Slider

TARINA TATUOINNIN TAKAA - POSITIIVISUUDEN MERKITYS

15. helmikuuta 2018

tatuointi_inkap3
Kävin pari viikkoa sitten pyörähtämässä Kouvolan suunnilla ottamassa lisää mustetta ihoon ja mua instassa seuraavat (@inkapietila) ovatkin jo tämän uusimman tatuoinnin nähneet. Kun otin ensimmäisen kuvan viime syksynä, mulla oli jo silloin mielessä idea tekstitatuoinnista, joka kuvaisi mun luonnetta ja ajatusmaailmaa. Päässä tuli pyöriteltyä ties mitä sanoja tai lyhyitä lauseita, mutta lopulta päädyin yksinkertaisesti sanaan "positivity", joka nätin kirjoitusasunsa lisäksi sopii sanana mulle kuin nenä päähän. Tässä postauksessa haluan avata tuon sanan merkitystä, mutta sen voin nopeesti sanoa itse tatuointihetkestä, että ei muuten sattunut lainkaan tämäkään kohta!

Tuolla yhdellä pienellä sanalla ja musteläiskällä iholla on mulle todella laaja merkitys. Oon aina ollut perusluonteeltani positiivinen ja iloinen. Jo pienestä lähtien jos mun itseni tai jonkun muun on pitänyt kuvailla millainen olen luoteeltani, on iloinen aina ollut se ensimmäinen sana. Sellainenhan mä olenkin, hymyilen ja nauran paljon, iloitsen ja olen positiivinen ja se on yksi merkitys tatuoinnille. Se, että mun tatuoinnissa lukee "positivity" ei kuitenkaan tarkoita sitä, että mun pitäisi aina olla suupielet ylöspäin. Muakin saa suututtaa, surettaa, ärsyttää ja itkettää, kaikki tunteet kuuluu elämään.
tatuointi_inkap4
Jokaisen päivän ei tarvitse olla hyvä, mutta joka päivässä voi olla jotain hyvää. Toi on musta älyttömän viisas sanonta ja noin aina yritänkin ajatella. Olen oppinut kiinnittämään huomiota ja nauttimaan arjen pienistä iloista ja saan niistä valtavasti energiaa. Valittaminen ja murehtiminen turhista ja pienistä asioista, joihin ei itse voi vaikuttaa vuorostaan syö energiaa. Mä en myöskään elä missään pumpulissa ja leiki ettei maailmassa tai omassa elämässä tapahdu negatiivisia ja ikäviä juttuja, mutta positiivisuudella voin vaikuttaa ainakin omaan arkeeni ja sen kulkuun.

Sen lisäksi, että tatuointi kuvaa mun luonnetta ja muistuttaa miettimään päivittäin ainakin sen yhden hyvän asian mitä on tapahtunut, on se myös muistutus siitä, että jos ja kun vastoinkäymisiä tulee eteen niin niistä selvitään ja jo positiivisella ajattelulla pääsee pitkälle. Ehkä siinä hetkessä ei tunnu siltä eikä jaksakkaan alkaa kaivaa niitä positiivisia puolia esiin, mutta mä uskon siihen, että vastoinkäymiset kääntyy voitoksi ja niistä on suunta vain eteenpäin ja ylöspäin. Hyvänä esimerkkinä aika jolloin olin työttömänä. Se oli ajoittain raskasta, mutta opettavaista aikaa ja siitäkin selvittiin, vaikka joskus tuntuikin aika epätoivoiselta.

Aurinko paistaa ihan varmasti jossain vaiheessa jokaisen risukasaan ja ei huolta äiti ja iskä, ei nää tatuoinnit tähän lopu :-D
tatuointi_inkap

4 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjoitettu ja toi tatuointi on kyllä niin kiva❤️❤️

    VastaaPoista
  2. Ihana tarina ton tatuoinnin takana ja onhan sen itsessäänkin tosi nätti!♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä