Slider

VUODEN KOHOKOHDAT 2

1. tammikuuta 2018

juhannus_auringonlasku
Kesäkuu alkoi ja siihen mahtui hetkiä järjestetyistä yllätyssynttäreistä Korkeasaaressa käyntiin ja parvekkeella nukkumiseen, mutta tämän kuun kohokohta oli ehdottomasti juhannus. Oon aina haaveillut, että meillä olisi mökki tai voisin viettää mökkijuhannusta ja tänä vuonna kun sellainen mahdollisuus tuli niin edes huono sää ei haitannut ja päivä päätettiin supernättiin auringonlaskuun. Tässä kuussa sain muistaakseni myös tietää, ettei koulupaikka auennut ja se lannisti tottakai mieltä hetkeksi.
ruissi
Heinäkuun kohokohtaa ei oo kenenkään vaikea arvata, sillä se oli alkukuusta koittanut Ruisrock, johon suunnattiin yhdeksi päiväksi festaroimaan. Mun ei varmaan tarvi ees sanoa mitään, mutta se oli just niin ihana kuin muistinkin ja festarit, hyvä musiikki, ystävä, ruoka ja sää saa mut aina onnelliseksi ja naaman hymyyn. Toinen kohokohta oli telttaretki kansallispuistoon ja jos teltan saa pystytettyä järvenrannalle ja saat makoilla siellä katsellen nättiä maisemaa kera sateenkaaren niin ei kovin pahasti voi mennä pieleen.
berliini_brandenburginportti
Elokuussa reissattiin taas. Tällä kertaa Berliiniin, joka oli Prahaan verrattuna ihan erilainen, mutta silti omalla tavallaan ihana. Kierreltiin tosi paljon nähtävyyksiä, syötiin hyvissä ravintoloissa, shoppailtiin ja kerrankin säät salli koko matkan ajan. Melkeinpä heti kotiinpalun jälkeen meidän pieni perhe sai uuden jäsenen, kun pieni Panda-kissa muutti meille. Alkuun vaikutti vähän siltä ettei meidän kaksikko tahdo tulla toimeen keskenään, mutta alkukankeuksien jälkeen melkein puolivuotinen yhdessä olo on sujunut paremmin kuin hyvin.
inkap_tatuointi
Syyskuussa otin ensimmäisen tatuoinnin pitkän pohdinnan jälkeen eli mun ensimmäisen kissan Mustiksen tassun mandalakuvioinnilla varustettuna ja sen tarinan pääsette lukemaan täältä. Tää oli mulle ehdottomasti yksi vuoden odotetuimmista ja jännittävimmistä jutuista ja ei oo muuten kauaa siihen, että taas mennään neulan alle.
inkap1
Lokakuussa hain uudestaan kouluun ja suunnittelin samaisen luku-urakan aloittelua, mutta palaset halusivat loksahtaa pikkusen eri tavalla kohdalleen. Pääsin pariin työhaastatteluun ja sain kuin saikin työpaikan ja sysäsin kouluhommat odottamaan ensi kevääseen.
joulukuu
Marras- ja joulukuu meni rauhallisesti tämän hetkistä arkea elellen eli töissä, blogijuttujen parissa, ystävien kanssa ja joulunvietossa. Kirjoitin tammikuussa postauksen toiveista ja tavoitteista tälle vuodelle ja ilokseni huomasin, että kaikki niistä paitsi kouluun pääseminen ja hiusten värjääminen tummaksi toteutuivat. Viimeiseksi kohdaksi kirjoitin, etten halua tuhlata aikaa turhaan negistelyyn vaan löytää asioista ne positiiviset puolet. Oon ylpeä itsestäni, että oon pystynyt toteuttamaan tätä ajattelutapaa ja vaikka ilman koulupaikkaa jääminen lannisti aluksi, en jäänyt vellomaan siihen fiilikseen. Samoin positiivisen mielin aion suunnata kohti uutta vuotta ja toivon sen olevan yhtä hyvä kuin tämä. Kiitos teille, että jaksatte olla mukana ♥

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä