Slider

KIRJAVINKKI x 4

22. helmikuuta 2018

inkap_kirjavinkki3
Yli vuosi sitten julkaisemani kirjavinkkipostaus sai hyvän vastaanoton, joten jatketaan samaa linjaa tänäkin vuonna ja laitetaan muutama vinkki jakoon. Mun tavoite tälle vuodelle oli lukea vähintään yksi kirja kuukaudessa, jossa ollaankin hyvin pysytty ja toivotaan, että sama rata jatkuu myös seuraavina kuukausina. Tältä listalta löytyy teoksia yhdeltä mun lempikirjailijoista ja pari ihan uutta tuuttavuutta. Kaikkia yhdistää kuitenkin se, että ne on melko kevyttä luettavaa, joita mielellään selailee ennen nukkumaanmenoa yhden luvun verran tai nappaa mukaan matkalle.
inkap_kirjavinkki4
inkap_kirjavinkki_blogi2
Jojo Moyes - Ole niin kiltti, älä rakasta häntä
Tää oli varmaan mun lemppari näistä kaikista ja jos voisin suositella teille vain yhtä teosta, se olisi varmasti tämä. Täynnä odottamattomia käänteitä, mielenkiinto säilyi yllä loppuun asti ja vaikka tapahtumat sijoittuivat kahdelle aikakaudelle kirja on silti selkeä kokonaisuus. Juonta on vaikea avata lyhyesti enkä sitä ala tässä tehdäkkäänn, mutta kannattaa googlettaa vaikka kirjan takakansi!

Jojo Moyes - Parillisia ja parittomia
IT-nero Ed on tyhmän virheen takia pilannut uransa ja aina positiivinen yksinhuoltajaäiti Jess tekee kahta työtä rahojen silti ollessa tiukalla. Kaksikko ja Jessin koulukiusattu poika Nick ja matikkanero tytär Tanzie päätyvät monien sattumien kautta yhteiselle matkalle kohti matematiikkaolympialaisia rahoittaakseen Tanzien tulevan koulupaikan. Sekavasta sakista voittekin arvata, että matkalta ei vauhtia ja kommelluksia puutu. Nopealukuinen, pidin kovasti kirjan teemasta ja henkilöhahmojen kuvauksesta.
inkap_kirjavinkki7
inkap_kirjavinkki_blogi
Liane Moriarty - Nainen joka unohti
Alice herää kuntosalilta kaaduttuaan ja lyötyään päänsä. Pian selviää, että hän on menettänyt muistinsa ja samalla 10 vuotta elämästään uskoen yhä olevansa kolmekymppinen, ensimmäistä lastaan odottava ja onnellisesti naimisissa oleva nainen. Todellisuudessa hän on nelikymppinen kolmen lapsen äiti, eroamassa miehestään ja kaikki muutkin ihmissuhteet hänen ympärillä tuntuu olevan sekaisin. Aivot narikkaan meininki ja hauska mukaansatempaava juoni.

Cecelia Ahern - Valintojen vuosi
Jasminelle tärkeintä elämässä ovat työ ja hänen siskonsa. Kun hänet yllättäen irtisanotaan meinaa hänen otteensa elämästä lipsua ja samoihin aikoihin naapurin radiojuontaja Matt saa potkut töistään koittaen hakea lohtua juomisesta. Kun kaksikko kohtaa ystävyys ei ole kovin todennäköistä, mutta pian he huomaavat omaavansakin paljon yhteistä. Vähän kankea alku, mutta sen jälkeen kirja vei mukanaan ja sitä halusi ahmia koko ajan lisää.

+ 1 Mulla on lukematta vielä Ne, jotka ymmärtävät kauneutta ja jos sitä voi yhtään verrata muihin  Jojo Moyesin teoksiin niin en usko, että sekään tuottaa pettymystä.
inkap_kirjavinkki6 Oisko teillä vinkata hyviä kirjoja? Mikä mun kannattaisi ehdottomasti laittaa lukulistalle?

4 kommenttia:

 1. Ihana lukea kirjavinkkipostausta! Sainkin tästä vähän lisäystä luettavien kirjojen listalle. Ootko lukenut Estelle Maskamen DIMILY-sarjaa? Se on tosi mukaansatempaava ja hyvin kirjoitettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että pidit ja sait vinkkejä!<3 Ja en oo lukenut, täytyypä tutustua tohon, kiitti vinkistä! :-)

   Poista
 2. Mielenkiintosen kuuloisia kirjoja, pari näistä otin itselleni ylös! :) Oon lukenut Jojo Moyesilta kaksi kirjaa ja tällä hetkellä menossa kolmas, juuri tuo Ole niin kiltti, älä rakasta häntä. Mä suosittelen kans tuota DIMILY-sarjaa sekä sellaista kirjaa kuin Harmaata valoa. Tuon kirjan tapahtumat sijoittuu toiseen maailmansotaan, joten jos yhtään historia kiinnostaa, niin kannattaa lukea :)

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes mahtavaa jos sait tästä vinkkejä ja toi Jojon kirja on musta niin huippu, toivottavasti säkin tykkäät :-) Ja tohon DIMLY-sarjaan täytyy ehdottomasti tutustua ku säki vinkkasit siitä! Kuulostaa mielenkiintoselta toi toinenkin, täytyy pistää korvan taakse.

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä