Slider

7 SYYTÄ IHASTUA MARRASKUUHUN

5. marraskuuta 2017

kynttilä_hmhome
Marraskuu mielletään synkäksi, pimeäksi ja turhaksi kuukaudeksi ennen joulua, josta kukaan ei tykkää, joten mä päätin kääntää tämän asetelman päälaelleen ja tehdä seitsemän kohdan listan tykästyä marraskuuhun. Tämän myötä ihanaa alkanutta kuukautta ja sunnuntai- iltaa kaikille ♥

- Koti-illat. Kylmä, pimeä eikä tee edes mieli lähteä ulos niin mikä oliskaan parempaa marraskuussa kuin rauhoittua kotiin, linnottautua pehmeään sohvan nurkkaan, laittaa jakso tai pari Netflixistä pyörimään tai vaihtoehtoisesti lukea jotain hyvää kirjaa mistä mä oon taas syksyn tullen innostunut.

- Koti-illoista puheenollen mikä olisikaan parempi kuukausi hemmottelulle kuin marraskuu? Ota hetki sitä omaa aikaa, syö suklaata, lakkaa kynnet, laita naamio kasvoille ja testaa vaikka jotain uutta vartalokuorintaa, talvi-iho varmasti tykkää!

- Pimeys. Tää on munkin kohdalla vähän kaksipiippuinen juttu, sillä rakastan aurinkoa ja sitä kun on valoisaa, mutta toisaalta jollain tapaa tykkään loppuvuoden pimeydestä ja siitä tunnelmasta minkä se saa aikaan.
inkap_kynttilä_hmhome
- Voi pikkuhiljaa aloitella joulufiilistelyn ripustamalla jouluvalot, juomalla glögiä ja leipomalla ekan joulutorttusatsin. Mä sovin itseni kanssa, että lokakuu mennään vielä syystunnelmissa ja marraskuussa annan itselleni luvan herättää sen sisäisen joulufiilistelijän.

- Marraskuun alku on ainakin tänä vuonna ollut pukeutumisenkin kannalta siitä mukavaa ja monipuolista aikaa ettei sun tarvitse vuorautua pipon, huivin ja sen paksuimman toppatakin syövereihin. Mäkin pärjäsin tänään aukinaisella tekoturkilla ja verkkopaidalla, otetaan siis ilo irti viimeisistä tälläisistä päivistä.

- Ei vielä stressiä jouluhössötyksistä, ahdistusta täysistä kauppakeskuksista ja viime hetken lahjaostoksista, ihastu marraskuuhun, koska se on rento ja lempeä.

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja oot listannut!❤️ Näiden jälkeen tää inhokkikuukausi ei todellakaan kuulostaa niin pahalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti henna!<3 Ihana kuulla, se tässä oli vähä tarkotuskin :-)

      Poista

Kiitos kommentista ♥

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2019 inka pietilä