Slider

TAKUUVARMAT JOULUFIILIKSEN NOSTATTAJAT

17. joulukuuta 2017

teatterisilta_1
Onko joulufiilis vielä hukassa? Toivottavasti ei ainakaan niin pahasti tämän postauksen lukemisen jälkeen, sillä oon koonnut tähän juttuja, jotka saa ainakin mut joulumielelle. Osan näistä oon jo ehtinyt toteuttamaan ja osa odottelee vielä ensi viikkoon. 

- Joulumarkkinoilta jos jostain löytyy varmasti sitä tunnelmaa, jouluisia hajuja ja makuja sekä iloisia ihmisiä. Mä oon yhdet pienet markkinat jo katsastanut ja eilen pääsin käymään ekaa kertaa Helsingissä Tuomaan markkinoilla, jotka oli illan hämärtyessä ihanan tunnelmalliset ♥

- Mitä jos valitsisit kahvilassa sen perinteisen kahvin sijaan glögiä tai vaikka kanelin ja kardemumman makuisen tonttulaten? Vaalea glögi on mun lemppari ja eilen maistoin Espresso Housessa juurikin tuota tonttulattea.

- Joululeffat. Mä harmittelin kun Netflixistä ei meinannut löytyä mitään kivoja joululeffoja, joita olisin halunnut katsoa, mutta onneksi joulunaikaan niitä voi tuijotella myös ihan telkkarista.
teatterisilta_2
- Joulukuusen koristelu nostattaa ainakin mulle joulufiiliksen huippuunsa ja tänä vuonna kun ei omaan kotiin tullut joulua sen kummemmin laitettua niin odotan jo ensi viikkoa kun pääsen koristelemaan kuusta äidin luokse. Aito kuusi, paras kuusi ja ensi vuonna aion kyllä tehdä joulun omaankin kotiin!

- Jos perinteiset suomalaiset joululaulut ei nappaa niin kannattaa kokeilla vaihtelun vuoksi vaikka ulkomaalaisia. Mä oon viime vuodet ollut oikea joululaulujenvihaaja, mutta koska poikaystävä on ihan toinen ääripää ja soittanut niitä tässäkin kuussa joka päivä niin oon pikkuhiljaa alkanut pitää niistä. Kannattaa suomalaisten rallatusten lisäksi kuunnella jotain ulkomaalaisia kappaleita.

- Leipominen kuuluu jouluun ja ensi viikolla odottavat perinteiset pipareiden leipomis- ja koristelutalkoot on ollut mulle ja veljelle jo monta vuotta sellainen oma perinne. Ps. Voisko joku kertoa miten niistä saa oikeesti hienoja, mun koristelut kun muistuttaa enemmän lapsen kuin 20-vuotiaan tekelettä.
teatterisilta_3

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 kyllä tänne ainakin joulufiilis välittyi. Kuuntelen samalla juurikin ulkomaalaisia joulubiisejä ja valmistelen omaa jouluaiheista postausta vielä ennen joulua.

  Ihanaa että sun poikaystävä on tommonen joulutyyppi, hah !!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesss niin kiva kuulla!!<3 Mä kerkesin sunki postauksen jo tsekkaamaan! ja hahah joo must tuntuu et se on enemmän innoissaa joulusta ku minä :-D

   Poista
 2. Joo mulle joulufiilis kiitos nyt ja heti (8

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä