Slider

TEDDYTAKKI JA FARKKUHÖPINÄÄ

29. marraskuuta 2017

teddytakki_hm
Vitsi miten oudolta tuntuu katsoa näitä asukuvia, sillä mulla oli viime viikolla ensimmäistä kertaa aikoihin jotkut muut kuin mustat farkut jalassa. Kirjoitin mun instagram-kuvan kuvatekstiinkin, että kaipa noita vois useamminkin käyttää, sillä sininen ja musta on yhdessä toimiva kombo ja mulla oli itseasiassa tässä asussa ihan kotoisa olo. Pitäkää mua outona, mutta valkoisesta ja farkusta mä taas en oo jostain syystä itseni päällä koskaan sen kummemmin välittänyt ja ehkä siksi vierastanut noita housuja. Mulla ei oo ennen myöskään ollut kuin ihan pari mustaa yläosaa, joten siitäkin syystä noi oli unohtunut kaapin pohjalle pölyttymään. Hassua, että noinkin perusvaatekappaleen yhdistäminen voi tuottaa näin paljon vaikeuksia :-D Farkkujen kaveriksi heitin niskaan pehmoisen ja lämpimän teddytakin, joka pitää vahvasti ykköspaikkaa mun takkien joukossa, toi päällä tulee aina ihan nallekarhufiilis!
inkap_asukuva4
nilkkurit_hm
inkap_asukuva6
inkap_asukuva1
inkap_asukuva2
Coat H&M Sweater Gina Tricot Jeans Bikbok Boots H&M Bag Prisma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä