Slider

KAIKKI MUN LUOMIVÄREISTÄ

26. helmikuuta 2018

inkap_luomimeikki2
Mä olin vielä ainakin pari vuotta sitten ihan täydellinen tumpelo mitä luomiväreihin tulee ja sen kerran kun niitä yritin väkertää lopputuloksesta ei tullut muuta kuin sotkua, joka johti samantien meikkien pois pyyhkimiseen. En pidä itseäni vieläkään mestarina ja esimerkiksi eyeliner on edelleen ehdoton nounou, mutta jotain on sentään opittu ja silmämeikin tekeminen on musta kivaa ja nautin siitä omasta hetkestä kun saan luoda erilaisia lookkeja. Tästä postauksesta selviää miltä mun silmämeikki useimmiten näyttää, mitä siveltimiä käytän ja mitä paletteja omistan.
inkap_luomimeikki
Siveltimet?
Siveltimiä multa löytyy muutamat Real TechniquesiltaEco Toolsilta ja Nooran vinkkaamana päädyin tilaamaan Ebaysta 12kpl setin siveltimiä neljällä eurolla ja niissä on todella hyvä hinta-laatusuhde. Pakko myöntää, että oon vähän laiska pesemään siveltimiä ja ne on yleensä silloin likaisina kun niitä tarvitsisi, joten ne oli siinäkin mielessä hyvä ostos. Meikatessa suihkutan siveltimiin MACin Fix +, jotta saan sävyistä kaiken mahdollisen pigmentin irti.

Lemppari ja käytetyimmät paletit?
Omistan muutamiakin eri luomiväripaletteja, joista Viva La Divan Perfect Nudies omaa nimensä mukaisesti nätit nudesävyt arkisemman tai halutessaan dramaattisemman lookin luomiseksi. Kyseinen paletti ei oo ollut ihan hirveesti käytössä, mutta on ihan kiva arkipaletti.

Mulla vaihtelee vuodenaikojen mukaan mitä värejä tykkään silmissä käyttää, mutta Nyxin Ultimate Shadow Palette sävyssä Brights on täydellinen kun kirkkaat värit alkaa houkuttaa mitä enemmän kevättä ja kesää kohti mennään. Mä innostuin kirkkaista sävyistä kunnolla viime kesänä ja tällä paletilla tuli tehtyä niin vaaleanpunaista, oranssia, keltaista kuin sinistäkin lookkia kesän festareille ja muihin illanistujaisiin. Tulee varmasti kovaan käyttöön tänäkin vuonna.

Vähääkään mut tuntevat tietävät, että rakastan metallisia sävyjä, joten ei ihmekkään että Colourpopin Golden State of Mind löytyy mun meikkiarsenaalista. Kaikissa paletin napeissa on älyttömän hyvä pigmentti ja siitä löytyy yleensä jokaiseen lookkiin sopiva metallisävy, jota yleensä laitan liikkuvalle luomelle.

Ja sitten mun rakkain ja käytetyin paletti, jolta kukaan vähääkään meikkimaailmaa seurannut ei ole voinut välttyä eli Colourpopin Yes Please -paletti. Aivan ihana sävymaailma, löytyy niin mattaa kuin metallia, ihan täyden kympin paletti! Mä oon tykästynyt kovasti punertavaan silmämeikkiin ja tämä on ihan täydellinen sellaisen luomiseen. Jos saisin käyttää koko loppuelämäni vain yhtä palettia niin ei olisi epäilystäkään minkä valitsisin.

Näiden lisäksi multa löytyy muutama yksittäinen nappi Colourpopilta, joista voi käydä lukemassa lisää täältä.
inkap_luomimeikki4
inkap_luomimeikki1
Millainen on mun yleisin silmämeikki?
Silmien meikkaamisen aloitan pohjustamalla luomet Essencen I love stage - pohjustusvoiteella. Tuote on aika paksua ja jo pieni määrä riittää tekemään hyvän pohjan luomiväreille. Se on ollut mulla käytössä siitä asti kun aloin aktiivisesti silmämeikkejä harjoittelemaan eli riittoisuudessakaan ei ole mitään valittamista. 

Niinkuin ylempänä mainitsin tällä hetkellä eniten miellyttää punertavat luomivärit. Mulla on aika raskaat luomet ja silmälasit korostaa vielä entisestään sitä ettei meikki meinaa näkyä sen takaa, joten väriä saa levittää aika reilulla kädellä. Viime kertojen silmämeikki on syntynyt levittämällä punaista luomivakoon ja sen yläpuolelle melkein kulmakarvaan asti, lisäämällä tummempaa ulkonurkkaan ja metallia liikkuvalle luomelle. Tämän postauksen meikki tuli tehtyä aika kiireessä eikä oo ihan sellainen kuin haluisin sen olevan, mutta tuolla kaavalla näidenkin kuvien lopputulos syntyi.

Viime viikonloppuna koitin jotain cut-creasen tyyppistä ja se voisi olla seuraava juttu mitä alan harjoittelemaan. Musta on ihanaa miten meikatessa saa toteuttaa itseään, leikkiä väreillä ja oppia uutta. Vielä jokunen aika sitten en olisi nimittäin uskonut, että luomiväreistä tulee osa mun meikkirutiineja.
inkap_luomimeikki5
Lue myös: Arkimeikki

 Kuvat: Sara / Sara Susanna's

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja mielenkiintonen postaus :) Ihanat kuvatki!
  Iteki oon ihastunu kirkkaisiin ja aika lailla samoihin sävyihin kuin mitä tossa Colorpopin Yes Please paletissa on. Keltainen ja oranssi on noussu suureen suosioon mulla, mutta vielä en oo ollu tarpeeks rohkee keltasen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, aina yhtä parasta kuulla jos postauksesta tykättiin!<3
   Ja aa vitsit oranssi ja keltanen kuulostaa ja varmasti näyttää tosi hyvältä, munki pitäis ehdottomasti taas kokeilla niitä, ku tuntuu että oon ihan juurtunut tohon punertavaan tällä hetkellä! :-D

   Poista
 2. Munkin pitäisi kyllä ehdottomasti alkaa harjoittelemaan enemmän luomivärien käyttöä! Aina kyllä jotain väriä silmillä on, mutta vitsi kun tulee tehtyä se ihan sama look päivästä toiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti rohkeesti kokeilla ja harjotella, ei sitä tiiä jos löytäisit vaikka jonku uuden lempparilookin ;-)

   Poista
 3. Oii toi punanen luomimeikki on kyllä niin nätti!♥ Itekki oon nyt innostunu luomiväreistä ja niiden käyttöä tässä yritän opetella koko ajan enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 Ihanaa et säkin oot innostunu luomiväreistä, harjotus tekee mestarin!

   Poista
 4. Punaiset sävyt silmämeikissä on vaan niin ihania :) Syksyllä sain vihdoin ostettua ABH Modern Renaissance -paletin, joka on kyllä ihan mieletön tähän tarkoitukseen! Toi Yes Please alkoi kyllä kiinnostamaan, ihanat värit ihan arkiseen käyttöön. Tuli myös todettua, että kunnon siveltimet on tosi isossa osassa silmämeikkiä tehdessä :) RT Starter Set avasi mulla ihan uuden ulottuvuuden meikkaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep punaset sävyt on ollu tosi kauan pinnalla, mut en kyllä ihmettele! Ja oi toi ABHn paletti olis kans ihana, mut suosittelen ehdottomasti myös tota Colourpopin yksilöä<3
   Siveltimillä on kyl suuri rooli silmämeikki tehdessä ja RTn siveltimillä on kyllä tosi hyvä hinta-laatusuhde :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä