Slider

VUODEN KOHOKOHDAT 1

29. joulukuuta 2017

pääsykoevinkit1
Uskomatonta ajatella, että vuotta 2017 on jäljellä enää ihan vain pari päivää. Oon viime päivinä selannut tämän vuoden postauksia, instakuvia ja kuva-arkistoja samalla kulunutta vuotta muistellen ja tuntuu, että kaikki jutut olisi tapahtunut vasta äsken, mutta samalla niin kauan aikaa sitten. Kirjoitin tammikuussa, että tästä tulee jollain tapaa merkityksellinen vuosi ja kerrankin olin oikeassa. Muutamasta viime vuodesta ei oo jäänyt mitään erityistä fiilistä, vaikka suuria juttuja onkin tapahtunut, mutta nyt voin sanoa, että 2017, sä olit hemmetin hyvä. Ja vaikka hemmetin hyvä olitkin niin sua on silti jostain syystä todella vaikea saada järkevästi koottua kasaan. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut onnistumisia kuin epäonnistumisiakin, uusia kokemuksia ja matkustusta, edistymistä omien somejuttujen saralla, yksi uusi lemmikki ja sylillinen uusia ystäviä.
tallinna1
Uusi vuosi ja tammikuu starttasi pienellä tyttöjen reissulla Tallinnaan ja se pari päiväinen vietettiin shoppaillen, kierrellen vanhaakaupunkia ja ihan vaan hengaillen ja toistemme seurasta nauttien. Tollaiset pienet arjen irtiotot on ihan parhaita ja tää vuosi ei ois voinut parempaa alotusta saada.
helmikuu2
Helmikuussa koitti mun ja poikaystävän elämien ensimmäinen ja ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka Prahaan, jota oltiin intoiltu monta kuukautta. En ollut ennen osannut kaivata matkustusta samalla tavalla kuin ne jotka elämässään ovat saaneet nähdä jo uusia maita ja kaupunkeja, mutta ton reissun jälkeen matkakärpänen totisesti puri myös muhun. Nautin matkustamisesta ja tuolla olosta niin paljon, että väkisinkin alkaa hymyilyttää. Matkapostaukset löytyy täältä, täältä ja täältä.
maaliskuu3
Maaliskuu oli täynnä monia pieniä kohokohtia (Bastillen keikka, elämäni eka brunssi, seikkailu Talvipuutarhassa) ja tässä kuussa sekä oikeastaan koko loppuvuoden aikana aloin tutustumaan somen kautta tyyppeihin, joista osasta on tullut mulle todella läheisiä ystäviä. Tää vuosi on ollut ystävien kannalta merkityksellinen, sillä 2016 elokuussa Vantaalle muuttaessani tai vielä alkuvuonnakaan mulla ei ollut seurana oikeastaan muita kuin poikaystävä ja päivät kävi toisinaan aika pitkiksi. Nyt tuntuu, että ne oikeat tyypit on löytynyt vierelle, vaikka nykyäänkin useimmat asuu eri kaupungeissa. Tein myös elämäni ensimmäisen amk-haun ja kirjoittelin välivuoden fiiliksistä täällä.
bid17_1
Huhtikuulta jäi mieleen Indiedaysin blogipäivä ihanien mimmien kanssa ja koitin kovasti keksiä kaikkea pientä kivaa tekemistä ennen pääsykoemateriaalien ja pänttäämisen alkamista. Toukokuussa se luku-urakka sitten alkoi ja näin jälkeenpäin mietittynä olisin voinut valmistautua ja panostaa vielä enemmän. Annan itselleni kuitenkin anteeksi, sillä en tiennyt yhtään mitä odottaa ja seuraavalla kerralla tiedän jo paremmin mitä on luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä