Slider

9 X VAIN BLOGGAAJAJUTUT

9. huhtikuuta 2018

laukku_mangoTähän postaukseen sain inspiraation upealta Saralta, joka jakoi hetki sitten omassa blogissaan kommelluksia ja hauskoja sattumuksia bloggaamiseen liitttyen. Kuluneisiin vuosiin on mahtunut yhtä jos toistakin ja mua ajoittain itseänikin naurattaa millaisiin tilanteisiin blogi on vienyt. Toivottavasti pidätte postauksesta ja tämä saa näin viikon alkuun hymyn huulille!

- Kun pitkän suostuttelun jälkeen poikaystävä suostuu vastahakoisesti tulemaan avuksi meikkien kuvaukseen ja saat swatchata luomivärejä hänen käteensä. Swatchien kuvaaminen on oikeasti ihan superhankalaa ja kuvat onnistui viisi kertaa paremmin kun joku toinen oli mallina ja itse sai rauhassa säätää tarkennuksen ja kuvan asettelun kuntoon.

- Kun valitsemanne kuvauspaikka osuu penkkarirekkojen reitille juuri samaan aikaan kun abit aloittavat ajeluaan ja saatte osaksenne naureskelua, vilkuttelua ja hyväntuulista "Tuleeko hyvä kuva?" "Hyvä kuva tulee!" huutelua. Kuvaukset vedettiin kuitenkin kunnialla purkkiin torvien ja kauhean mekkalan säestämänä.

- Kun kesken kuvausten paikalle ilmestyy mieskaksikko, joka tarjoutuu myöskin kuvattaviksi ja ohimennen kutsuu teidät perjantai-illan bileisiin. Kiitos kutsusta, mutta ei tullut mentyä hahah :-D
asukuva_inkap4
asukuva_inkap5- Kun bongaat Instagramista hienon kuvauspaikan ja yrität jopa Google mapsin avulla selvittää missä se mahtaa sijaita ja samoin kuvauspaikkaa miettiessä eksyt välillä mapsiin bongailemaan kauniita taloja hyvän lokaation löytämisen toivossa.

- Kun tarkoituksena on ottaa nättejä kahvilakuvia, mutta joka paikka on tupaten täynnä ja monen eri kahvilan kiertämisen jälkeen päädytte vakkaripaikkaan, jota olette koittaneet vältellä viimeiseen asti ja se onkin yllättäen ihan tyhjä. No ei siinä, kuvaukset pystyyn ja saatiinpahan olla rauhassa.

- Kun yritätte ottaa asun yksityiskohdista kuvia ja yksi kolmesta heiluu kameran takana yrittäen etsiä hyvää kuvakulmaa samalla kun toinen asettelee sun paidan hihaa ja koittaa saada siinä näkyviä yksityiskohtia pysymään halutussa asennossa. Musta tuntuu, että kyseistä paitaa ei ollut tehty kuvattavaksi, mutta eiköhän sieltä joukosta se hyväkin otos löytynyt.
asukuva_inkap7
- Kun asukuvia ottaessa huomaat saaneesi kassivahdin roolin ja kuuntelet ohikulkevien ihmisten kommentteja. "Pitäisiköhän meidänkin mennä poseeraamaan kadulle noin?", "Ei me voida tosta kulkea, pilataan toisten kuvat". Mua vieläkin välillä huvittaa kuinka pelkkä kameran näkeminen saa niin paljon ihmettelyä aikaan, varsinkin kun ihan tavalliset tallaajatkin räpsivät kuvia milloin mistäkin eivätkä pelkästään somettajat.

- Kun intoilette bloggaajakavereiden kanssa toistenne onnistuneista kuvista, niiden valotuksesta, postauksista tai uusista ideoista. Ihan parasta kun tiedät ympärillä olevan tyyppejä keiden kanssa voit mielin määrin höpöttää blogijutuista ja saada uutta näkökulmaa ja mielipiteitä asioihin.

- Kun kuvia muokatessa varmistat lähes joka kerta poikaystävältä miltä ne näyttää ja pyydät valitsemaan kahdesta kuvasta paremman. Silti mä melkein aina päädyn valitsemaan juuri sen toisen vaihtoehdon kuin mitä tuo toinen puolisko ehdotti.
asukuva_inkap1
Takki H&M Paita Cubus Housut Gina Tricot Laukku Mango

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä