Slider

MUKAVUUDENHALUINEN ASU

8. tammikuuta 2018

inkap_asukuva_tuomiokirkko2
Huomaan pukeutumiseni muuttuvan koko ajan mukavuudenhaluisempaan suuntaan, varsinkin alaosien suhteen ja tässä hyvä esimerkki sellaisesta asusta. Mikään ei kiristä tai purista ja kotiin päästyä housutkaan ei välttämättä lennä jalasta toisinkuin farkkujen kanssa kävisi samalla sekunnilla kun pääsen kotiovesta sisään. Ostin kuvissa näkyvät housut viime keväänä ja vielä silloin olin niiden käytöstä ja tiukasta mallista itseni päällä hieman epävarma, vaikka pidin niistä kovin. Tänä päivänä taas vedän noi useammin jalkaan kuin mitkään muut housut (ja silti tää on toinen kerta kun ne näkyy blogissa, pitäiskö korjata asia?). Jotkut vaatekappaleet vaan tarvitsevat toisen mahdollisuutensa ja mä olin itseasiassa samalla asulla liikenteessä lauantainakin, tosin kamelitakin tilalle vaidoin toisen.

Rennon neuleen ja siistien housujen yhdistelmä toimii mielestäni todella hyvin ja tämä on yksi mun yleisimmistä arkiasuista. Tykätäänkö siellä?
inkap_asukuva_tuomiokirkko4
leveälahkeisethousut_ginatricot
inkap_asukuva_tuomiokirkko6
inkap_neule_hm
inkap_asukuva_tuomiokirkko5
Neule H&M Housut Gina Tricot Takki Bikbok Hanskat Prisma Scrunchie Glitter

6 kommenttia:

 1. Noi housut on ihanat ja helppo yhdistää moneen asuun ☺️ Nätti on!

  Hhedes.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!<3 Mä aluksi vierastin itteni päällä kun olin niin tottunut käyttämään vaan löysiä leveälahkeisia pöksyjä, mut nyt noista on muodostunut ihan lemppparit ja totta, noi on helposti yhdisteltävissä moneen asuun!

   Poista
 2. Toi takki on ihan superkiva! Koko asu näyttää kans hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ihana kuulla!<3 Takki on jo ihan supervanha, mut toimii kyllä edelleen!

   Poista
 3. Samaistun! Yhessä vaiheessa mulla meni jo ehkä vähän överiksikin toi mukavuudenhaluisuus, mut kun on niin kiva ettei puristakiristä! :-D

  Ihanat kuvat taas kerran <3 Ja edellisessä postauksessa tavoitteet oli muuten ihan pirun hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihana :-D Ei mut oikeesti varsinki jos on pitkä päivä edessä niin mieluummin valitsee mukavat vaatteet joissa jaksaa sit kans olla!

   Kiitos paljon ihana ja samat sanat hei sulle!!<3

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä