Slider

MITÄ JÄI MIELEEN TAMMIKUUSTA?

31. tammikuuta 2018

1
Blogipainotteinen, sillä sanalla kuvailisin kulunutta tammikuuta ja sen lisäksi päällimmäisenä mieleen jäi vuoden ensimmäisestä kuukaudesta motivoitunut, energinen, inspiroitunut ja positiivinen fiilis.

Uusi vuosi toi mukanaan mielettömän boostin blogin suhteen ja olen käyttänyt paljon tavallista enemmän aikaa postausten suunnitteluun, valmisteluun ja toteutukseen. Suunnitelmallisuus, aikataulutus ja postausten julkaisupäivien- ja ajankohtien päättäminen on tuonut tietynlaista rytmiä ja helpotusta muun arjen ympärille ja mietin vain, että miksi havahdun tähän vasta nyt? Säännöllinen postausrytmi on se, jonka toivon pysyvän yllä tästä lähtien ympäri vuoden ja se varmasti helpottaa teitäkin kun tiedätte milloin odottaa postausta. Postauksia voi siis odottaa suunnilleen maanantaisin ja torstaisin heti aikaisin aamusta.

Kuluneen kuukauden aikana motivaatiota omaan tekemiseen ovat antaneet myös blogikollegat. Niin se vaan on, että muiden innostus ja energia tarttuu myös omaan itseen ja kannustaa jatkamaan entistä kovemmin eteenpäin. Bloggaaminen on toisaalta aika yksinäistä hommaa, joten vastapainoksi musta on ihana pitää kunnon kuvauspäiviä, suunnitella yhteisiä projekteja ja jakaa ajatuksia muiden samanhenkisten kanssa niin kuin viime viikon blogimiitissä Deliberissä. Oli muuten ihana nähdä tyttöjä, joista osan kanssa ollaan tunnettu vain Instagramin välityksellä.
inkap_teddytakki
korvakoru_glitter
Tammikuun aikana mun unirytmi on onnistunut keikahtamaan kohdilleen eli herään aamuisin suunnilleen kahdeksan aikoihin ja on ihan paras fiilis kun tietää, että on vielä koko päivä edessä ja ehtii hyvin tehdä kaikkea. Myös nukkumaan mennessä olen uppoutunut ennemmin kirjojen maailmaan kuin somen pariin ja ehkä se on vähän vaikuttanut unensaantiinkin, sillä viime aikoina olen iltaisin nukahtunut kuin tukki.

Eilen näin mun hyvää ystävää smoothiehetken merkeissä ja tulevan kevään koulujutut tuli puheeksi. Yhteishaku ja pääsykokeisiin lukeminen ei mun kohdalla ole ihan vielä ajankohtaista, mutta sen aika koittaa varmasti ennemmin kuin huomaankaan ja joku varasuunnitelma olisi hyvä olla jos opiskelupaikka ei aukea vielä tänäkään vuonna. Tätä täytyy alkaa miettiä ja ottaa asioista selvää hyvissä ajoin etukäteen.

Kuukauteen on mahtunut myös vähän töitä, treffipäivä poikaystävän kanssa dinnerin ja Lux Helsingin merkeissä, leffojen katselua kotisohvalla, joka on harvinaista mulle, sillä en yleensä jaksa keskittyä viittä minuuttia kauempaa. Olin myös huomaamattani melkein kuukauden ostamatta uusia vaatteita, joten tämän kuun lopussa sallin itselleni kotiuttaa muutamia kivoja alelöytöjä vaatekaappiin. Tammikuu sai eilen arvoisensa päätöksen kun kävin neulan alla ottamassa toisen tatuointini, josta tuli aivan ihana ja niin mun näköinen.

Helmikuulle on tiedossa jo ainakin Tallinnan reissu tyttöjen kanssa, teemabileet ja poikaystävän synttärit, joten toivon, että tämä energinen ja innostunut fiilis jatkuu silloinkin ja onnistun välttymään flunssalta, joka tuntuu jylläävän tällä hetkellä melko monella. Mitä teille kuuluu?
3
inkap_solkinilkkurit
Teddytakki ja neule H&M Housut Mango Nilkkurit Zalando

8 kommenttia:

 1. Tosi ihanan kuuloinen tammikuu!♡ Mullaki on unirytmi muovautunu silleen, että myöhäisintään kaheksalta on hereillä ja se on kyllä mahtavaa, kun ei nuku koko päivää! Aiotko jossain postauksessa esitellä tarkemmin sun uutta tatuointia tai vaikkapa lukemiasi kirjoja? Mua kiinnostas ne tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että vuosi lähti kyllä hyvin käyntiin ja tähän kuukauteen mahtui vaikka mitä kivoja juttuja!<3 Ja hei hyvä sä, toi on niin paras fiilis kun on koko päivä herätessä vielä edessä!

   Kirjavinkkipostausta on luvassa helmikuulle, kunhan saan vikan kirjan sitä varten luettua ja tatuoinnistakin voisin kehitellä jotain :-) Kiitos ehdotuksista, ne on aina tervetulleita<3

   Poista
 2. Aivan ihanan kuulonen tammikuu ja helmikuunkin suunnitelmat kuulostaa tosi kivoille!♥ Toi asu näyttää niin lämpimälle 8)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kivoja juttuja tapahtui kyllä tässä kuussa ja ens kuutakin ootan innolla, toivottavasti sunkin vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin!<3 Kiitos paljon, tän asun neule on ainakin superlämmin<3

   Poista
 3. Blogi-inspiraatio on täälläkin aika huipussaan ja se on kyllä ihan huikea fiilis! Ja niin kuin sanoit, kanssabloggaajilta saa kyllä aina hurjasti lisäintoa, tsemppiä ja inspiraatiota ;) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jess ihanaa, toivottavasti inspiraatio jatkuu meillä molemmilla vielä pitkään, se todellakin on ihan huippufiilis!<33

   Poista
 4. Ihana postaus, niin kiva idea tehdä kuukauden yhteenveto :) Ja hei giiirl näytät sairaan hyvältä näis kuvissa♥︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heii sinä kiitos superisti!<3 Mä kans tykkään ku tässä tulee samalla muisteltua kulunutta kuukautta ja pysyy kärryillä mitä kaikkee on tapahtunutkaan :-)

   Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä