Slider

DECEMBER TAG

20. joulukuuta 2017

tonttulatte1
Vanhempien nurkissa ollaan, jouluviikkoa huitelee jo puolessa välissä, mutta vielä ehtii vähän fiilistellä jouluisen December tagin muodossa ennen sunnuntaina koittavaa aattoa, parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai mitä? Haaste bongattu Johannan blogista.

Mitä talvivaatetta rakastat, mutta et käytä julkisesti? Viime jouluna lahjaksi saamaani Cubuksen lämmintä ja pörröistä oloasua, joka päällä tunnen itseni karhuksi ja jossa melkeinpä asun aina kotona ollessa.

Suosikki tuoksu/kynttilä tällä hetkellä? H&M Homen cotton candle, joka on tosin tätä nykyä jo entinen. Pakko ostaa uusi jossain vaiheessa, sillä toi on paras kynttilä mitä oon tuoksutellut!

Paras lahja, jonka muistat lapsuudestasi? Just nyt ei tuu mitään erityistä mieleen, mutta Bratzit ja leikkihepat oli aina kova juttu!

Kaikkien aikojen paras jouluelokuva? Joulupukki ja noitarumpu ja arvatkaa oonko harmissani kun sitä ei näytä tänä jouluna tulevan. Onneksi on Netflix ja voidaan katsoa se samaan aikaan sieltä kuin normaalisti tulisi tv:stä

Lahjapaperi vai lahjakassit? Lahjakassit! Ihan vaan sen takia, että parin viime vuoden aikana mun paketointitaidot on haihtunut olemattomiin ja osittain syytän tästä huonoa teippiä, joka ei pysy kiinni ja lahjapaperia, joka on tavallista paksumpaa ja sen takia vaikea taitella :-D
tonttulatte2
Juhlapyhien suosikkiruoka ja -herkku? Suosikkiruoka on lohi, kinkku ja rosolli, herkuista ehdottomasti suklaa ja joulutortut.

… entä inhokki? Inhokkina jatkaa edelleen laatikot, joista en oo pitänyt niin kauan kuin muistan.

Kahvi, tee vai kaakao? Kaakao ja kylmänä mieluiten, mutta oon ylpeä itestäni sillä oon oppinut viimeisten kuukausien aikana oppinut tykkäämään ja juomaan lämpiäkin juomia kuten chailattea.

Mitä luet juuri nyt? En mitään, sain juuri luettua loppuun Jojo Moyesin Parillisia ja parittomia (iso suositus!!) ja nyt odotan saapuvaksi muutamia Adlibrikselta tilattuja joululahjakirjoja.

Onko toivomuslistallasi jotakin? Uusi ulkoinen kovalevy. Vanha on alkaa olla sanomassa itseään irti ja mulla ei tietenkään ole yhtiäkään varmuuskopioita enkä silti saa aikaiseksi tehdä asialle mitään.

Ihanaa jouluviikkoa ♥

2 kommenttia:

  1. Vinkki jouluiseen kylmään kaakaoon: kaneli piristää sitä ihan yhtä lailla ku kuumaakin! Ja ihanan jouluinen postaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo en oo tullukkaa ajatelleeks et toi vois toimia myös kylmissä juomissa, täytyykin testata!! Kiitos paljon<3

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä