi mustat maltilliset korot, laukku kultaisella yksityiskohdalla ja näyttävät korvakorut. Hiuksiin väkersin pitkästä aikaa pari lettiä ja nutturan ja kampaukseenkin olin todella tyytyväinen. Mitä tykkäätte mun lookista?
iba2018_asu5iba2018_asu10iba2018_asu6iba2018_asu4iba2018_asu11Haalari & laukku Mango Kengät New Yorker Korvakorut ZalandoEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä