Slider

10 KAUNEUSFAKTAA MINUSTA

20. huhtikuuta 2018

colourpop_yespleasepaletti
Meikkeihin ja kauneuteen liittyen mulla ja varmasti teilläkin on omia tottumuksia, kommelluksia ja faktoja mielessä. Viikonlopun kunniaksi ajattelin laittaa omani jakoon, toivottavasti pidätte postauksesta ♥

1. En mene ikinä meikit naamassa nukkumaan. En edes silloin vaikka olisin ollut edellisenä iltana juhlimassa ja tullut kotiin vasta yön pikkutunneilla. Ajatus meikit kasvoilla nukkumisesta ällöttää ja se, jos joku on paras tunne ikinä kun pääset pesemään naaman pitkän päivän jälkeen ja iho tuntuu freesiltä ja hengittävältä.

2. En ole ikinä oppinut tekemään eyelinereita lukuisista yrityksistä huolimatta ja nyt kun mietin niin se ei oikeastaan edes haittaa mua ja harvemmin olen kaivannut niitä vielä muun meikin lisäksi. Silmälasien ja raskaiden luomien takia luomiväritkään ei meinaa aina näkyä, joten tuohon comboon lisättynä eyeliner pienentäisi edelleen näkyvillä olevaa luomen pinta-alaa.

3. Mulla ei ole vieläkään luottotuotteita meikinpoistoon liittyen vaan joka kerta edellisen puhdistustuotteen ja kasvoveden loputtua olen kokeillut jotain uutta. Rakastan testailla uusia tuotteita ja vuosien varrella on tullut vastaan niin floppeja kuin hyviä tuotteita, mutta mikään niistä ei ole ollut niin tajunnanräjäyttävä, että olisin mieluummin ostanut saman uudelleen kuin miettinyt jotain uutta vaihtoehtoa.
machuulipuna_russianred
4. Meikkaaminen on yksi päivän parhaista rentoutumisen hetkistä. Mulle meikkaamisesta on muodostunut tietynlaista omaa aikaa ja aina aamuisin laitan herätyksen sen verran aikaisin, että ehdin istahtaa ja meikata rauhassa. Musta on myös ihanaa laittautua yhdessä jonkun kanssa ja se tuli todettua jälleen viime viikon gaalahumussa kun päästiin laittautumaan tyttöjen kanssa porukalla.

5. Ensimmäisiä luomivärikokeiluja tehdessä pystyin aina luottamaan siihen, että silmälasit peittää pahimman katastrofin, jos meikki menee pieleen etkä jaksa pestä sitä pois ja aloittaa alusta. Muistan erään kerran kun sain kehuja eräästä lookista joka oli juurikin tälläinen pilalle mennyt ja olin levittänyt luomelle vielä hopeista glitteriä piilottamaan alla olevaa sotkua. Selkeästi silmälaseillakin on puolensa mitä luomiväreihin tulee

6. Uutta meikki- tai peitevoidetta ostaessa painelen suorinta tietä myyjän luo ja kysyn neuvoa sävyn valintaan. Olen tosi huono valitsemaan oikeaa sävyä ja siitä kertoo esimerkiksi se, että ostin omalle keltapohjaiselle iholleni punapohjaisen peitevoiteen. Luojan kiitos myyjät on olemassa tälläisiä tumpeloita varten :-D

7. Meikit, joista en helpolla vaihda ja ostan aina uudelleen ovat Lumenen CC-voide, Essencen väritön puuteri ja vedenkestävä ripsiväri. Ihan huippuja ja hyvän hinta-laatusuhteen omaavia kaikki.
makeuprevolution_poskipunapaletti
8. Olen huulipunahullu ja kyllä, voin myöntää omistavani monta lähes samansävyistä punaa, joissa kaikissa on kuitenkin pieni ero. Ilman huulipunaa mulla on alaston olo ja harvoin ilman sitä kotoa poistunkaan ellei kauppareissuja löllövaatteissa ja meikittä lasketa.

9. Mun arki- ja juhlameikit ovat muuten täysin samanlaiset, mutta juhlameikkiin lisään vielä nestemäisen contourin, enemmän highlighteria ja näyttävämmän silmämeikin. Arkimeikkipostauksen pääsee halutessaan lukemaan täältä.

10. En pidä itseäni mitenkään erityisen hyvänä meikkaajana ja haluankin koko ajan oppia ja kehittyä lisää. Tällä hetkellä harjoittelen cut crease -silmämeikkiä ja pari edellistä kokeilua on onnistunut jo ihan hyvin. Yksi tämän vuoden tavoitteista oli kehittyä meikkaajana, joten katsotaan missä tilanteessa vuoden lopussa ollaan.
inkap_luomimeikki4
Pystyttekö samaistumaan mihinkään näistä ja laittakaa kommenteissa jakoon omia kauneusfaktoja, olisi huippua kuulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä