Slider

KOKEMUKSET KICKS-VERKKOKAUPASTA

2. helmikuuta 2018

kicks_macmeikit2
Suomeen lanseerattiin viime syksynä Kicks.fi verkkokauppa, joka on toiminut muissa Pohjoismaissa ties kuinka kauan. Mä en oo ikinä ollut Kicksin suurin fani, johtuen pikkuisen korkeammasta hintatasosta, mutta nyt tuli niin hyvä tarjous vastaan, että olihan verkkokauppa laitettava testiin. Myynnissä on paljon eri merkkejä, joita ei välttämättä joka paikkakunnalla tai muissa nettikaupoissa ole saatavilla, joten siitä lähtee heti iso plussa. Olin kuullut, että verkkokaupalla on ollut ongelmia toimitusten ja tilausten kanssa, asiakkaat ovat olleet tyytymättömiä ja asiakaspalvelu verkkokaupan päässä vaihtelevaa. Miten mun kohdalla tilaaminen sitten sujui?

Tein kaksi tilausta 20.1. heti yön pikkutunteina ja paketit kirjattiin lähteneeksi jo seuraavana päivänä. Toimitusajaksi luvattiin 1-5 päivää ja ensimmäinen paketti saapui myymälään 25.1. ja toinen heti perään 26.1. eli suunnilleen luvatun ajan sisällä pysyttiin. Saapumisilmoitus tuli tekstiviestinä, mutta joillekin on kuulemma myös soitettu. Toimitus myymälään on aina ilmainen ja se kannattaa hyödyntää, sillä mua ainakin ärsyttää maksaa extraa pelkistä postikuluista ja saattaa tilaus välillä sen takia jäädä kokonaan tekemättä. Myös palauttaminen myymälään on ilmaista ja palautusten suhteen asioisinkin mieluummin myymälässä kuin alkaisin postin kautta lähettämään takaisin.
machuulipuna_russianred
Olin lukenut, että tuotteiden pakkaus on tasoltaan vaihtelevaa, joillakin ne ovat pyörineet paketissa ties miten päin, mutta mun kohdalla ne oli pakattu tukevasti muovin alle ilman vaaraa rikkoutumisesta. Pahvilaatikot itsessään yhdelle tuotteelle olivat järkyttävän isoja, mutta sitä en näe varsinaisena miinuspuolena, lähinnä huvittavana vaan. Myymälästä pakettia noutaessa myyjä on tarjoutunut monille avaamaan paketteja ja tsekkaamaan, että tuotteet ovat kunnossa, mutta mulle ei tälläistä ehdotettu. Tässä tilanteessa se ei haitannutkaan kun kaikki oli ehjiä, mutta käytäntö on todella hyvä niin saa paketin laitettua samantien palautukseen jos niin on tarvis.
kicks_macmeikit
Tilasin MACilta Russian Rediin mätsäävän huultenrajauskynän sävyssä Cherry ja Prep + Prime Fix + kasvosuihkeen, joka toimii samaan aikaan meikinpohjustus- ja kiinnityssuihkeena. Molempien pakettien mukana tuli myös meikkivoide- ja hajuvesinäytteet. Lopputulemana omalla kohdallani tilaaminen sujui oikein hyvin pienistä pelkotiloista takaraivossa huolimatta ja päällimmäisenä jäi positiivinen fiilis. Ei nimittäin olisi yhtään huvittanut alkaa selvittämään jos paketti lähetetään väärään paikkaan, hukkuu postissa tai tilauksessa muuten vaan kestää tolkuttoman kauan. Todella harmi, että monet ovat joutuneet pettymään, mutta toivotaan, että verkkokauppa saa ongelmansa kuntoon  (ellei ole saanut jo?) eikä mun kohdalla ollut vain hyvä tuuri matkassa.

Onko Kicksin verkkokauppa jo teille tuttu?

10 kommenttia:

 1. Ei oo kyllä tullut vielä tilattua Kicksiltä! Mutta ihanan värinen toi huulipuna & toi sun banneri on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii tutustua jos löytyiskin ostoskoriin jotain kivaa! Kiitos tosi paljon, huulipuna oli ihan nappiostos<33

   Poista
 2. En oo tiennykkään, että Kicksillä on verkkokauppa :o Pitääpä tsekkailla vähän sen tarjontaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa no mut nyt tiedät! :-) Ja kiva jos tästä tuli jollekin ihan uutta infoa<3

   Poista
 3. Ihana banneri! Mikä fontti toi on? Tai mistä oot sen löytänyt? :-)
  Jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja ihana kuulla että jäät seurailemaan<3 Fontti on Dafontista ladattu :-)

   Poista
 4. Moikka,
  Mulla tuli sellanen kysymys mieleen, että joutuuko pixie-ohjelmasta maksamaan kuukausittain/vuosittain tai entä sun bloginimestä kun siinä ei ole pixie-liitettä?
  - Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   Haluutko vähän tarkentaa mikä pixie-ohjelma? Ei soita nyt mitään kelloja toi nimi :-D

   Poista
 5. Hahah siis tarkotin tätä blogialustaa millä oot tehny sun blogin (blog pixie)?

  - Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa!! Siis mä oon ostanu tän ulkoasun Etsystä ja ei tarvinnu ku kerran maksaa :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä