Slider

MAALISKUUN KUULUMISET

30. maaliskuuta 2018

asukuva-inkap1Maaliskuu vetelee viimeisiään ja taas on aika päivittää viime aikaiset fiilikset ja tekemiset ajan tasalle. Maaliskuu on sujunut pääosin hyvillä mielin ja näin jälkeenpäin kun muistelee niin kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta samaan aikaan mulla on ollut varsinkin nyt loppukuusta väsynyt ja aikaansaamaton olo.

Oon aina ollut aamuvirkku eikä aikaisin herääminen tuota ongelmia, mutta joinakin päivinä aamunpirteyden jälkeen olen huomannut yleisfiilikseni laskevan ja muuttuvan väsyneeksi. Olen nukkunut kunnollisia ja riittäviä yöunia sekä ennen nukkumaanmenoa laittanut kuulokkeista uusimman villitykseni eli ASMR-videot pyörimään ja rauhoittunut niiden avulla. Ajoittainen väsymys on varmasti johtanut myös aikaansaamattomuuteen ja asioiden välttelyyn. Vaikka haluaisin tehdä enemmän ja paremmin, olen huomannut jättäväni asiat puolitiehen tai vaihtoehtoisesti alkanut tehdä jotain muuta aivan turhaa puuhastelua vältelläkseni velvollisuuksia. Juuri tämän pätkän kirjoittamisen jälkeen luin Pinjan postauksen, jossa hänkin kertoi väsymyksen viime aikona vallanneen kehon ja että kyse voi olla kevätväsymyksestä. Postauksen luettuani alkoi kuulostaa ihan loogiselta, että päivien piteneminen ja valon määrän lisääntyminen aiheuttaa joillakin uupumusta, joten kevätväsymystä voi hyvin olla ilmassa täälläkin. Toivottavasti tämä on pian selätetty ja energiatasot palaa takaisin normaaliksi.

Maaliskuuhun mahtui myös pari huonompaa päivää, jolloin kaikki pienet asiat tuntui kasaantuvan ahdistavaksi ja suureksi möykyksi. Silloin annoin luvan itselleni siihen huonoon hetkeen, sillä tiesin, että seuraava päivä on jo parempi. Huonoja päiviä saa ja pitää olla, ne kuuluu elämään ja samalla niitä hyviä päiviä oppii arvostamaan erilailla.
asukuva-inkap5
asukuva-inkap10
Kuukausi alkoi äiti-tytär ajalla, kun saatiin mun äiti meidän luokse vanhaan kunnon tapaan yökyläilemään. Nyt kun on asunut jo monta vuotta omillaan ja vanhempia tulee nähtyä yhä harvemmin niin yhteistä aikaa osaa arvostaa ihan eri tavalla. Jokapäiväiset viestittelyt ei korvaa kasvokkain näkemistä ja musta oli ihanaa käydä pyörimässä vähän sisustusostoksilla ja syödä hyvää ruokaa yhdessä. Mieleen jäi myös kuvauspäivät Hennan ja Saran kanssa ja en muista milloin viimeksi olisin nauranut niin paljon kuin näitä kuvia ottaessa. Huhtikuuhun haluaisin sisällyttää enemmän kotona syömistä ja uusien reseptien testailua, sillä kuluneena kuukautena tuli syötyä ihan liian monta kertaa ulkona, vaikka ihanaa arjen luksusta se onkin.

Merkittävämmäksi asiaksi blogin kannalta koen muuton Nouwiin seitsemän vuoden Bloggerissa kirjoittelun jälkeen. Musta oli tuntunut jo jonkin aikaa ettei Blogger blogipohjana vastaa enää mun tarpeita, en pääse siellä eteenpäin ja kaipasin muutosta. Nouw on suhteellisen uusi portaali Suomessa, joten päätöstä siirtymisestä tuli pohdittua pitkään monelta eri kantilta eri ihmisten kanssa, mutta nyt muutaman viikon täällä bloggailun jälkeen olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että tämä oli oikea päätös. Tykkään yhteisöllisestä fiiliksestä ja vuorovaikutuksesta mikä täällä vallitsee enkä voi kieltää etteikö motivaatio blogin suhteen olisi noussut tämän harppauksen myötä.
asukuva-inkap11Nyt myös yhteishaku on laitettu vetämään ja huhtikuun lopulta odotan vihdoin ja viimein pääsykoematskujen ilmestymistä. Koko alkuvuosi on ollut asian suhteen pelkkää odottelua ja nyt kun luku-urakan alkuun on alle kuukausi aikaa niin alkaa pakostakin jännittämään sitä millaiset matskut ovat viime vuoteen verrattuna ja miten tulen koko hommasta selviytymään. Tulevan alkukuun haluaisin täyttää mahdollisuuksien ja töiden mukaan kivalla tekemisellä ja ainakin tiedossa on pitkästä aikaa leffassa käymistä parhaan kaverin kanssa ja olisi superhauskaa päästä käymään vaikka trampoliinipuistossa tai kiipeilemässä poikaystävän kanssa. Viettäkäähän kiva pääsiäinen, mun viikonlopussa odottaa pari työvuoroa tekijäänsä!
asukuva-inkap8
Takki ja housut Bikbok Neule Cubus Toppi Vila Hattu H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä