Slider

VUODEN 2018 TAVOITTEET

4. tammikuuta 2018

kalenteri2018_suomalainenkirjakauppa
Parina viime vuonna on tullut listattua lupauksien sijaan toiveita ja tavoitteita tulevalle vuodelle ja samaa rataa jatketaan tänäkin vuonna. Ilokseni huomasin, että viime vuoden listauksesta melkeinpä kaikki kohdat toteutuivat ja toivottavasti tämän vuoden lopussa voin palata katsomaan tätä listausta yhtä tyytyväisin mielin. 

Pääsy opiskelemaan. Sama tavoite löytyi jo viime vuoden listauksesta, mutta jäi vielä silloin tulevaisuuden haaveeksi. Tänä vuonna tiedän jo mitä odottaa, joten osaan valmistautua paremmin ja tiedän mitkä osa-alueet vaativat enemmän treeniä. Kouluun pääsy on toinen vuoden tärkeimmistä tavoitteista ja aion tehdä kovasti töitä sen toteutumisen eteen.

Blogin ja Instagram. Toinen suurimmista tavoitteista on kasvattaa blogia ja Instagramia toiveena saada siitä joskus tulonlähde. Viime vuonna kokeilin videoiden tekemistä, mutta totesin, että bloggaaminen ja valokuvaus on kuitenkin se oma juttu, vaikka videoista tykkäänkin ja niitä voin halutessani päivittää vaikka Instagram Storiesiin. Haluan kehittyä bloggaajana, valokuvaajana ja tuottaa koko ajan laadukkaampaa sisältöä ja olla sen suhteen suunnitelmallisempi.

Turhien heräteostosten välttäminen. Vaikka oon monet kerrat sanonut, että tämän asian kanssa ollaan jo hyvällä mallilla niin silti joku aika sitten vaatekaappia raivatessani huomasin, että moni viime vuonna ostamani juttu päätyi myytävien kasaan. Ostoksilla käydessä mieti siis moneen kertaan tarvitsetko ja tuutko oikeasti käyttämään sitä paitaa, onko se kestävä ja ajaton. Neutraalit ja maanläheiset värit sopii mun pukeutumiseen parhaiten, joten niitä väripilkkuja voisi etsiä vaikkapa asusteista.
kalenteri2018_2
Kehittyminen meikkaamisessa. Meikkaamisesta on muodostunut mulle viimeisen vuoden aikana omanlainen rentoutumiskeinonsa ja kauneus sekä kosmetiikka kiinnostaa koko ajan entistä enemmän. Musta on ihanaa istahtaa oman meikkipöydän ääreen ja viettää hetki siinä omassa kuplassa miettien millaisen lookin tänään haluaisi luoda, kun taas ennen meikkaaminen oli mulle sitä, että äkkiä naama kuntoon ja menoksi. Tänä vuonna haluan panostaa enemmän ja kokeilla uutta varsinkin silmämeikin suhteen.

Enemmän kirjoja, vähemmän puhelimen räpellystä varsinkin nukkumaan mennessä. Lukeminen harrastuksena on mulle aina kausittaista, mutta vuonna 2018 haluaisin uppoutua kirjojen maailmaan vuoden ympäri. Tavoitteena olisi saada luettua 1-2 kirjaa kuukaudessa.

Positiivinen ajattelu. Viimeisenä sama kohta kuin viime vuonna eli haluan jatkaa samaa rataa ja keskittää energiani positiivisiin juttuihin ja elämän pieniin iloihin jättäen ne turhanpäiväiset valitukset pois, varsinkin jos en itse pysty asioihin vaikuttamaan. Haluan sanoa enemmän "kyllä", olla rohkeampi, mennä sinne epämukavuusalueelle ja katsoa mihin tilanteisiin se mut johdattaa.
kalenteri2018_1

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana postaus jälleen kerran, tätä sun blogia on niin ihana lukea ja katsella! :-)
  Ihana lukea tollaisia tavotteita, joihin voi vuoden kuluessa tähdätä! Tykkään itsekin enemmän sen tyylisistä, kuin varsinaisista ’lupauksista’.
  Ps. Voi vitsi, sulla on toi mielettömän söötti kalenteri jota ihailin pari päivää sitten kaupungilla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista jälleen kerran, et tiiäkkää kuinka iloseks näistä aina tuun!!<3
   Ja jep mäkin oon kokenut tavoitteet paljon mieluisimmiksi ja toimivammiksi ku lupaukset.

   Ja hihi jep, toi on söpö <3 Mä kiertelin parissa eri kaupassa ettimässä kalenteria, mut palasin sit hakemaan ton mitä ekana katoinkin.

   Poista
 2. Mulle tulee aina niin hyvä mieli, kun joku sanoo haluavansa panostaa lukemiseen♡ Jospa saisit ton tavoitteen onnistumaan! Tosi hyviä nää muutki tavoitteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, mäki toivon et toi onnistuu, koska lukeminen on ihanaa<3 Kävin kurkkaamassa sun blogia ja sieltä löyty heti pari hyvää kirjavinkkiä, kiitos niistä!

   Poista
 3. Meillä on näköjään samanlaiset jutut kiikarissa xd Mutta hyviä tavoitteita kyllä kaikki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasin kans sun postausta lukiessa et samoja juttuja löytyy :-D Meen aika samalla linjalla näitten tavotteiden kanssa ku viime vuosinaki, mut jep hyviä kaikki<3

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä